Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Below, Xbox One'a Özel Kalmayabilir


    E3 fuarında sadece Xbox One için gösterilen Sword & Sorcery'nin geliştiricisi Capybara Games'in oyunu Below'un diğer platformlara da gelebileceği açıklandı. Geliştiriciler oyunun belli bir süre sonra diğer platformlara da uyarlanabileceğini söylüyorlar.
 
    Below'da bir klasik bir maceraperest'in öyküsü anlatılırken, oyun müzikleri ve grafiksel yapısı ile bağımsız oyun severleri büyülemişti. Kinect desteği de sunacak olan yapım açık dünya öğelerine de sahip. Below'un E3 fuarında yayınlanan videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Below Xbox One Bağımsız Macera
Ultima Forever: Quest for the Avatar iOS'a Çıktı Pac-Man Championship Edition DX+ Eylül'de Steam'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2013 14:51:46

+9
Sony oyun dünyasının en büyük 1. parti yapımcıya sahip firma. 14 stüdyo var Sony dünya stüdyoları çatısı altında. Başkanları ise bildiğiniz gibi Japon Shu Yoshida. Microsoft ve Nintendo Sony'nin sahip olduğu stüdyoların yarı sayısına bile sahip değil. Bu konuda Sony dünyanın en fazla 1. parti stüdyosuna sahip firması. Zaten E3 2013'de sahneye gelen dünya stüdyoları başkanı Yoshida bunu üstüne basa basa söyledi. Demem o dur ki Sony'e özel gelen oyun 3. parti oyun değilse EA gibi Ubisoft gibi ya da Rockstar gibi, başka platformlarda görme olasılığınız yok. Ancak firmanın Sony çatısı altından çıkıp bağımsız çalışması lazım ki buda olanaksız. Hala Xbox One diyenleri anlamak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Üzülsek mi gülsek mi bilemiyorum. Kötünün yanında bile bile yer almak bizim insanımızın huyu değildir. Bizim insanımız herzaman iyinin yanındadır. Anlamak güç Microsoft propagandası yapan ve dünya üzerinde şu an PS4'ün 4'de 1'i kadar ön sipariş alabilen Xbox One konsolunu hala inatla savunanları.

BerkayDr

11.8.2013 14:11:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri merak etmeyin ps4e özel duyurulan oyunlarında yarısı xbox onea çıkacak.Bu devirde firmalar daha fazla para kazanmak için her konsola çıkarıyor artık
Merak etme öyle bir şey olmaz.Sony'nin kendi stüdyoları var ken.X1 özel oyunlarını ise Crytek gibi firmalar ki bunlar multiplatform yaparlar oyunları MS'nin kendi stüdyosu pek yok.

GorkemM1903

11.8.2013 13:47:40

0
@misafir Dostum adamın kendi şirketi yapıyor oyunu neden para için diğer platformlara çıkarsın

BSC Misafiri

11.8.2013 12:31:06

0
merak etmeyin ps4e özel duyurulan oyunlarında yarısı xbox onea çıkacak.Bu devirde firmalar daha fazla para kazanmak için her konsola çıkarıyor artık

GorkemM1903

11.8.2013 12:30:55

0
İşte tüm xbox özel oyunlarının ps ye pcye gelme olasılığı var oyunları crytek ve benzeri firmalar yaptığı sürece.Microsoftun kendi çatısı altında kaç stüdyosu var merak ediyorum.Sony de öyle bir sıkıntı yok oyunu kendi çatısı altındaki firmalara yaptırıyor dağıtımı kendi üstleniyor

aykut291

11.8.2013 12:23:31

0
Yok arkadaş Ms göz göre göre kendi ipini çekiyor. Xbox one satın almayın die oyunculara reklam yapıyor. O ileride diğer platformlara çıkabilir bu ileride diğer platfromlara çıkabilir hani xbox one exc oyunlar? hani vaad edilenler ? dalga geçiyolar heral de kendi müşterileriyle. xbox fanları Ms haddini bildirirlerse hiç şaşırmam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Below
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız