Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Berke "Thaldrin" Demir, Profesyonel Oyunculuğa Ara Verdiğini Açıkladı

 
     League of Legend Türkiye Şampiyonluk Ligi'nin başarılı üst koridor oyuncusu Berke "Thaldrin" Demir, elektronik spora ara vereceğini Twitch TV'de yaptığı yayında takipçilerine duyurdu. Profesyonel olarak elektronik spora ara vereceğini belirten başarılı oyuncu, yayıncılığa ve farklı projelerde yer alacağının da sinyalini verdi.
 
     Berke "Thaldrin" Demir kariyeri boyunca TT, Wildfire, Beşiktaş, Super Massive ve 1907 Fenerbahçe Espor takımlarında üst koridor rolünde yer aldı. League of Legends'da birçok kez ülkemizi temsil etmek adına uluslararası turnuvalarda mücadele etti. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Call of Duty: Black Ops 4'te Hikaye Modu Olmaması Satışlara "En Ufak Bir Şekilde" Zarar Vermemiş Shenmue III Toplamda 7.1 Milyon Dolar Fon Topladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.11.2018 21:00:40

0
Tokyoya gitsin pokemon antrenörü olsun.

sunquad

23.11.2018 14:32:40

0
Kaptan koş kaptan... Kaptan... / At geliyor! Gel artık! Seni bekliyoruz kaç saattir! (Hatırlayanların gözleri yaşlı.) (Hatırlamayanlar ya da bilmeyenler youtub'dan "IWCI Finali BJK-INTZ 3.Maç"ın özetine ya da tekrarına bakabilir.)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız