Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield: Hardline'ın Sızan Videosu 6 Ay Önceki Sürüme Aitmiş


    Battlefield: Hardline'ın duyurusunda şimdiye kadar hiçbir şey EA'in istediği gibi gitmedi. Önce oyunun teması ve yapımcısı sızdırıldı, sonra Battlelog kodlarından platformları ve ilk detayları aldık, bugün ise uzunca bir oynanış videosu sızdı. Sızıntılarla geçen sürecin ardından Visceral Games'in başındaki isim bir açıklama yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Steve Papoutsis, "Hardline'ı böyle duyurmak istemezdik ama evet, olan oldu. E3'e kadar beklemeyi biz de istemiyorduk gerçi. Neyse bunun hakkında konuşalım. Asıl duyuruyu ve paylaşımları 9 Haziran'da yapacağız. Oyunun eski bir sürümüne yapılan yorumları gördükçe heyecanlanıyoruz. Ekibin ne derece ilerlediğini göstermek için sabırsızlanıyorum. Bugünkü video aramızdaki bir toplantı için hazırlanmıştı. Videodaki görüntüler 6 ay önceki bir sürüme ait. Asıl gösterim 9 Haziran'da." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Battlefield: Hardline EA Dice Visceral Games Swat Battlefield PC Xbox One PS4
Yeni Mortal Kombat İçin Poster Dahi Hazır! Battlefield 3'ün PC Sürümü Origin'de Ücretsiz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

29.5.2014 22:11:30

0
6 ay önce neyse yine aynısını göreceğiz, Muhtemel downgrade artık moda oyun çıkışında birde downgrade geldi mi tadından yenmez.

Sir Maximus is BACK

29.5.2014 14:56:00

0
video sızmadı,sızdırıldı. son dönemde bu moda oldu zaten. aslında artıları daha fazla bu yöntemin,e3de daha çok zaman kalıyor yapımcılara. hem bu sayede feedback leri almak daha kolay.

BSC Misafiri

29.5.2014 12:30:40

-1
Oh be ben de bian bu nasıl grafiktir diye korkmuştum belliydi onun alpha olduğu :)

Aimstein

29.5.2014 03:07:05

-2
Yalan beyler bildiğin anlatıp sunmuşlar E3 te gösterilecek video buydu bunlar videoyu renderlayıp biraz montajla farklılaştırırlar alın size 6 ay gelişme oyun çıktımıda neden downrage yedi dersiniz.

:::LOSTPLANET:::

29.5.2014 01:22:28

0
Gerçekten söylediği doğru olabilir , bunlar 6 ay öncesinin görüntüleridir .Fakat şöyle bir gerçek de var : ocak 2014 haftasında EA önetim kurulundaki yatırımcıların 1 gece öncesinden hisselerini manipule ettiği şeklinde bir haber ortaya çıkmıştı. Bu sızıntının(?) piyasadaki hisselerine yönelik bir kasıtlı girişim olduğunu düşünüyorum (bu bir yorumdur yanlış olduğunu düşünüyorsanız yorumum üstünde durmayınız) . Bir şirket , yapımını sırf hisselerini riske atarak neden tam olarak bitmeden gösterir o da soru işareti ama oyunun ortaya çıkmış olması bile EA açısından dedikoduların çıkmasını sağladı. Bu da şirketin değerlerini artırır ekonomi piyasalarında.

edd121

29.5.2014 00:24:20

0
zaten alpha yada ona benzer bir şey olduğu çok belliydi.özellikle kaplamalar animasyonlar ben burdayım diyordu.

capoeira_GS

28.5.2014 23:54:23

-3
yok artık!! 7dk sızıntımı olur siz buna sızıntı demişsiniz de bu bildiğin tanıtım fragmanı gibi olmuş, ayrıca kim ne dedi de heycanlandılar doğrusu inanmak zor bildiğin BF4 Dlc si bu kimi kandırıyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Hardline ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız