Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco Yeni Bir Mobil Oyun Duyurdu: Mobile Suit Gundam UC Engage 17 Ekim'de Batıya Geliyor

 
 
Yayıncı Bandai Namco, stratejik savaş oyunu Mobile Suit Gundam UC Engage'in 17 Ekim'de App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler 15 Ekim'de başlayacak.
 
Mobile Suit Gundam UC Engage ilk olarak 30 Kasım 2021'de Japonya'da piyasaya sürüldü ve o zamandan beri üç milyonun üzerinde indirildi.
 
Mobile Suit Gundam UC Engage, tüm Gundam karakterlerini tek bir mobil oyunda bir araya getiren bir Evrensel Yüzyıl savaş / strateji savaş oyunudur. Gundam'ın Evrensel Yüzyıl dünyasının animasyonlu bir tasvirinin ve animasyon ile savaş / macerayı birleştiren yeni bir hikayenin tadını çıkaracaksınız. Ayrıca, kullanımı kolay / otomatik olarak oynanan bir savaş / strateji savaş oyununda gerçekçi 3D mobil kıyafetlerle muhteşem altıya altı savaşlarla uzaydaki savaş alanlarını ilk elden deneyimleyin!
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bandai Namco Mobil Mobile Suit Gundam UC Engage
Aksiyon Oyunu CRYMACHINA Demosu Batıda PS5, PS4 ve Switch için Yayınlandı Troublemaker 2: Beyond Dream, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız