Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield 4'le Birlikte Battlelog 2 Geliyor

 
     Battlefield 3 ile birlikte gelen yeniliklerden biri de kuşkusuz Battlelog sistemiydi. Oyunu oynayabilmek ve sunucuları seçebilmek için tarayıcılardan bu sisteme girip işlemlerimizi buradan yapmamız gerekiyordu. Diğer özelliklerinin arasında ise takım kurma, arkadaşlarınızı takip etme ve mesajlaşma özellikleri sunmaktaydı (Bir nevi Facebook'un Battlefield versiyonu).
 
     Dün Battlelog'un Twitter adresinden yeni bir görsel yayınlandı ve Battlelog 2'nin ilk görüntüsü olarak lanse edildi. Resimde heyecan uyandıracak hiç birşey yok fakat en azından Battlelog'un geliştirilip bir sonraki seviyeye taşınmış olmasını öğrenmek sevindirici. Umarız daha sorunsuz, mümkünse oyun içi (Pek sanmıyoruz ama, yine tarayıcı tabanlıdır) ve yeni özelliklerle donatılmış bir sistem olur.
 
 
     Siz Battlelog 2'den ne bekliyorsunuz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DICE EA games battlefield 4 PC PS3 Xbox 360 FPS Battlelog 2
Firefall'un Açık Beta Tarihi Açıklandı Saint's Row Serisi Saçma Olduğu İçin mi Satmıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dexstz

19.4.2013 23:37:58

0

darkness187

19.4.2013 03:08:32

-4
banımı kaldırsınlar

KaleyDeskop

19.4.2013 01:47:14

0
ekrana baktımda sanki oyun içi gibi tarayıcı tabanlı olması çok güzel bir avantaj sağlıyordu server bulma arama vs oyuna girmek için browserde bekliyoruz oyunda birde o kadar bekle boşa pc ısınıyordu

BSC Misafiri

19.4.2013 01:12:21

0
gelse ne gelmese ne sonuçta plugin siz bomboş yavan birşey

furkan3191

18.4.2013 20:02:17

+3
Yenilen veya yenen takım pek önemli değil ama şu arkadaşlarınla bir oyuna girip aynı takımda duramamak uyuz ediyor adamı. Arkadaş olan oyunculara bir kolaylık getirsinler. Ya toplanıp bi oyun yapalım diyorsunuz, 2 arkadaşın başka takımda sen başka takımdasın. karşı taraf iki kişi eksik seni yine de geçirmiyor. Tam geçtim diyosun pat! Auto balance diyip seni tekrar eski takımına atıyor. Bu arada ettiğiniz küfürlerle birlikte oyunu kapatıp dağılıyorsunuz.

killuminati25

18.4.2013 18:13:36

+1
BSC Misafirine katılıyorum yenen takımdayken ve skor iyiken birden yenilen takıma atılmak sinir bozucu bunu duzeltsinler başka ihsan istemez.

any77

18.4.2013 18:05:22

+2
İlk başlarda çok karışık gelmişti bana bu sistem ama oynadıkça alıştım, tarayıcıdan oyuna girmenin çok daha rahat olduğunu anladım. Aslında bu oyunu alanlar genelde single oynamazlar, o sebeple de sürekli multi oynadıkları için direk tarayıcı üzerinden çok daha rahat oluyor. Tek sorunu da hem single hem de multi aynı anda oynayamıyor oluşumuz. Ama benim için bir sıkıntı yok. O kadar alıştım ki başka bir oyunda oyun içinden multiplayer oynamak değişik geliyor. Bence değiştirmesinler, battlelog kalsın, battlelog'u geliştirsinler ama tarayıcı üzerinden olan sistem kalkmasın. Eğer kalkarsa bu sefer bize, alıştığımız için değişik gelir[:'(]. Ara sıra nette dolanıp oyuna 10 dk girip çıkmak çok güzel. Diğer türlü her seferinde oyuna gir çık illallah ediyordu adamda .

BSC Misafiri

18.4.2013 14:42:04

0
ben şu oyunda squad'ımın takımlara dağılmasını değil tek takımda oynaması ayarını istiyorum. birini karşıya atar takımı böler.. bunlar uyuz ediyor adamı. bunu düzeltseler yeterli.ben kçmı yırtıyorum ve squadda. adamları bitiriyoruz aaa bir bakmışsın şimdide o bitik takımın safındasın.sonra +/- olarak sana yazılsın.

HolyDemiJohn

18.4.2013 14:18:26

-5
ben yeni battlelogdan bişey beklemiyorum. arkadaş şu eski sistemin neyi vardı ya. ben alışamadım şu işe. en azından opsiyonel olsun isteyen tarayıcıdan isteyen oyundan girsin ''oyununa''.

musAKka

18.4.2013 14:08:56

+1
Battlelog'un web tarayıcı üzerinde olmasına ilk başlarda çok karşıydım ancak yukarıda da @oyuncu11790 'ın belirttiği gibi sonradan avantajlarını görmeye başladık. Önceleri problemleri de boldu fakat eksiklerini de iyi kapattılar. Server'da sıra beklerken nette dolanmak oldukça rahat oluyor.

oyuncu11790

18.4.2013 13:10:10

+14
bf3 te oyun içinden değilde tarayıcıdan sunucu seçip oynamaya o kadar alışmışım ki bf4 te oyun içinden yapmaya başlarsak bu sefer o tuhafımıza gider :) Diğer yandan tarayıcıdan yapmak kötü değildi sunuculara bakarken arada diğer şeylere de odaklanabiliyor olmamızı kolaylaştırıyor , sürekli oyun içinde kalmamıza gerek kalmıyor ... Örneğin 400 küsur saat oynadım eskisi kadar aralıksız oynamıyor bir maç atıyorum sonra internette başka şeylere bakıyorum sonra tekrar oyuna dönüyorum bunu kolaylaştırıyor diğer türlü her seferinde oyunu kapatıp açmak daha sıkıcı hal alır belli zamandan sonra....
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
191 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız