Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bastion'un İlk DLC'sinin Çıkış Tarihi ve İçeriği


    Daha önce Bastion'ın tamamlanmış bir hikaye olduğunu DLC takviyesi yapmayacaklarını söyledikleri hâlde geçtiğimiz haftalarda oyun için yeni bir DLC duyurusu yapan Supergiant, hayranlarını şaşırtmıştı.
 
    Şimdi çıkış tarihi de 14 Aralık olarak onaylanan yeni Bastion DLC'si "The Stranger's Dream"in içeriği de belli oldu:

The Stranger’s Dream: Rucks'un geçmişini ve Caelondia'nın hikayesini öğrenebileceksiniz, tabii bu çetin savaştan sağ çıkmayı başarabilirseniz.
 
Score Attack Mode: Hikayeyi yeniden oynamanın zor ve eğlenceli bir yolu. Tüm Spirit ve Idol'leriniz kilitli bir biçimde level 1'den başlıyorsunuz. Savaş performansınız kişisel oynayış tecrübenize bağlı. Tüm bölgeler üzerinde denenebilir.
 
No-Sweat Mode: Bu modda terleme yok ve Bastion hikayesini en kolay biçimde bitirmenize olanak tanıyor. Bu mod, oyunu nerede bıraktıysanız veya nerede yenildiyseniz oradan devam etmenize yönelik sınırsız şans sunuyor.
 
     İçeriğin Steam ve XBLA sürümleri Stranger's Dream ve Score Attack modu için yeni Liderlik sıralamaları oluşturacak.

    Steam'de ücretsiz, Xbox Live Arcade'de 80 MS puanına satılacak olan içeriğin 2 platform arasındaki bu ayrımın Microsoft'un kurallarıyla alakalı olduğu söyleniyor. Maalesef Supergiant, Xbox 360 oyuncularından özür diliyor ve bunu bedava yama olarak çıkaramamktan yakınıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bastion bastion video game stranger's dream dlc indirilebilir içerik bastion oyun xbla xbox live arcade pc windows warner bros interactive supergiant games bastion soundtrack bastion müzikleri
Dungeons of Dredmor'a Yeni Expansion Paketi TES V: Skyrim'in DLC'leri Hemen Gelmeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bastion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız