Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Origins'in Senaryo DLC'si 2-3 Saatlik Yeni Oynanış Süresi Sunacak


    Batman: Arkham üçlemesinin ara oyunu Batman: Arkham Origins için 22 Nisan'da ilk senaryo DLC'si sunulacak. Cold, Cold Heart ismindeki bu DLC için Warner Bros forumlarında yeni detaylar paylaşıldı.
 
    Belirtilenlere göre Batman: Arkham Origins'in bu DLC'si Batman: Arkham Origins'in hemen sonrasında geçecek. DLC, 2-3 saatlik yeni oynanış bölümleri sunacak. DLC sırasında kimi zaman Bruce Wayne'i oynayacağız. DLC'de Batman için yeni bir kostüm de bulunacak. Cold, Cold Heart'ın fiyatı 9.99 dolar olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
GameSpy'ın Multiplayer Sunucuları Kapanıyor WoW: Warlords of Draenor'un Alpha Davetiyeleri Gönderildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

myo_1433

16.4.2014 12:58:55

0
batman arkham origins tutulmadı satış rekoru kıramadılar bu yüzden dlc ler ile sömürmeye çalışıyorlar milleti

BSC Misafiri

5.4.2014 01:19:32

0
DAT SUIT THO!!!

*Meteora*

4.4.2014 19:46:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik Oyunlarda saat hesabı, oyunun uzunluğu hakkında fikir vermesi açısından önemli ama hani şu "Arkadaşlar x oyununu 3 saatten bitirdim" diye hava atanlara acıyorum. Neden mi? Sen asgarî 1 sene bir oyunun çıkmasını beklemişsin. Sonra da onu 3 saatte halletmişsin. Eeee, sonra? 3 saat için en az 1 sene daha bekle. Halbuki oyunları bitirmek noktasında böyle saat hesabı yapılmamalı. Maksat eğer eğlenmekse ki oyunlar zaten eğlence sektörünün bir parçasıdır; oyunu sindire sindire, zevkini çıkartarak ve acele etmeden oynanması gerektiğini düşünüyorum. Kaç yıldır da bu şekilde oynuyorum oyunları ve oldukça da zevk alıyorum. Mesela Hitman Absolution'u 350 saatten fazla oynamışım. "350 saatte mi bitirdin?" diye sormayın. Toplam süre bu. Hitman'i oynayanlar bilir ki, aynı senaryoyu farklı farklı yöntemlerle oynayabliyorsunuz. Ben hepsini de oynadım ve oldukça da eğlendim. Bir diğeri ise Far Cry 3'tü. Açık dünyada gezmek çok güzel. COD gibi çizgisel olmadığından çok daha zevkli. Far Cry 3 kadar olmasa da Tomb Raider'da böyleydi.
3 Saatlik oyuna 30 saatlik oyun muamelesi yapılmaz zaten.En azından RPG değilse bunu yapamazsınız.Hem oyunu uzata uzata oynayan biz olmamalıyız, böyle ara vermeden oynasakda oyun uzun sürmeli.Her fedekarlığı oyuncular yapmamalı böyle. Yabancı forumlarda görüyorum, ''MW3 4 Saat sürüyor ama zorluğu yükseltince 20 saat oluyor!'' diyenleri.Asıl bunlar gibi düşünülmemeli.

eagle31907

4.4.2014 12:01:27

-1
Bu kelimeyi kullanmak istemezdim ama adamlar iyi dayıyorlar bir dlc 10 dolar yuh diyorum makul bir fiyatı olsaydı 5 dolar gibi ne diyelim kapitalist düzenin işleyen çarklarıyız.

bocekgrafik

4.4.2014 11:08:52

-1
Oyunlarda saat hesabı, oyunun uzunluğu hakkında fikir vermesi açısından önemli ama hani şu "Arkadaşlar x oyununu 3 saatten bitirdim" diye hava atanlara acıyorum. Neden mi? Sen asgarî 1 sene bir oyunun çıkmasını beklemişsin. Sonra da onu 3 saatte halletmişsin. Eeee, sonra? 3 saat için en az 1 sene daha bekle. Halbuki oyunları bitirmek noktasında böyle saat hesabı yapılmamalı. Maksat eğer eğlenmekse ki oyunlar zaten eğlence sektörünün bir parçasıdır; oyunu sindire sindire, zevkini çıkartarak ve acele etmeden oynanması gerektiğini düşünüyorum. Kaç yıldır da bu şekilde oynuyorum oyunları ve oldukça da zevk alıyorum. Mesela Hitman Absolution'u 350 saatten fazla oynamışım. "350 saatte mi bitirdin?" diye sormayın. Toplam süre bu. Hitman'i oynayanlar bilir ki, aynı senaryoyu farklı farklı yöntemlerle oynayabliyorsunuz. Ben hepsini de oynadım ve oldukça da eğlendim. Bir diğeri ise Far Cry 3'tü. Açık dünyada gezmek çok güzel. COD gibi çizgisel olmadığından çok daha zevkli. Far Cry 3 kadar olmasa da Tomb Raider'da böyleydi.

imakenya dragons

4.4.2014 07:28:34

+1
Ideal dlc bedelı 5 ı gecmemelı kanımca.

RealArek

4.4.2014 03:00:44

0
Kısa olur diye tahmin ediyodum gayet uzun bence bu arada elbisede çok güzel miş.

harikaerif

4.4.2014 01:41:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: Quirah
alıntı:

Orijinalden alıntı: gfbilkerk

season pass sahibi olanlar için ne olacak onu da yazsaydınız kapsayıp kapsamadığını

Kapsıyor tabiki
Bilgilendirme için teşekkürler. Ne iyi etmişim de almışım season pass'i.

Quirah

4.4.2014 01:37:27

+2
quote:

Orijinalden alıntı: gfbilkerk season pass sahibi olanlar için ne olacak onu da yazsaydınız kapsayıp kapsamadığını
Kapsıyor tabiki

gfbilkerk

4.4.2014 01:36:16

0
season pass sahibi olanlar için ne olacak onu da yazsaydınız kapsayıp kapsamadığını
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız