Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bastion Tamamlanmış Bir Hikaye, DLC Takviyesi Yok!

Start'a basın ve destan yazmaya başlayın.
 
    Bugün video incelemesini yayınladığımız keyifli ve destansı hikaye anlatışıyla dikkatleri üzerine toplayan Aksiyon-RPG oyunu Bastion için kötü bir haberimiz var.
 
    Otoriteler tarafından beğeniyle karşılanan Bastion için oyunun kreatif direktörü Greg Kasavin yapıma DLC takviyesi yapılmayacağını açıkladı:
 
    "Oyunu herhangi bir yol ile uzatma planımız yok. Daha önce söylediğim gibi, elimizdeki her şeyi ortaya döktük. Bu tamamlanmış bir hikaye ve herhangi bir uzatma olmayacak."
 
    Kasavin stüdyosunun oyunu çıkışından sonra destekleyeceğini söylerken sıradaki Bastion'un ne zaman geleceğiyle ilgili bir planları olmadığını bu konuda şimdilik epey bekleyebileceğimizi işaret etti. Eğer oyun için bugün yayınlanan video incelemeyi izlemediyseniz, aşağıda bulabilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dlc bastion bastion video game bastion oyun xbla xbox live arcade pc windows warner bros interactive supergiant games bastion soundtrack bastion müzikleri
Dragon Commander'dan 12 Dakikalık Oynanış Videosu Hitman: Absolution Eurogamer Expo'da

Gosias

5.9.2011 23:01:49

+2
gayet eğlenceli bir RPG oyunu olmuş bence.. kardeşim de bayıldı (8 yaşında)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bastion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız