Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Origins Blackgate Ayrıntıları

Oyunun 2D olması bazı oyuncuların hoşuna gitmese de, seriye farklı bir hava katacağı kesin

     Batman Arkham Origins PS3, Xbox 360, Wii U ve PC için hazırlanırken diğer taraftan da Nintendo 3DS ve PS Vita için ise Batman: Arkham City Blackgate hazırlanıyor. Şimdi taşınabilir konsollar için geliştirilen bu oyundan ayrıntılar ortaya çıktı.
 
    Öncelikle daha önce de açıklandığı gibi oyunda 2D düzlemde, 2.5D görsel yapıya sahip bir sistemde ilerleyeceğiz. Oyunu Armature Studio'nun geliştirmesi ise bu tür oyunlar üzerinde uzman kişilerden oluşan bir stüdyo olmasıymış.
 
    Oyunun senaryosu konsollar ve PC için gelen Arkham Origins'in bitiminden itibaren başlıyor. Arkham City'de başlayacağımız oyunun neredeyse tamamı Blackgate hapisnahesinin bulunduğu bir adada geçecekmiş. Batman'in hapishanedeki ayaklanmayı durdurmak için bu adaya gittiği söyleniyor. Oyundaki bütün sunumlar ise 2D ve çizgi roman şekilde olacakmış.
 
    Blackgate'in dövüş sistemi ise serinin diğer oyunlarıyla aynı olacak. Yani zamanında tuşlara basarak düşman hamlelerinden kaçma gibi şeylerle de karşılaşacağız. Batarang ve Patlayıcı Jel de emrimizde olacakmış.
 
    Oyunda kayıt odalarının olmayacağı ve modern kayıt sisteminin kullanılacağı belirtilirken, nerede istersen oyunu kaydetme imkanımızın olacağı belirtiliyor. Bizim bölgemizde olmayan düşmanların yeşil, tehlike arz eden düşmanların kırmızı olarak gösterileceği oyunda detektif modun da bulunacağı söyleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Arkham Origins Blackgate Blackgate 3DS Vita
Mortal Kombat, Steam Kayıtlarında Göründü Batman: Arkham Origins'den Tüm Detaylar!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2013 22:40:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Batman arkham city gibi olmucakmı pc versiyonu tps yani batman in arkasından görmücezmi 2d çok kötü bence hiç sevmiyorum
Kardeş bu Nintendo 3DS ve PS Vita için..Pc,Ps3 ve Xbox360 gibi platformlarda Arkham City gibi olucak merak etme...

BSC Misafiri

10.4.2013 22:29:10

0
Batman arkham city gibi olmucakmı pc versiyonu tps yani batman in arkasından görmücezmi 2d çok kötü bence hiç sevmiyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins Blackgate
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız