Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battle Royale Oyunu The Culling Mayıs Ayında Kapatılacak

 
Geliştirici Xaviant, oynaması ücretsiz battle royale oyunu The Culling'in Mayıs ayında kapatılacağını duyurdu.

2018'in ortalarında The Culling 2 satışa sunulmuş ancak başarısız bir çıkışın ardından ekip oyunu PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'den kaldırarak ilk oyunu yeniden canlandırmaya karar vermişti. The Culling'i oyuncuların sevdiği ilk günkü versiyonuna geri döndürmeye söz veren ekip oyunu ayrıca oynaması ücretsiz de yapmıştı.

Şimdi ise oynaması ücretsiz yapının kar sağlamadığını ve oyunun tüm çevrimiçi modlarının 15 Mayıs'ta kapatılacağını açıkladılar. Çevrimdışı modlar oynanabilir olmaya devam edecek. Steam sayfasında Starter ve Founder paketleri ile hala satın alınabilir görünüyor ancak yakında kaldırılacak ve oyun içi satın alım seçenekleri de devre dışı bırakılacak.

Xaviant operasyon direktörü Josh Van Veld: "Origins güncellemesini yayınlayıp oyunu oynaması ücretsiz yaptığımızda, uygulama içi satın alımlardan elde edilen gelirin ekibimizi sürdürmek ve geliştirmeyi desteklemek için yeterli olacağını ummuştuk fakat ne yazık ki durum böyle olmadı."

"Binlerce aktif günlük kullanıcıya rağmen, elde edilen gelir dev ekibimizin günlük faaliyetlerine devam etmek için ihtiyaç duyduğu şeyin sadece bir kısmıydı. Sonuç olarak, ekibimizi küçültmek zorunda kaldık ve bu da oyunun büyümesini ve gelişmesini sağlayacak sürekli destek ve güncellemeleri artık gerçekleştiremeyeceğimiz anlamına geliyor." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Yakuza 5 PS4 için Japonya'da 20 Haziran'da Çıkacak Splatoon 2'nin Özel Demosu Bugün Çıkıyor, 7 Günlük Ücretsiz Nintendo Switch Online Denemesi İçeriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Orange20

31.3.2019 20:55:34

0
Potansiyeli varken yanlış hamleler yüzünden güzelim oyunun içine ettiler. Yazık

Turk.Navy

24.3.2019 00:53:57

0
Önliberoyla oyuncu olmayınca botlarlada olmuyor tabi kapatırlar

Johnny Silverhand

22.3.2019 16:58:30

+1
Tüm oyun bilgisinin pubg ve fortnite olan arkadaşların bilmemesi normal.

karafaca

20.3.2019 09:42:02

0
Böyle bişey mi varmış

BSC Misafiri

19.3.2019 19:42:36

+1
Oyunu ilk defa duyuyorum birde 2. si varmış lol :D:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız