Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'in 5v5 Modu İptal Edildi

 
DICE, Battlefield V'e gelmesi planlanan 5v5 rekabetçi çok oyunculu modunun iptal edildiğini duyurdu.
 
Yapımcı Ryan McArthur: "Deneyim kalitesini artırmaya ve bizden istediğiniz daha fazla içeriği oyuna eklemeye odaklanmamız, rekabetçi 5v5 modu sunma planlarımızda bizi geri adım atmaya zorladı. Moddan vazgeçmek bizim için zor bir karardı fakat hataları düzeltme/iyileştirme ve içerik hedeflerimize daha çabuk ulaşmamız bizim için daha büyük bir öneme sahip."
 
Ryan McArthur ayrıca ekibin oyuncuların şu anda keyif aldığı mevcut modlara odaklanmak istediklerini belirtti.
 
Mod, Battlefield 1'deki Incursions modunu baz alacaktı ki Incursions modu pek başarılı olamadı. Bu yüzden kaynakları başka bir tarafa yönlendirmek hem geliştiriciler hem de oyuncular açısından daha iyi olabilir.   

Buna ek olarak, 4.4 güncellemesi ile oyuna eklenecek Provence ve Lofoten Islands haritaları hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. EA.com adresinden Türkçe olarak okuyabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Dragon Quest Builders Serisinin Yönetmeni Kazuya Niinou Square Enix'ten Ayrıldı Ghostrunner Gamescom 2019 Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.8.2019 14:59:49

0
İncursions mükemmel bir moddu ama kimse oynamıyordu CS:GO gibi battlefield, inanılmaz bir üzüntü içindeyim iptalden dolayı

BSC Misafiri

24.8.2019 13:54:54

0
Zaten domination modu vardı kaldırdılar. Her gelen güncelleme ile oyunu bozdular. Sunucular çom kötü vir anda ping 900'e vuruyor. Lagı gizliyorlar sanki adam sana 2 kutşunla öldürmüş gibi bir görüntü veriyorlar. Bunda getirseler ne olacaktı zaten bence EA Sonraki oyununu 5 sene sonra adam akıllı çıkartsın.

TheNewAtilla

23.8.2019 17:46:35

0
Bfv’i boşverin konuşmaya değmez de şu ea.com tr desteği varken neden origin hala türkçe değil?!

BSC Misafiri

23.8.2019 17:14:04

0
Bu adamlar Battlefield 1 için Rus eklentisine dahil 2 yeni harita daha var demişlerdi. Sitelerinde de göstermişlerdi. Şimdi o 2 yeni harita lafı hiç bir yerde geçmiyor. Sahtekarlar çünkü. Bana kalırsa doğu anadolu/kafkaslar bölgesi çok güzel olabilirdi ama maalesef.

_GRKM_

23.8.2019 16:52:04

+5
keşke oyunu da zamanında iptal etselerdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız