Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beşinci Indiana Jones Filmi Yolda Gibi


 
     Disney'in Lucasfilm'i satın almasının ardından, herkes yeni Star Wars filmlerine odaklandı. Fakat unutmamak gerekir ki, Indiana Jones'un hakları da artık Disney'in.
 
     Geçen sene Disney yönetim kurulu başkanlarından Alan Horn, konu ile ilgili sorulara. "Henüz hiçbir şey yapmadık, elimizde bir hikaye yok, öncelikle hikayeye ihtiyacımız var" açıklamasını yapmıştı.
 
     Daha eskiye gidersek, Lucasfilm Disney'e satılmadan önce Steven Spielberg "Eğer George bir senaryo ile gelirse filmi çekerim, daha önceki senaryoları beğenip beğenmemem önemli değil, hikayeleri hep George yazdı ve beşincisi üzerinde de çalışıyor." gibi bir açıklama yapmıştı. Artık Lucasfilm Disney'in olduğuna göre hem George Lucas, hem de Steven Spielberg konuya değinmiyorlar.
 
     Bu kadar olumsuz haber ardından bir ışık olarak görebileceğimiz noktalar ise; Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy'in açıklaması, "Bir gün 5. film bu firmada yapılacak, ne zaman bilemiyorum, henüz senaryomuz yok, ama üzerinde konuşmaya başladık" ve Chriss Pratt'ın yeni Indiana olacağı üzerine ortaya çıkan bilgiler.
 
     Açıkcası bir Indiana Jones fanı olarak son filmi "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"'ı hiç beğenmemiştim. Çocukluğumuzun dönemine uygun espriler ve tarzla çekilmiş olan ilk filmler sonrasında, yeni filmin de aynı tarzla çekilmeye çalışılmış olması filmi başarısız kılmıştı.
 
     Doğrusu Disney'in filme nasıl bir tat katacağını da merak ediyorum. Umarım Star Wars'da olduğu gibi farklı bir tarz izlerler.      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Geek disney indiana jones film lucasfilm
Blackguards 2 Resmi Olarak Türkçe Oluyor Türk Yapımı Last One Demo Sürecine Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emretor23

7.5.2015 15:31:39

+1
Uncharted'da geliyor,2'si süper olur.

Hoid

7.5.2015 14:41:01

0
İnşallah ya bayılırım bu filme . Hatta şimdi eski filmlerini açıp izleyeceğim .

vipersix

7.5.2015 13:38:44

0
lego şeyi güzeldi bunun

NEPORTA

7.5.2015 13:26:28

0
Indiana Jones' u bana sevdiren Harrison Ford filmde yoksa izlemem.

hasretbitmez

7.5.2015 12:38:00

0
Birde yenisi çıksa emperor tombsu çok severek oynamıştım zamanında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız