Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battle Royale Oyunu My Hero Academia Ultra Rumble Duyuruldu

 
 
Bandai Namco, yeni duyurulan ücretsiz, 24 oyunculu battle royale oyunu My Hero Academia: Ultra Rumble'ın ilk fragmanını ve oynanışını yayınladı. Ayrıca oyun için PlayStation 4 konsollarında kapalı beta testi yapılacak (Japonyada). Kapalı beta testinde 12 oynanabilir karakter yer alacak: Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Ochaco Uraraka, Shoto Todoroki, Tsuyu Asui, Cementoss, All Might, Mt. Lady, Tomura Shigaraki, Dabi, Himiko Toga ve Mr. Compress.
 
My Hero Academia Ultra Rumble, takım başına üç oyuncuyla sekiz takımlı bir battle royale oyunudur. Oyunun sonuna kadar hayatta kalmak için savaşın. 
 
My Hero Academia: Ultra Rumble'ın çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyun, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu battle royale
Dragon Age Inquisition için Fan Yapımı UE5 Videosu Yayınlandı Söylenti: Arkane Stüdyosunun Geliştirdiği Redfall Oyunu Ertelenebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız