Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Basit Ama Etkileyici Bir Oyun: Superflight

 
     Bazen bir oyunu etkileyici yapmak için büyük detaylar, kocaman haritalar, yüksek grafikler gerekmeyebilir. Kaldı ki çok basit mantıklarla üretilmiş oyunların gündeme düştüğünü zaman zaman gördük.

     Grizzly Games tarafından geliştirilen Superflight yamaç paraşütü deneyimini oldukça basit dinamiklerle ele alan bir oyun. İlerledikçe üretilen haritalarda salındığınız ve dar yerlerden geçtikçe daha yüksek puanlar kazandığınız oyun bu basit mantığıyla ve uygun fiyatıyla zaman geçirmek için tercih edilebilecek bir yapım. 9 Kasım itibariyle çıkış yapan oyun Steam üzerinde 6,20 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Oyunun Steam sayfasına gitmek için buraya tıklayabilir, oynanış görüntüleri için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak indiegames superflight grizzly games pc steam indie bağımsız yamaç paraşütü
Star Wars Battlefront 2'nin Satışları İlk Oyunun Aynı Dönemine Göre %60 Daha Düşük Minecraft'ın Super Duper Grafik Paketi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız