Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ün Yeni Xbox Söylentileri Yalanlandı


    Bildiğiniz üzere bugün erken saatlerde Battlefield 4'ün Twitter cephesinde hareketli anlar yaşandı. İlk önce Battlefield 4'ün PS4'e duyurulmadığını açıklayan DICE ekibi, sonrasında da büyük duyuruların müjdesini vermişti. Oldukça kafa karıştıran bu durum için yeni bir açıklama yapıldı.
 
    Yine Twitter üzerinden yaşanan gelişmelerde resmi Battlefield hesabına, "Battlefield 4, yeni Xbox konsoluna çıkacak mı?" diye soru soruldu. Resmi Twitter hesabından ise konuya, "Battlefield 4 sadece PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak." şeklinde bir cevap geldi.
 
    Görünüşe göre DICE ekibi yeni nesil Xbox konsolu resmileşmediği için işin içine yeni nesil konsolları 'resmi olarak' katmak istemiyor. Bakalım bu akşam yeni nesil Xbox konsolunun duyuru konferansında neler yaşanacak?

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 Xbox 360 FPS
Söylenti: İşte Playstation 4 Tasarımı Panopticon'dan Yeni Bilgiler + Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FantasyFiRe

21.5.2013 19:29:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

7850 nin full hd çalıştırdığı oyunu, ps4 daha iyi oynatacaktır.Dice sadece yeni nesil tam duyurulmadan, açıklama yapmak istemiyor.
dostum sen hangi oyundan bahsediyorsun eğer bf4 den bahsediyorsan 17dk gameplay videosunu çalıştıran makineden haberin yok galiba adamlar 2x hd7990 kullandılar ve sabit 60fps de çalıştırdılar oyunu. Tabi o video yayınlandığında daha oyunun optimizasyonu tam yapılmamıştı ama bf4'ü full hd, aa 4x, vsnyc on ve diğer tüm ayarlar ultra 60fps de oynayabilmek için hd7990 ayarında bir karta sahip olman lazım. Ayrıca dice'ın oyunu ps4 ve yeni xbox çıkarmak istese twiterda "oyun sadece pc,ps3 ve xbox360 çıkacak" gibi net bir açıklama yapmaz çünkü oyunun çıkmasına yaklaşık 6 ay kalmışken oyunu ps4 veya yeni nesil xbox'a yetiştiremezler

BSC Misafiri

21.5.2013 18:07:57

0
Adamlar önce ps3 xbox 360 a sattıracaklar. Yeni konsollar çıktıktan bir süre sonra oyunu onlarada duyurup, ordan da parayı yolmaya çalışacaklar. İşin icimde EA olduğu zaman kesin böyle olacaktır derim.

PSAC

21.5.2013 17:22:52

0
bence oyunu eski konsollara da satması için böyle söylüyorlar .. ona bakarsan Rockstar da gta 5 konsollara çıkarıyoruz şuan pc ile ilgili bir düşüncemiz yok dese de herkes biliyor ki bir kaç ay sonra oyun pc çıkacak aynı taktık..şimdi oyun yeni nesil konsollardan fazla kar eder yoksa şuan çoğu kişinin evinde duran eski nesil konsoldan mı ? oyun bence yeni nesile çıkacak hatta bir çok arttı ile mesela yeni nesil konsollara özer harita , silahlar gibi .. böylece hem eski hemde yeni nesilden para kazanacaklar ..

furkan3191

21.5.2013 16:37:29

+1
konsolcular kaplamasız 24 kişilik haritalara devam

itachi237

21.5.2013 16:35:55

0
yeni konsollara çıkartmayacaksan ne diye öyle grafikli oyun yapıyorsun ea ? bırak allahını seversen. ps4 ve xbox'a o oyun çıksa süper grafiklerle kapış kapış gider ve sen paraya aşıksın.

GT_55

21.5.2013 16:35:13

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Vermillion03 ea nin bf4 ü yeni konsollara duyurmaması ilginç bir durum aklıma mesut beyin yaklaşık bir ay önce 2 si 1 programında dedikleri geldi. Mesut bey e göre yeni konsollar bf4 ü pc ile aynı kalitede çalıştıramayacağını anlatmıştı. Acaba gerçekten yeni konsollar bf4 ü tam kapasitede çalıştıracak güçte değil mi bence bu büyük bir soru işaretidir. Yoksa sadece bf4 ün yeni konsollara çıkmaması ea nin pazarlama tekniği mi bunu zaman göstericek.
7850 nin full hd çalıştırdığı oyunu, ps4 daha iyi oynatacaktır.Dice sadece yeni nesil tam duyurulmadan, açıklama yapmak istemiyor.

Vermillion03

21.5.2013 15:50:17

0
ea nin bf4 ü yeni konsollara duyurmaması ilginç bir durum aklıma mesut beyin yaklaşık bir ay önce 2 si 1 programında dedikleri geldi. Mesut bey e göre yeni konsollar bf4 ü pc ile aynı kalitede çalıştıramayacağını anlatmıştı. Acaba gerçekten yeni konsollar bf4 ü tam kapasitede çalıştıracak güçte değil mi bence bu büyük bir soru işaretidir. Yoksa sadece bf4 ün yeni konsollara çıkmaması ea nin pazarlama tekniği mi bunu zaman göstericek.

The_Rahip

21.5.2013 15:49:49

0
Dice yine PC odaklı hareket ediyor bu yüzden yeni konsolları pek umursamıyorlar. PC sisteminde istediklerini verebilecekler ama üçüncü oyunda bile şikayet ettikleri mevcut konsollarda yine çeşitli kısıtlamalara gideceklerdir.

- The Stig -

21.5.2013 15:34:33

0
Bu konu tartışılır ancak en önemli özelliği Multiplayer olan bir FPS oyununun bencede PC odaklı gelmesi gerekir.. Fakat şunuda unutmamak gerekirki yapımcılar oyun geliştiren firmalar bunu senin benim kara gözüm kara kaşım için yapmıyorlar.. Sonuçta para kazanmak ve kar sağlamak en önemli unsur.. COD ve BF her zaman kıyaslanacaktır her ne kadar BF'yi oyun olarak daha çok beğensemde COD satış açısından daha başarılıdır.. Burda söz konusu 2 başarı vardır.. Oyuncu için başarıyı BF yakalamıştır, Satış açısından başarıyı Firma.. Bf4 duyuruldu fakat COD'u görmeden de paçaları sıvamamak gerekir.. Onlarında boş duracağını ve ortaya sıradan bişey koyacaklarını sanmam.. Her ne olursa olsun,kim neyi oynarsa oynasın İYİ ve GÜZEL oyunlar görmek en büyük arzum..

FantasyFiRe

21.5.2013 15:14:42

0
boşuna demiyoruz adamlar bu oyunuda bf3 gibi pc odaklı geliştiriyolar diye. Konsollardan para kazanmak gibi bir dertleri olsa oyunu ilk olarak ps4'e duyururlardı veya diğer birçok firmanın yaptığı gibi yağlıya ballıya konsolun olmayan gücünü anlatırlardı. DICE'ı sonuna kadar destekliyorum pc platformunun gücünü sonuna kadar kullanmaya çalışan nadir firmalardan
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız