Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battletoads Gamescom 2019 Oynanış Videosu

 
Gamersyde, Battletoads'un Gamescom 2019 demosundan sekiz dakikalık oynanış videosu paylaştı.

Battletoads, DLaLa Studios tarafından Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Oyunun tanıtım yazısı:


Bekleyiş sona eriyor! Rash, Zitz ve Pimple planlı bir kaosun ortasında aksiyon dolu yepyeni bir maceraya Morph Saldırılarıyla yelken açıyor ve koltukta birlikte oyun oynama deneyimi sonsuza dek değişiyor.

1 ila 3 oyuncu Battletoad'ları kontrol edecek ve beklenmeyeni bekleyin kuralıyla vahşi ve şaşırtıcı bölümlerde başarılı olmak için ekip kuracak. Oyuncuların istedikleri yerden oyuna katılıp oyundan çıkabildiği heyecanlı oynanışta herkesin eğlenebileceği ancak yalnızca Gerçek Bir Kurbağanın ustalaşabileceği üst düzey dövüşler ile ekip çalışması eğlenceli bir hal alıyor.

Çizgi film stilinde benzersiz el çizimi animasyonlar ve unutulmaz karakter ve bölgelerle dolu Battletoads tek başına eğlenceli, başkalarıyla unutulmaz anlar yaşatacak dünya çapında gerçeküstü bir deneyim için geri dönüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Battletoads Microsoft DLaLa Studios Xbox One PC
Sony Bazı Birinci Parti Multiplayer Oyunlarını Diğer Platformlara Getirmeyi Düşünüyor Shenmue III Gamescom 2019 Fragmanı

BSC Misafiri

21.8.2019 21:21:07

0
En çok sevdiğim serilerden ama seçtikleri grafikler, tipler, ağırlık o kadar ruhsuz ki, beklenen bu değildi, Arcade system için çıkan oyun şu an bilr bu oyunun 10 gömlek üstü...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battletoads
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız