Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen oldu! Counter-Strike 2 resmi olarak duyuruldu!

 
 
CS geliştiricisi Valve, PC platformu için Counter-Strike 2'yi duyurdu. Counter-Strike: Global Offensive'e ücretsiz bir yükseltme şeklinde gelecek olan CS-2 ile rekabetin üst düzeye çıkarılması hedefleniyor. 
 
CS 2 için bir Test süresi gerçekleştirilecek ve teste katılacak olan kullanıcılar geliştirici ekip tarafından seçilecek. Bu konu hakkında detaylı bilgiler SSS kısmında yer alıyor.
 
Bir süredir sızıntıları yapılan Counter-Strike 2 nihayet geliyor
 
 
 
Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik sıçramalardan biri Counter-Strike 2 ile gerçekleşecek. CS 2 ile beraber yeni özellikler ve güncellemeler temel oyun üzerine dahil edilecek. Oyunun tüm yeni özellikleri bu yaz resmi olarak piyasaya sürüldüğünde açıklanacak.
 
Counter-Strike 2, bu yaz Counter-Strike: Global Offensive'e ücretsiz bir yükseltme olarak gelecek. Rekabetçi nişancı oyunu içerisinde ekipmanımızı oluşturacak, becerilerimizi geliştirecek ve rekabetin üst seviyeye ulaştığını deneyimleyebileceğiz.
 
Oyun içerisinde çok fazla geliştirme yer alacak. Teknik gelişmelerin detaylarını aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz. Ayrıca detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
 
İşte videolar 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
GTA 6 online hakkında çeşitli sızıntılar ortaya çıktı Redfall - Ön inceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.3.2023 18:50:24

0
bomba çözme işine bir animasyon beklerdim en azından

BSC Misafiri

23.3.2023 18:28:22

0
italy'de tünelin içine ara yol mu yapmışlar ben mi yanlış görüyorum

Sarohan

23.3.2023 18:23:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII Valve yıllar sonra ikinci oyunu çıkarıyor ve ilk oyun ile neredeyse birebir aynı.. iki resmi yan yana koysalar ve 7 farkı bul deseler bulamazsınız o derece aynı olmuş.. Bilmiyorum yani bende mi sorun var beğenenler nesini beğenmiş Allah aşkına animasyonlar bile birebir aynı insan utanır kaç yıllık animasyon değiştirmeye tenezzül dâhi etmemişler...
Nereye değiştiriyorsun öyle komple hikaye tabanlı aksiyon oyunu mu bu ? Overwatch 2 de böyle oldu ismine aldanmayın. Çekirdek sistemi oynanışı değiştiremezsin böyle oyunlarda komple var olan oyuncuları büyük kısmını kaybeder. Ana oyunun üstüne güncelleme olarak gelecek zaten yazıyor biraz okuyun. Nelerin iyileştiği ve geliştiğine dair de ayrı ayrı videolar yapmışlar.

Y@KI$IKLII

23.3.2023 16:08:23

+1
Valve yıllar sonra ikinci oyunu çıkarıyor ve ilk oyun ile neredeyse birebir aynı.. iki resmi yan yana koysalar ve 7 farkı bul deseler bulamazsınız o derece aynı olmuş.. Bilmiyorum yani bende mi sorun var beğenenler nesini beğenmiş Allah aşkına animasyonlar bile birebir aynı insan utanır kaç yıllık animasyon değiştirmeye tenezzül dâhi etmemişler...

Sarohan

23.3.2023 11:33:54

0
Takmayın hocam siz, ne yapsın şu oyunda bile ilk yazdığı cümle içinde gene teneke makinesi var. Onunla mukayese ediyor, fazla basıyorlar kuyruğuna cıyaklaması normaldir.

BSC Misafiri

23.3.2023 09:32:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri umarım vac banları açarlar
açmıyorlar knk vac yiyenler oynayamıyormuş :D yeni account loading diyoruz seriden ehfgfdss

BSC Misafiri

23.3.2023 09:32:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri görüntü çok temiz olmuş. fazla pürüssüz ya da alışmak gerekiyor bilmiyorum. dust 2 gene olmamış. dust 2 puslu havadır kapalı gökyüzüdür böyle pasparlak mavi olmaz. silah seslerine hiç dokunmamışlar bile. belki ilerde güncellemeyle daha dinamik sesler eklerler. smoke olayı çok çok iyi olmuş. ama asıl soru şu; counter strike 2 isminin karşılığı yalnızca bunlar mı?
Silah sesleri bayağı değişmiş knk bir oynarsan bak görürsün.

BSC Misafiri

23.3.2023 09:32:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Offf be sonunda. Ps4 grafiklerini yakalamışlar. Ne kadar kalas bir oyun motorudur bu. Sıfır dinamizim, sıfır organiklik. Her şey uhu ile yapıştırılmış gibi duruyor. Gerçi bu türe ait neredeyse tüm oyunların kaderi bu. Gaymer olunacak ya, hedefi 12'den vurmalıyız ya ... at realizmi çöpe gitsin.
Multiplayer tabanlı oyunlar hikayeli singleplayer oyunlar gibi yüksek grafik kalitesiyle çıkış yapsa bu kadar geniş oyuncu kitlesine ulaşamazlar, amaç mümkün olduğunca çok kişiye oynatmak, yoksa Valve da biliyor hayan gibi grafiklerle Counter Strike 2 çıkartmayı.

BSC Misafiri

23.3.2023 00:35:57

+1
görüntü çok temiz olmuş. fazla pürüssüz ya da alışmak gerekiyor bilmiyorum. dust 2 gene olmamış. dust 2 puslu havadır kapalı gökyüzüdür böyle pasparlak mavi olmaz. silah seslerine hiç dokunmamışlar bile. belki ilerde güncellemeyle daha dinamik sesler eklerler. smoke olayı çok çok iyi olmuş. ama asıl soru şu; counter strike 2 isminin karşılığı yalnızca bunlar mı?

Antikaruh

23.3.2023 00:18:18

0
Offf be sonunda. Ps4 grafiklerini yakalamışlar. Ne kadar kalas bir oyun motorudur bu. Sıfır dinamizim, sıfır organiklik. Her şey uhu ile yapıştırılmış gibi duruyor. Gerçi bu türe ait neredeyse tüm oyunların kaderi bu. Gaymer olunacak ya, hedefi 12'den vurmalıyız ya ... at realizmi çöpe gitsin.

BSC Misafiri

22.3.2023 22:32:10

0
umarım vac banları açarlar

Sarohan

22.3.2023 21:41:50

0
Valve biliyor bu işi

İhsanblack02

22.3.2023 21:22:54

0
Çok iyi olmuş. Sitesini inceleyin tüm her şeyi anlatıyor
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız