Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bazı PlayStation 4'lerde Hatalar Baş Gösteriyor

 
   Amerika'da düzenlenen Taco Bell kampanyasıyla çıkışından önce PlayStation 4'e kavuşan şanslı oyuncular ve önemli oyun basını siteleri, konsolla ilgili bazı hatalar rapor etti.
 
Arogon isimli Reddit kullanıcısı konsolun açıldığını, kontrolcüsünde mavi ışığın yandığını ancak Tv'ye görüntü göndermediğini belirtmiş. Müşteri hizmetlerini arayan Arogon'a Cuma gününden önce yardım edilemeyeceği söylenmiş ancak daha sonra iletişime geçen bir Sony yetkilisi en kısa sürede konsolunun değiştirileceğini kendisine bildirmiş. Öte yandan IGN ve Kotaku gibi siteler, HDMI çıkışında bazı problemler yaşadıklarını ve konsolun HDMI üzerinden görüntü vermeyi kestiğini rapor ettiler. IGN'in problemi, versiyon 1.50 güncellemesini yaptıktan sonra ortaya çıkmış. Yeni bir televizyon, yeni HDMI kablosu denemelerine rağmen görüntü olamayan ekip konsolun üzerine uyguladıkları hafif baskı sonrasında kısa da olsa görüntü almayı başarabilmişler. IGN'in konsolu da kısa süre içinde yenisiyle değiştirilmiş.
 
   2005 yılında Xbox 360'ın çıkışında da bazı hatalar rapor edilmiş ancak Microsoft bunun bir kaç tane hatalı üretimden ibaret olduğunu söylemişti. Gel gelelim bu hatanın neredeyse üretilen pek çok konsolda olduğu ortaya çıkmış ve meşhur 3K hatası akıllara bir kabus gibi kazınmıştı.
 
   Bakalım ilerleyen günlerde, konsol çıkışını gerçekleştirdiğinde benzer haberlerle karşılaşacak mıyız?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamnesia sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Contrast'ın Çıkış Videosu Yayınlandı Yoshida: "PS4 Arızaları Araştırılıyor"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Virtual Reality

15.11.2013 15:01:03

-2
Bugün dünyanın en değerli şirketi Apple' ın bile, ürettiği cihazlar kutusundan arızalı, yamuk yumuk, çizik falan çıkıyorsa, bütün Playstation 4 lerin sapa sağlam, arızasız çıkma ihtimali yok. Önemli olan, ilk PS3 ler de ki sarı ışık arızası gibi kronik bir arıza olmasın, bunu da zaman gösterecek. Not: Her elektronik cihaz arızalı çıkabilir, çıkıyor da Önemli olan hangi oranda (kaç adette bir) çıktığı ve arızanın kronik olup olmadığı, firmanın arkasında durup durmadığı - PS4' ün 500 GB diski bana yetmez diyenler, Türkiye de ilk siz okuyun, taklitlerinden uzak durun. Playstation 4 de Sabit Disk değişimi nasıl yapılır. [ANA KONU] http://forum.donanimhaber.com/m_83968877/f_//tm.htm#83968877

adam olun

15.11.2013 13:59:42

0
aynı şey benim nvidia kartımdada olmuştu yeni sürüler çıkında arada ekran kararıyordu hdmi kablosunu çıkartıp takıyordum görüntü geliyordu :)

BSC Misafiri

15.11.2013 07:16:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck Microsoft hatalardan ders çıkardı yeni nesildeki konsol sopsorunsuz olucak ve daha sağlam, ps4 sadece olacakları iddia ederek size vaad etti bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği incelemelerden sonra belli olur.
Hangi hatalaridan ders cikarmis efendim, daha zayif konsol ile milleti sömurmeye kalkistigini unutmadik her halti engellemeyi kafaya koymustu birde ne oldu simdi acik acik yemedi, olsaydi, incelemere ambargoyu ps4'ten önce kaldirirdi. Xbox tas gibi alet mi cikacak hic sanmiyorum illaki hatali seyler cikacaktir ama eminim ki bu sefer bu tarz haberleri saklamak icin elinden geleni yapacaktir. fanlik etmeyin artik. Konsol bozuk cikirsa degistirilir bunu yapmiyorsa kizin yoksa susun.

OldGamers86

14.11.2013 23:44:38

0
İlginç. Beklemek en mantıklı karar konsol alacaklar için de sanırım.

xb-treck

14.11.2013 22:13:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear
alıntı:

Orijinalden alıntı: xb-treck

Microsoft hatalardan ders çıkardı yeni nesildeki konsol sopsorunsuz olucak ve daha sağlam, ps4 sadece olacakları iddia ederek size vaad etti bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği incelemelerden sonra belli olur.


Teknolojik bir elektronik alet üretiyorsan, oluşabilecek arıza ihtimaline karşı değişim garantisini verirsin. Hiç bir insan "bu makine bozulmaz" mantığıyla elektronik alet alamaz. O zaman garanti garanti diye kıçımızı yırtmazdık bu bütün dünyada böyle. Çıkışına bir kaç ay kala donanımda overclock'a giden microsoft'un dandik konsolunda ki ambargolar yüzünden daha konsolla ilgili inceleme bile yapamıyor hiç kimse. Bunun sebebi tüm partilerde kronik bir arıza olmuş olması olabilir mi acaba?

Sony her şeyi ortada hiç bir çekincesi olmadan gösterdi yayınladı, belli ki gereken testlerden geçmiş ve piyasaya sürülebilecek parti onayını almış. Testlerde bir arıza yüzdesi vardır şu kadar cihazın şu kadarında arıza çıkarsa tüm partileri iptal ederler. İşte bu yüzden adam dağıtılan ps4 sayısına bakıldığında bu şikayetler istisna demiş. Bu cihazı ALLAH yaratmıyor, kulu üretiyor ne istiyorsun 1 milyon makine çıksın 1'in de bile fabrika hatası ya da işçilik hatası olmasın mı? Avatarına bakan zaten boş bir adam olduğunu anlar, bari sus.
dostum okunmayacak kadar gereksiz buluyorum o yüzden okumadım ama sende benim söylediğimi karşı fikir olarak sunuyorsun o zaman sende ps fanboyusun ki metal geardan anlaşılıyor.

Metal-Gear

14.11.2013 21:59:23

-3
quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck Microsoft hatalardan ders çıkardı yeni nesildeki konsol sopsorunsuz olucak ve daha sağlam, ps4 sadece olacakları iddia ederek size vaad etti bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği incelemelerden sonra belli olur.
Teknolojik bir elektronik alet üretiyorsan, oluşabilecek arıza ihtimaline karşı değişim garantisini verirsin. Hiç bir insan "bu makine bozulmaz" mantığıyla elektronik alet alamaz. O zaman garanti garanti diye kıçımızı yırtmazdık bu bütün dünyada böyle. Çıkışına bir kaç ay kala donanımda overclock'a giden microsoft'un dandik konsolunda ki ambargolar yüzünden daha konsolla ilgili inceleme bile yapamıyor hiç kimse. Bunun sebebi tüm partilerde kronik bir arıza olmuş olması olabilir mi acaba? Sony her şeyi ortada hiç bir çekincesi olmadan gösterdi yayınladı, belli ki gereken testlerden geçmiş ve piyasaya sürülebilecek parti onayını almış. Testlerde bir arıza yüzdesi vardır şu kadar cihazın şu kadarında arıza çıkarsa tüm partileri iptal ederler. İşte bu yüzden adam dağıtılan ps4 sayısına bakıldığında bu şikayetler istisna demiş. Bu cihazı ALLAH yaratmıyor, kulu üretiyor ne istiyorsun 1 milyon makine çıksın 1'in de bile fabrika hatası ya da işçilik hatası olmasın mı? Avatarına bakan zaten boş bir adam olduğunu anlar, bari sus.

xb-treck

14.11.2013 21:25:29

0
Microsoft hatalardan ders çıkardı yeni nesildeki konsol sopsorunsuz olucak ve daha sağlam, ps4 sadece olacakları iddia ederek size vaad etti bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği incelemelerden sonra belli olur.

xamaximax

14.11.2013 19:06:24

0
Üstüne basa bas vurguluoyum ki :) yinede ps4...

BSC Misafiri

14.11.2013 18:41:30

0
Ben de bu haberi bekliyordum.Dün ps4 ön siparişi verdim.Şimdi böyle bir haber olmasa olmazdı.Arkadaş kesin türkyie ye 3 tane bozuk gelir onlardan ilki de bana ulaşır hemde çıkış tarihinden 20 gün sonra :)

Uncy

14.11.2013 18:40:07

-1
Yapma be ! inş bu sorun birkaç konsolda kalır

ultraslan06GS

14.11.2013 18:37:09

0
Bir Türk mantığı ile hareket etmek gerekiyor bu konularda o yüzden çıkar çıkmaz alınmaz .:) aradan bir 6-7 ay geçmeli bence :)

snipercover

14.11.2013 18:03:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Rezillik
Xbox one kullanacağıma üstüne basarak ps4 kullanırım yinede daha iyi

Quirah

14.11.2013 18:03:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri haberlerin Amerika dan gelmesi ilginc,cogu urunde oluyorsa baska yerlerden neden gelmiyor bu haberler.
Çünkü PS4 şimdilik sadece Amerika için çıktı. Tam olarak çıktı denemez gerçi bu gece çıkacak. Avrupa için 29'unda çıkacak.

thugs_life

14.11.2013 18:01:51

0
3k hatası gibi birşey olacağını sanmam sony dedin mi sağlam demektir, xbox360 ın satış stratejisiydi o :D

BSC Misafiri

14.11.2013 17:58:27

+1
haberlerin Amerika dan gelmesi ilginc,cogu urunde oluyorsa baska yerlerden neden gelmiyor bu haberler.Microsoft boyle seylere para harciyacagina kendi konsoluna para harcayip daha iyi bisey yapsaymis daha iyi olurmus.Bu kadar cirkef bir sirket gormedim.bu nesilde iki konsol arasinda daglar kadar fark olustu,eskiden rekabet etmisti bazi avantajlari sayesinde ama bu nesilde hic bir avantaji yok.Yeni nesil de 720p oyun oynamak saka gibi.sonra neymis ps4 de takilma oluyor ,tabi olucak 1080p oynatmaya calisiyorda ondan,bir sure sonra o takilmalar gidicek ama sen 1080p hic oynatamican.

KortX

14.11.2013 17:57:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez
alıntı:

Orijinalden alıntı: KortX

alıntı:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

alıntı:

Orijinalden alıntı: KortX

alıntı:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

BSC editörleride ps4'ü yermeyi ne çok seviyor arkadaş .


Ne alaka lan adamlar her türlü haber veriyo. Geçen haftalarda xbox'ı da yerdiler. Onlarda sürekli hoşunuza gidiyodu sizi pis fanboylar :@


Ben şuanda xbox kullanıyorum zaten , hiçbirşeyin fanı değilim,yeni nesilde PS4 alacağım xbox one'ın düşmanı değilim sadece yaptıkları döneklikleri kendime yediremiyorum.


Sen üstte editörlere ps4 ü yeriyolar diyosun. MS dönek zaten onu inkar eden yok. Ama adamlar 2 tarafında haberlerini veriyo. İyi veya kötü. Saçmalıyosunuz bazen.


Ama daha çok nedense ps4'ün eksi yönleri daha çok haber ediliyor, bu arada önyargılı davranıp onur kırıcı söz söylemezsen sevinirim , iyi günler.
Hocam üstte yazıdğımın nesi önyargı? Adamlar gerektiğinde ps4 için de gayet iyi haberler verdiler. Özellikle oyunların 1080p olması gibi.

hasretbitmez

14.11.2013 17:52:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX
alıntı:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

alıntı:

Orijinalden alıntı: KortX

alıntı:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

BSC editörleride ps4'ü yermeyi ne çok seviyor arkadaş .


Ne alaka lan adamlar her türlü haber veriyo. Geçen haftalarda xbox'ı da yerdiler. Onlarda sürekli hoşunuza gidiyodu sizi pis fanboylar :@


Ben şuanda xbox kullanıyorum zaten , hiçbirşeyin fanı değilim,yeni nesilde PS4 alacağım xbox one'ın düşmanı değilim sadece yaptıkları döneklikleri kendime yediremiyorum.


Sen üstte editörlere ps4 ü yeriyolar diyosun. MS dönek zaten onu inkar eden yok. Ama adamlar 2 tarafında haberlerini veriyo. İyi veya kötü. Saçmalıyosunuz bazen.
Ama daha çok nedense ps4'ün eksi yönleri daha çok haber ediliyor, bu arada önyargılı davranıp onur kırıcı söz söylemezsen sevinirim , iyi günler.

yunusmessi

14.11.2013 17:50:42

+2
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Rezillik
Bu yazıyı avatarı xbox one olan birinden görmek hiç şaşırtıcı değil :D

KortX

14.11.2013 17:49:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez
alıntı:

Orijinalden alıntı: KortX

alıntı:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

BSC editörleride ps4'ü yermeyi ne çok seviyor arkadaş .


Ne alaka lan adamlar her türlü haber veriyo. Geçen haftalarda xbox'ı da yerdiler. Onlarda sürekli hoşunuza gidiyodu sizi pis fanboylar :@


Ben şuanda xbox kullanıyorum zaten , hiçbirşeyin fanı değilim,yeni nesilde PS4 alacağım xbox one'ın düşmanı değilim sadece yaptıkları döneklikleri kendime yediremiyorum.
Sen üstte editörlere ps4 ü yeriyolar diyosun. MS dönek zaten onu inkar eden yok. Ama adamlar 2 tarafında haberlerini veriyo. İyi veya kötü. Saçmalıyosunuz bazen.

hasretbitmez

14.11.2013 17:42:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: KortX
alıntı:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez

BSC editörleride ps4'ü yermeyi ne çok seviyor arkadaş .


Ne alaka lan adamlar her türlü haber veriyo. Geçen haftalarda xbox'ı da yerdiler. Onlarda sürekli hoşunuza gidiyodu sizi pis fanboylar :@
Ben şuanda xbox kullanıyorum zaten , hiçbirşeyin fanı değilim,yeni nesilde PS4 alacağım xbox one'ın düşmanı değilim sadece yaptıkları döneklikleri kendime yediremiyorum.

KortX

14.11.2013 17:38:38

-2
quote:

Orijinalden alıntı: hasretbitmez BSC editörleride ps4'ü yermeyi ne çok seviyor arkadaş .
Ne alaka lan adamlar her türlü haber veriyo. Geçen haftalarda xbox'ı da yerdiler. Onlarda sürekli hoşunuza gidiyodu sizi pis fanboylar :@

hasretbitmez

14.11.2013 17:36:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Ps4 alacaktım en iyisi not 3 alıyım:D,
Bir xbox'ı kötülüyorsun bir ps4'ü çift karakter XD

BSC Misafiri

14.11.2013 17:36:16

-1
Bu haberden de size ekmek çıkmaz ufak sorunları büyütüyorsunuz. Konsola Ambargo koyan, sır gibi saklayan ve 720p dayayan Microsoft'da daha büyük sorunlar olduğu kesin. PS4 ilk duyuruldugunda xbox one daha güçlü olur demiştiniz kötü çıktı. Yine aynısı olacak

TheBladeRunner

14.11.2013 17:25:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig- .
Konsolu reboot yapabiliyorsun.Bu arada baska bomba bir haber geldi.Yoshida ps4 de aciklamadigimiz gizli guclu donanimlar var diyor bi tanesi ana GPU dan haric GPGPU Resogun haric bu gpu yu kullanan hic bir cikis oyunu yok diyor.Ilerleyen yillarda bu gomulu gpu u kullanmaya basladikca oyunlarin bambaska bir gorsellige kavusacagini soyluyor.Ikincisi ise dun PS4 un True Audio teknolojisine sahip oldugu onaylandi yani ses komutlari CPU ve GPU cekirdeklerinden bagimsiz olarak bu cip uzerinden gerceklestirilecek ve konsola binen yuk azalacak. http://gearnuke.com/shuhei-yoshida-lot-hidden-powers-system/

Metal-Gear

14.11.2013 17:25:03

0
Bir PS4 tercih edeni olarak diyorum ki, çıkar çıkmaz almam anasını satim :D En azından yaza kadar bekleyeyim, ilk parti konsollar bitsin, hataların ayıklanmış olan sürümü gelsin. Neyse ki hemen göze çarpmış bu sorunlar, mühendisler üzerinde çalışmaya başlamıştır bile.

alito

14.11.2013 17:22:23

0
Bu konuyu izlemeye almakta fayda var. Yazılım yada donanım hatasıyla ilgili açıklamalar önemli. Umarım sorun kısıtlı bir partide oluşmuştur ve konsolun çıkışında oyuncuları üzmez.

TLOU

14.11.2013 17:21:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-
alıntı:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

http://n4g.com/news/1393744/yoshida-comments-on-reported-ps4-issues

Yoshida yorumluyor.Kimilerine gore yazilimsal olarak eksik oldugu icin HDMI port hatasi veriyor yani konsolun cikis gunu yayimlanacak olan update ile duzeltilebiliniyormus.Umarim ayni sorun bende olmaz.


hacı görüntüsünü görmediğin konsolu nasıl update yapacan düşündün mü? :D
Yoshida biraz haybeye konuşmuş.
Benim bildiğim ps4 güncellemeleri otomatik olarak yapıyor ama yanlış mı biliyorum acaba ?

CoMMaNDeR1923

14.11.2013 17:17:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-
alıntı:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

http://n4g.com/news/1393744/yoshida-comments-on-reported-ps4-issues

Yoshida yorumluyor.Kimilerine gore yazilimsal olarak eksik oldugu icin HDMI port hatasi veriyor yani konsolun cikis gunu yayimlanacak olan update ile duzeltilebiliniyormus.Umarim ayni sorun bende olmaz.


hacı görüntüsünü görmediğin konsolu nasıl update yapacan düşündün mü? :D
Yoshida biraz haybeye konuşmuş.[/quote helal olsun :D

BSC Misafiri

14.11.2013 17:15:34

-1
Microsoft'un medya yolu ile karalama kampanyalari :))) Baska bisey degil. IGN ve diger siteler 2-3 aydir konsola sahipler simdi mi akillarina geliyo rapor etmek. It oglu itler. Tam Amerikan Microsoft hareketleri. Nefret ediyorum Microsoft markasindan onu sevenden ve destekleyenden :)))

cato16

14.11.2013 17:14:23

0
Sony: " Konsolda hata yok, siz kabloyu yanlış bağlıyorsunuz. "

BSC Misafiri

14.11.2013 17:10:42

-1
En mantıklısı yaza kadar beklemek, ozaman 2. parti konsollar hatasız bir şekilde bundle falan çıkar fiyat kırılmaz belki ama hangi konsol daha iyi hangisinde güzel oyunlar var online destekleri nasıl ak mı kara mı ortaya çıkar rahat rahat eğlencemizi yaparız belki konsola ihtiyaç duyulmaz pc bile alınabilir :)

- The Stig -

14.11.2013 17:08:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner http://n4g.com/news/1393744/yoshida-comments-on-reported-ps4-issues

Yoshida yorumluyor.Kimilerine gore yazilimsal olarak eksik oldugu icin HDMI port hatasi veriyor yani konsolun cikis gunu yayimlanacak olan update ile duzeltilebiliniyormus.Umarim ayni sorun bende olmaz.
hacı görüntüsünü görmediğin konsolu nasıl update yapacan düşündün mü? :D Yoshida biraz haybeye konuşmuş.

TheBladeRunner

14.11.2013 16:48:27

0
http://n4g.com/news/1393744/yoshida-comments-on-reported-ps4-issues Yoshida yorumluyor.Kimilerine gore yazilimsal olarak eksik oldugu icin HDMI port hatasi veriyor yani konsolun cikis gunu yayimlanacak olan update ile duzeltilebiliniyormus.Umarim ayni sorun bende olmaz.

MantarTheGreat

14.11.2013 16:45:01

-1
Şu haber xbox one için çıkmış olsaydı, burası yıkılmıştı.

Riwalp

14.11.2013 16:39:11

-1
olur öyle şeyler

ankara

14.11.2013 16:38:22

-2
Ps4 alacaktım en iyisi not 3 alıyım:D,

onur89tr

14.11.2013 16:33:27

0
PS3'te de sarı ışık hatası var ve bu yüzden konsolum heba oldu. PS4'te de aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

mementopolis

14.11.2013 16:31:45

0
Garantili almakda fayda var

EmuMaster

14.11.2013 16:28:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Ben ne demiştim <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
Ne demiştin?

EmuMaster

14.11.2013 16:23:06

+4

serGinnio

14.11.2013 16:22:07

0
Sözüm hala geçerli yaza veya 2014 sonuna

Wayward Son

14.11.2013 16:08:59

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus Ben ne demiştim

hasretbitmez

14.11.2013 16:07:28

-2
BSC editörleride ps4'ü yermeyi ne çok seviyor arkadaş .

CoreGame

14.11.2013 16:03:13

+2
Başta tabiki hatalar olacaktır ama düzeltilecektir mükemmel cıkcak diye bişey yok keşke öyle olsaydı biraz beklemek lazım almak için her iki konsoluda

betadragon

14.11.2013 15:56:43

0
Hadi trolleyelim ( bu arada site sürekli server hatası veriyor )

einhander

14.11.2013 15:54:36

0
elektronık aletler sonucta hersey mukemmel olacak degıl

CmSandman

14.11.2013 15:54:28

+2
bence gayet normal xbox360 ps3 ilk çıktığında sorunları vardı zamanla hepsi gideriliyor. bunlarda oyun gibi tüm iyi oyunlar sorunlu çıkıyor yama ile düzeltiliyor. milyonlarca ürünü hepsi 4/4 olmaz ki

prexz

14.11.2013 15:48:30

0
bu anılma olayı da yeni mi popüler oldu yahu:) yani xbox da olmuş olmamış, bunun istenmeyen bir olay olduğu (kimine göre rezillik, kimine göre değil) gayet açık ve net değil mi? sen bunu başka bir haberde ansan ve kendi egonu tatmin etsen ne olacak etmesen ne olacak? bukadar çekemez olmayın, onlar sizin baskınızı xbox ahalisi olarak çokça çektiler ne de olsa
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty-

Rezillik


bu yorumu not ediyorum xbox oneda sorun çıkarsa çok güzel bir şekilde anılalacaksın

Sir Maximus is BACK

14.11.2013 15:44:54

-8
Ben ne demiştim

BSC Misafiri

14.11.2013 15:40:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Rezillik
bu yorumu not ediyorum xbox oneda sorun çıkarsa çok güzel bir şekilde anılalacaksın

- The Stig -

14.11.2013 15:34:21

-1
değiştirildikten sonra sorun yok.

Araxes

14.11.2013 15:23:16

+8
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Rezillik
2005 yılında Xbox 360'ın çıkışında da bazı hatalar rapor edilmiş ancak Microsoft bunun bir kaç tane hatalı üretimden ibaret olduğunu söylemişti. Gel gelelim bu hatanın neredeyse üretilen pek çok konsolda olduğu ortaya çıkmış ve meşhur 3K hatası akıllara bir kabus gibi kazınmıştı.

hysteria_

14.11.2013 15:19:13

0
arkadaşa katılıyorum. her zaman yeni bir ürün çıktıktan sonra en aşağı 6 ay beklenmeli. kullanıcı yorumları incelemeler vs hepsine iyice bakılmalı. gerçi teknik ve kronik sorunlarda alınan yerler ürünleri değiştiriyor ama yine de baş ağrısı çekmeye değmez.

Guest-C8DDC600D

14.11.2013 15:16:57

0
İşte bu yüzden çıkışından sonra 3-6 ay beklemek en iyisi.

-Xbox-

14.11.2013 15:09:10

-20
Rezillik
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız