Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco'nun Binası Bir Bomba İhbarı Nedeniyle Korumaya Alındı

 
İlginç bir şekilde son yıllarda oyun hatta anime sektöründe ilginç ve oldukça üzücü gelişmeler yaşanıyor. Sizin de bildiğiniz gibi birkaç hafta önce anime stüdyosu olan Kyoto Animation, birkaç hafta önce kundaklanmıştı ve bu talihsiz olay, yaklaşık 20 kişinin hayatına mal olmuştu.
 
Geçtiğimiz günlerde ise Square Enix'i Japon bir oyuncu, Kyoto Animation'a yapılan kundaklama olayının tekrarıyla tehdit etti. Daha sonra ise Kyoto Animation nedeniyle olayı ciddiye alan Square Enix ekibi, bu durumu polise ihbar etmiş ve daha sonra şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanmış ve göz altına alınmıştı.
 
Son gelişmeler ise Bandai Namco'dan geldi. Bandai Namco'nun Santa Clara, Kaliforniya binası şu anda potansiyel bir bomba tehdidi altında. Doğal olarak yetkililer, son olaydan sonra olayı oldukça ciddiye alıyorlar. Bandai Namco'dan olaya ilişkin şu şekilde bir açıklama geldi:
 
"Soruşturma şu anda sürüyor, biz de bu yüzden olaya ilişkin herhangi bir yorumda bulunamıyoruz. Bununla birlikte tüm çalışanlarımızın güvende olduğunu ve onları korumak için elimizden geleni yapacağımızı söyleyebiliriz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Cogconnected Bandai Namco bomba Kyoto Animation Japonya Amerika
Overwatch'ın Yeni Güncellemesi Role Queue Sistemini ve Sigma Karakterini Getiriyor Predator: Hunting Grounds Oynanış Videosu Gamescom 2019 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız