Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda Softworks Oyunları GeForce Now'dan Kaldırıldı

 
Wolfenstein Youngblood hariç Bethesda Softworks'ün tüm oyunları Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'dan kaldırıldı.

Nvidia resmi forumu üzerinden yaptığı açıklamada "Bethesda Softworks oyunlarının büyük bir çoğunluğunun bugün GeForce Now servisinden kaldırılacağını bilgilerinize sunarız. Wolfenstein Youngblood tüm üyeler için ulaşılabilir olmaya devam edecek." dedi.
 
Nvidia oyunların neden kaldırıldığına veya ileride geri dönüp dönmeyeceğine dair yorum yapmadı.
 
Geçtiğimiz hafta da Activision Blizzard oyunlarının tamamı GeForce Now'dan kaldırılmıştı. Nvidia daha sonra konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Activision Blizzard ile yaptıkları anlaşmanın sadece beta süreci için olduğunu fakat kendilerinin bu anlaşmanın servisin resmi çıkışıyla birlikte devam edeceğini sanmasından dolayı oyunları kaldırmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Shadow Warrior 2'nin Geliştiricileri 3 Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor Electronic Arts Geçen Sene Star Wars Battlefront Spinoff Oyununu İptal Etmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

# Ace #

23.2.2020 16:04:28

0
Dediğim oluyor bu paracı firmaların tek tek gnow arşivinden çıkacağı kesin. Bu daha başlangıç ilerde anlaşma yapılmaz ise zaten bu anlaşma yapılır ise aylık gnow maliyeti bir hayli artar AAA seviyesinde doğru düzgün oyun kalmayacaktır.

Black Heart Rebellion

23.2.2020 14:48:45

0
Stadia'dan ziyade kendi steam kütüphanenize erişebilmeniz çok büyük artıydı. Özellikle donanıma sahip olmadan oyunlarınıza erişebilmeniz benim gibi sık sık ev değiştiren için müthiş birşey. Ortalama 2 senede 1 kere kaldığım yeri değiştiriyorum iş dolayısıyla. Bırakın dizüstünü, kasamı ve 27 inçlik monitörümü yanımda taşıyordum. İlk denediğimde ağzım açık kalmıştı, çünkü grafikler kendi bilgisayarımın grafiklerine çok yakın. Gecikme, tolere edilebilecek seviyede. Umarım Nvidia anlaşmalarını yeniler, kalıcı bir soluk getirir.

:::LOSTPLANET:::

23.2.2020 07:47:04

0
Ana akım oyunlar olmadan bu iş yaş.Hani şunu da diyemeyiz: tamam ben cod satın aldım bana geforce now'da oynattıracaksın, gittim stadia aldım orada da vereceksin, ps4te de vereceksin her yerde konsolda vereceksin.Bunu da diyemeyiz.Sonuçta bu bir hizmet ve maliyeti var.Arka planda kocaman bir server çiftliği calışıyor.Firmalar da 3ün 5in peşinde bu sebeple.Yakında kendi oyunlarını nerede konumlandıracaklarını belirleyeceklerdir.

mhanci20

22.2.2020 21:19:00

0
Şöyle bir sıkıntı olur steam de bazı oyunlarını uplay veya rockstar gibi uygulamalar üzerinden açan oyunlar var ve bunlarda geforce now üzerinden kaldırılmasını isteyebilir yani nvidia nin tum oyun firmasını ikna etmesi lazım

Johnny Silverhand

22.2.2020 17:29:55

+6
Şaşırtmadı. Activison neyse Bethesda’da o. Şimdi sadece Skyrim oynamış Bethesda fanları saldırıya geçecek.

Gilthaniel

22.2.2020 15:43:35

+2
Kullanıcı yararına olan her şeyin önüne her daim geçilmiştir. Oyuncular olarak bu firmaları change.org, reddit gibi platformlarda protesto etmeliyiz. satın aldığımız bir oyunu istediğimiz şekilde oynayabilmeliyiz.

Fearless_tr

22.2.2020 15:34:26

0
Founders edition'ya üye oldum fakat sistemi begenmedim örnegin steam'i acabiliyorsunuz.Oyunu mod ile yukluyebiliyorsunuz fakat mod ile acamiyorsunuz sistem kapatiyor kendisini kalite olarakta pek begenmedim.Native görüntünün yerini hic birsey tutamaz bence.Bu sistemin rahat 10 yili var daha :)))

TheStarBox

22.2.2020 12:19:17

0
Ben nvidia nın yerinde olsam direkt steam ile alaşır direkt steam girişi eklerim.O dakikadan sonra hangi oyunun nereden oynandığını kimse bilemez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız