Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'ün Naval Strike DLC'sinden Yeni Görseller ve Detaylar


      Battlefield 4'ün Mart ayının sonlarına doğru çıkacak olan Naval Strike DLC'sinden yeni bilgiler ve yeni ekran görüntüleri geldi. Adından da anlaşılacağı gibi deniz muharebeleri ağırlıklı olacak DLC oyuna, yeni silahlar, yeni eklentiler, 4 yeni harita, 1 oyun modu ve 1 araç ekleyecek.
 
      Açıklanan bilgilere göre iki kişinin binebileceği hovercraft aracının eklendiği DLC'de, Lost Islands, Wave Breaker, Nansha Strike ve Operation Mortar isimli 4 yeni harita da yer buluyor. Tropikal bir adada yer alan Lost Islands haritasında balıkçı kasabaları içinde savaşacakken, Wave Breaker haritasında kayalıklarla dolu bir adada savaşacağız. Nansha Strike haritasının ise Battlefield oyunları içindeki en büyük okyanus haritasının olacağı belirtiliyor. Oyuna bu DLC ile eklenecek son harita olan Operation Mortar'da terk edilmiş bir tatil mekanına gideceğiz.

     Son olarak, en son Battlefield 2142'de karşımıza çıkan Titan moduna benzer olan Carrier Assault isimli oyun modu karşımıza çıkıyor. Bu mod hakkında henüz fazla bir bilgi açıklanmasa da Battlefield 2142'den bildiğimiz kadarıyla oyun içinde her iki takımın ana gemileri bulunacak ve belirli bölgeleri ele geçirdiğimizde karşı takımın gemisine hasar vereceğiz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 PS4 Xbox one Xbox 360 FPS
Dark Souls 2'nin PC Sürümünün Çıkış Tarihi Açıklandı South Park: The Stick of Truth'un PC Sürümü Ön Yüklemeye Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

IIWorldLifeII

1.3.2014 03:29:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS şu m16a3 eklemdiler ya daha bu ek pakette olsa bari
keşkeeee....m16a4 seri atmadığı için zaman kaybı oluyor ve performans düşüyor.acaba dengesizlik olur diyemi koymadılar çünkü harika ötesi bir silah aynı şey m4a1 içinde geçerli

capoeira_GS

1.3.2014 03:01:41

0
şu m16a3 eklemdiler ya daha bu ek pakette olsa bari

IIWorldLifeII

1.3.2014 01:33:45

0
sırf hovercraft ve titan modu için bekliyorum bunu

BSC Misafiri

1.3.2014 01:01:22

0
Önce oyunu düzetlsinler sonra dlc çıkarsınlar,hal anlamsız anlamsız tekte ölmeler devam ediyor.

BSC Misafiri

1.3.2014 01:01:20

0
En çok ilgimi çeken DLC oldu bu diğerlerinden kendini en çok ayıran özelliği deniz savaşları . Haritaların tasarımı İnşallah güzeldir . China Rising'in haritaları çok güzeldi bence .

pcrex

1.3.2014 00:05:51

0
işte bu... keşke atak botun 2-3 katı büyüklüğünde ama daha ağır ve zırhlı şöyle ufak çaplı savaş gemisi sınıfında olarak kullanılabilen deniz araçları olsa 3-4 kişinin beraber kullandığı. deniz ağırlıklı haritalarda güzel olurdu, atakbot çok ufak ve yetersiz bence bir deniz aracı için. uçakların ve tankların yanında o savaş atmosferi için yetersiz kalıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız