Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield Serisi Ürün Müdürü Activison'a Geçti


    Oyun dünyasının iki büyük ismi Electronic Arts ve Activision arasındaki rekabeti anlatmaya pek gerek yok aslında. Sadece CoD ve Battlefield serisiyle değil, çoğu markasıyla birlikte rekabet içerisinde yer alan bu iki firma arasında yeni bir 'transfer' yaşandı.
 
    Alınan haberlere göre Battlefield serisinin İngiltere bölümündeki pazarlama işlerini yöneten Kevin Flynn, Electronic Arts'tan ayrılarak Activision tarafına geçti. Belirtilenlere göre Flynn, bundan böyle Battlefield serisinin değil, Call of Duty serisinin tanıtım işlerini üstlenecek. Flynn'in ilk sınavı ise Call of Duty Ghosts ile olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 Xbox 360 FPS
Team Fortress 2 İçin Yeni Bir Güncelleme Söylenti: Crysis 3'e Multiplayer DLC'si Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dovahkiin

20.5.2013 18:02:56

0
@GamerHand COD Amerika özentisi BF %100 Türk yapımı zaten...

Sir Maximus is BACK

20.5.2013 11:14:39

0
Haberi görünce Tron Efsanesi'ndeki Kevin Flynn geldi aklıma.

GamerHand

20.5.2013 04:53:38

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Dinosaurborn BF4 yalan olcak bence. en önemli adamlar Call of Duty'ye geçiyor, hemde yeni motor var. ve yeni xbox'ın teknolojisi Call of Duty ile tanıtılacak. Sonyciler köpürür şimdi ama gerçekler bu. xbox ve CoD piyasanın lideridir. NOKTA.
Biz Call Of Duty'i istersek PS4'e alır oynarızda. Sen Sony'nin hiçbir oyununu Xbox'da oynayamazsın :) COD Amerikan bebeleri ve onlara özenti ile yaşayan sizin gibi bebeklerin çok fazla oynadığı, BF ise sadece dikkatli ve takım oyunu oynamayı sevenlerin yani yaşı biraz daha büyük bir kitlenin oynadığı bir oyun. Son olarakta PS3 dünya genelinde satış olarak Xbox 360'ı geçmiş durumda. Yani Xbox piyasa lideri değil :) HD konsolda PS3 lider. Dünya BSC etrafında dönmüyor. Yabancı haber kaynaklarını okusan ah evladım ah sizler mi Türkiye'nin geleceğisiniz. Vay haline güzel ülkemin...

Dinosaurborn

20.5.2013 03:23:22

-9
BF4 yalan olcak bence. en önemli adamlar Call of Duty'ye geçiyor, hemde yeni motor var. ve yeni xbox'ın teknolojisi Call of Duty ile tanıtılacak. Sonyciler köpürür şimdi ama gerçekler bu. xbox ve CoD piyasanın lideridir. NOKTA.

maniague

20.5.2013 03:21:20

0
Bundan sonra peynir ekmek yer ete para vermezler, birbirlerini sever göze para vermezler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız