Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield Online, Modern Warfare 2'den Daha İyi

 
 
Hatırlarsınız geçtiğimiz haftalarda EA, FPS savaş oyunlarındaki liderliklerini Call of Duty serisine kaptırdıklarını ve bu liderliği DICE ekibi ile yeniden almayı hedeflediklerini açıklamıştı. PSM3 dergisi son sayısında bu açıklamalara karşılık olacak nitelikte bir ön incelemeyi okuyucuları ile paylaşıyor. Dergide yer alan yoruma göre; Bad Company 2 rakibinden daha doğal ve çeşitli bir içeriğe sahip.
 
Dergi ayrıca Modern Warfare 2'nin standart oyunlardan daha pahalıya satılmasına da atıfta bulunarak, ödeyeceğiniz para karşılığında Bad Company 2'nin  Modern Warfare 2'den çok daha iyi bir online modu sunacağını üstüne basa basa belirtiyor.

İlk oyunda yüksek kulelerden başarı ile düşman avlayabilen keskin nişancılar, oyuna eklenen yeni yetenekler ile artık araçlarla ilerleyen düşmanlara karşıda ölümcük bir tehlike unsuru olacak. Assault - saldırı sınıfında bulunan oyuncuların tek hedefi "saldırı" olmayacak. Takım arkadaşlarına mühimmat sağlayanlarda yine Assault sınıfı oluyor.
 
Dergi, Battlefield : Bad Company 2 hakkında yorumuna şu şekilde devam ediyor;
 
" DICE, Modern Warfare 2 bağımlılarını kolaylıkla kendi saflarına çekebileceği bir oyun ile karşımıza çıkıyor."
 
Zayıf senaryo moduna rağmen, Bad Company 2 daha çok içerik, araç kullanımı, daha derin özelliklere sahip sınıflar ve gerçekçi efektleri ile savaş oyunlarının yeni gözdesi olacak gibi görünüyor.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 xbox 360 DICE EA Games
Fallout New Vegas Dünyası Oyuncunun Elinde Steam'de Total War haftası!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız