Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'e Operation Underground Haritası 3 Ekim'de Eklenecek

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield V'in yeni haritası Operation Underground'ın 3 Ekim'de ücretsiz bir güncelleme ile birlikte oyuna ekleneceğini duyurdu.
  

Operation Underground'a Genel Bakış
 
Operation Underground, savaşın yıktığı bir Alman şehrinde geçiyor ve hem yer üstünde hem de yer altında kontrol sağlamak için savaşmayı gerektiriyor. Harita Conquest, Squad Conquest, Breakthrough ve Team Deathmatch oyun modlarında oynanabiliyor. Kısa bir süre için Rush da desteklenen oyun modları arasında yer alacak.
 
Yönteminiz ne olursa olsun son derece dinamik bir haritada konuşlanacaksınız. Taktiksel oynamaya, çatışmanın ritmini okumaya, manganızla birlikte çalışarak ilerlemeye, yerinizi korumaya veya geri çekilmeye hazır olun.
 
Oyun Tarzı
 
Operation Underground, yakın menzilli piyade çatışmaları içeren birçok oyun tarzını destekler. Hafif çatışma silahlarını, takım oyununu, mekansal farkındalığı ve sürekli değişen çatışma koşullarını sevenlerin yanı sıra Battlefield 3 ve Battlefield 4’teki Operation Métro ile Battlefield V’teki Marita’yı sevenler bu haritada yabancılık çekmeyecek.
 
Kilit Bölgeler ve Conquest Ele Geçirme Noktaları
 
Operation Underground’da hedefe oynarken tren istasyonunda, şehrin sokaklarında ve açık bir plazada hızlı ve dinamik çatışmalara katılacaksınız.
 
Ele Geçirme Noktası A:Crossroads

Bu noktada girilebilen çok katlı binaların olduğu şehir sokakları ve avluları bulunuyor. Bölge, şehrin askeri etkinliği için önemli bir merkez olduğu için saldırıdan önce Müttefikler tarafından bombalandı.
 
Ele Geçirme Noktası B:Train Station

Tren istasyonu, şehrin içinde ve dışında hem sığınak hem de ikmal hattının önemli bir parçası olarak hizmet verdi. Müttefiklerin şehri düşmanlardan temizleyerek alabilmesi için aşağıda bulunan Alman askerlerini alt etmesi gerekiyor. Bölge Operation Metro tarzı oynanışı sevenlere tanıdık gelecek, hatta daha fazla yandan saldırı yolu bulunuyor! Kullanışlı kısa yollara erişimi açan ve kesen aralıklı su baskınlarına hazır olun.
 
Ele Geçirme Noktası C: Plaza

Burası, şehrin Alman operasyonları için komuta merkezi. Plaza, merkezde erişilebilen büyük belediye binası ile birlikte daha açık bir alan. Şehirdeki Alman savunmasını yöneten askeri komuta merkezine dönüştürülen belediye binasında üst katlara sınırlı erişim sağlanıyor fakat birinci katta çok sayıda oda bulunuyor.

 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Mortal Kombat 11 Terminator Oynanış Fragmanı Dishonored 2, Fallout: New Vegas, World War Z ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

5.10.2019 14:17:05

0
Bfv için son kurşun ahahaha. Şu oyun paralı değilde f2p olsaydı çoktan serverları kapatmışlardı. Umarım seneye yeni bf için adam akıllı bir çalışma vardır

deathless66

4.10.2019 19:47:50

+1
Bf 5 kadar hayal kırıklığına uğradığım bi oyun olmamıştı. Niye yazdıysam içimden geldi herhalde. Bf1 çok iyiydi bence

İtalyan Aygiri

2.10.2019 18:10:13

+1
Leş map, saatlerce supporttan mermi sandığı al medicten can aynı noktada karşı karşıya dakikalarca oyna ne bir aim yeteneği ister ne de akıl oyunu. BF1942 deki haritalarda 2,3 tane koysalar asıl oyun o zaman oynanacak seviyeye gelir

Burrsaspor16

2.10.2019 00:39:57

+2
Battlefield 3 Metro Map Ulan saatlerimi gömdüm ya günde 7-8 saat belki daha fazla o map'te takılıyordum.Bazıları yazmış dönme vakti diye valla bende dönüyorum....

Philipp_Plein

1.10.2019 21:20:10

0
Bunu oynayan hala kaldımı yav?

MDV

1.10.2019 20:43:23

0
trailer aciklamasinda yaziyor zaten Inspired by the legendary Operation Métro map of Battlefield 3

Gamermn

1.10.2019 19:34:12

+1
Bf 5 ı canlandıracak bu map.bf 3 bf 4 ve metrocuların seveceği tarzda.

Deswaaa

1.10.2019 19:29:29

+1
Battlefield 3 metro map diyil mi bu efsane map geri dönme vakti geldi

Zeytinyağ

1.10.2019 18:36:26

0
Çöp al roketleri bombaları spamla ağzının suyu akarken başka bir şey değildi bu nerde arica harbor,rising city,Valparaiso,Laguna Presa nerde bu spamcı şenliği birde buda adam işaretlemede yok bu çıksın 1 hafta sonra millet yüzüne bakmaz

RealArek

1.10.2019 17:01:16

+3
Sonunda be özledik bu mapi.

_GRKM_

1.10.2019 16:58:05

+2
aylar sonra BFV dönme denedim bu olacak galiba.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız