Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beşiktaş Esports, ZULA Takımı Kurdu

 
     Beşiktaş Esports, Türkiye'nin ilk yerli MMOFPS oyunu ZULA ile iş birliği anlaşması imzaladığını ve ZULA elektronik spor takımı kurduğunu duyurdu. Beşiktaş Esports ile InGame Group arasında iş birliği anlaşması imzalandı.
 
 
 
     Vodafone Park’ta düzenlenen iş birliği anlaşması imza töreni, Beşiktaş Esports Yöneticisi Erman İpci ve InGame Group CEO’su Alpay Alptekin’in katılımıyla gerçekleştirildi. İş birliği anlaşması kapsamında, 2018-2019 futbol sezonunda Vodafone Park’ta, Beşiktaş Esports, ZULA takımının da yer alacağı iki etkinlik gerçekleştirilecek. 2019-2020 futbol sezonunda, Vodafone Park’ta ev sahibi sıfatıyla oynayacağı 10 maçta geçerli olmak üzere, stadyum içerisindeki veya dışarısındaki alanlarda, Beşiktaş JK espor takımı için aktivite alanı sağlayacak. Ayrıca gerçekleştirilen basın toplantısında Beşiktaş Esports'un ZULA takımına transfer edilen ilk oyuncusu duyuruldu. Takımın ilk transferi Hakan “Swoon” Demirel, takım kaptanı olarak Beşiktaş Esports ZULA takımında mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Super Meat Boy Forever Ertelendi Octopath Traveler PC için Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2019 10:40:51

0
Geleceği yok boşa harcama

Turk.Navy

5.4.2019 04:07:52

0
PUBG bırakıp buna geçmek lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız