Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: The Enemy Within'i PS4'te Ön Sipariş Verene Birinci Sezon Ücretsiz

   Telltale Games'in twitter aracılığıyla yapmış olduğu duyuruya göre, Batman: The Enemy Within'i PlayStation 4 üzerinde ön sipariş veren kullanıcılara Batman'in birinci sezonunun tamamı ücretsiz olarak verilecek.
 
 
   Batman: The Enemy Within - Season Pass şu anda PlayStation Store'da 88,99 TL (PlayStation Plus aboneleri için 80,09 TL) ile ön siparişte. 
 
"Batman arkasındaki ödüllü stüdyodan çıkan bu son bölümde - The Telltale Series, hem Bruce Wayne hem de Batman, tehlikeli yeni rollere zorlanacak. Riddler Gotham City'yi terörize etmek için geri döndü, ama korkunç bulmacaları sadece daha büyük bir krizin önünü açtı. Acımasız bir federal ajanın gelişiyle ve halen gelişmekte olan bir Joker'in geri gelmesiyle birlikte, Batman, tedirgin ittifaklara gitmek zorundayken, Bruce Wayne tehlikeli bir aldatmaca dizisi üstleniyor." 
 
   Batman: The Enemy Within'in "The Enigma" adlı birinci bölüm 8 Ağustos'ta PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. iOS ve Android sürümü ise yılın sonlarına doğru çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Telltale Games Batman Batman The Game Episodic PC PS4 PS3 Xbox One Xbox 360 PlayStation Vita mobil iOS Android
Hellblade: Senua’s Sacrifice için 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Lost Sphear için 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

16.8.2017 16:36:31

0
Steam +1

Relfundiil

27.7.2017 13:47:12

+1
Steam fiyatı şu anda çok daha uygun. İki oyunu da indirimsiz olarak alsam bile daha ucuza geliyor. Fiyat konusunda keşke biraz daha düşünceli olsalar da bizde istediğimiz oyunu istediğimiz platformdan düşünmeden alsak.

The_Rahip

27.7.2017 13:33:46

+1
İkinci sezon bomba gibi geliyor yalnız Sony valla yine boş durmamış ufaktan bir partnerlik olayına girişmiş TellTale Games ile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız