Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Başakşehir Belediyesi Espor Merkezini Açıyor!

 
     Türkiye genelinde 30 milyondan fazla oyuncusu bulunan esporun yeni merkezi Başakşehir’de yükseliyor. Başakşehir Belediyesi, elektronik sporun yeni merkezi bir merkezini açma konusunda ilk hamlesini Base Espor Merkezi ile atıyor. Profesyonel espor oyuncularının yetiştirileceği, ulusal ve uluslararası turnuvaların yapılacağı Başakşehir Espor Merkezi ile gençler espora profesyonel olarak adım atma fırsatı yakalayacak.
 
     Başakşehir esporun markası ise oyunlara gönül verenlerin yakından bildiği “BASE” olacak. Birçok oyunda oyuna başlanan yer olarak bilinen “BASE” ile Başakşehirli gençler rekabet ortamı ile tanışacak. Turnuvalara katılarak ulusal ve uluslararası takımlarla mücadele etme imkanı yakalayacak. Base Espor Merkezi oyunun ve esporun başlangıç noktası olarak konumlanacak. Espor merkezinde ayrıca değerler eğitimi de verilerek gençlere birçok sosyal aktivite de sunulacak. Ailelerin hassasiyeti göz önünde bulundurularak faaliyetler uzman kadro ve psikologlar eşliğinde yapılacak. 
 
     Tüm zamanların en hızlı büyüyen spor dalı olarak gösterilen espor yönetimini profesyonel hale getirmek için çalışmalara başlayan Başakşehir Belediyesi, Base Espor Merkez’ini hayata geçirdi. İçerisinde yeni nesil oyun bilgisayarının ve ekipmanlarının da bulunacağı espor merkezinde gençler profesyonel espor oyuncu ve koçlarla çalışacak. Yapılan turnuvaların ardından gençlere espor oyuncusu, koçu ya da eğitmeni olmanın yolu açılacak. Gençlerin gelişimine göre yerel ya da ulusal takımlara transfer olma imkânı sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Medium 8-10 Saat Uzunluğunda Olacak Esports Awards 2020'de "Yılın Espor Hareketi" Ödülünü XANTARES Kazandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Johnny Silverhand

24.11.2020 13:38:52

0
İsim olarak gerçekten çok iyi. Gerçi yakında haberlerde görürüz: “Base yüzünden çocuklarda şiddet eğilimi artmaya devam ediyor.” Diye.

Yanfo

24.11.2020 11:47:41

0
Daha fazla teşvik ve yatırım gelmeli geleceğin spor branşına.

lamuarte

24.11.2020 10:53:08

0
İsim olarak çok beğendim. Umarım bu yaptırımlar sonucu diğer kurumlar da oyunu ve esporu korona gibi bir tehdit olarak görmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız