Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bear & Breakfast 28 Temmuz'da Geliyor

 
 
Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Gummy Cat, Bear & Breakfast'ın 28 Temmuz'da Switch ve Steam üzerinden PC için 19.99 dolara çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun direktörü Rares Cinteza bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Küçük bir ülkenin küçük bir ekibiyiz. Ancak iki şey konusunda çok tutkuluyuz: Ayılar ve sims yönetimi. İlk küçük oyunumuzu sizlere sunacak olmamız gerçekten inanılmaz bir duygu. Herkesin küçük ayı oyunumuzu oynamasını sabırsızlıkla bekliyoruz." 
 
Bear and Breakfast, ormanda bir pansiyon işletmeye çalışan iyi niyetli bir ayı olarak oynadığın rahat bir yönetim macera oyunu. Hank ve arkadaşları terk edilmiş bir kulübe bulur ve ergenlik yaratıcılıklarıyla burasını saf turistlere yönelik para kazandıran bir pansiyona dönüştürürler. İşletmen büyüdükçe ormanın gizemleri de büyür ve Hank kısa bir süre sonra kendisini yabanın kendisinden daha derin bir komployu açığa çıkarırken bulur. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon macera yönetim
Outriders Genişletmesi Worldslayer için Co-op Fragmanı Yayınlandı Keşif Macera Oyunu NAIAD'in PS4 ve PS5 Sürümleri Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız