Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco Yeni Başkan Atadı; Oyuncak ve Oyun Departmanları Birleşiyor

 
Japonya merkezli yayıncı ve geliştirici Bandai Namco, 1 Nisan 2021 itibarıyla şirket içinde yeniden yapılanma olacağını duyurdu.

Başkanlık görevine Masaru Kawaguchi getirilecek.

Masaru Kawaguchi 1983'te şirkete katıldı ve 2019'dan bu yana Bandai Namco Entertainment'ın yarı zamanlı yönetmenliğini üstleniyordu.

Şirketin beş temel departmanı birleştirilecek üçe indirilecek. Video oyun ile oyuncak & hobi bölümleri birleşiyor.
 
Bandai Namco'nun belirttiğine göre bu değişiklikler; değerler ile yaşam stillerinin büyük ölçüde değiştiği yeni çağda şirketin yeni stratejik yönünü yansıtıyor. Oyun ile oyuncak bölümlerinin birleşmesinin IP'lerin daha iyi gelişim sağlamasına yarayacağı ifade edildi.
 
Bandai Namco ayrıca 1 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasını kapsayan finansal sonuçlarını açıkladı. Bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla satışlar %11.4 ve kâr %30.9 arttı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC
Square Enix Bu Hafta Final Fantasy VII Remake ile İlgili Duyuru Yapmayı Planlıyor Epic Games Store İlkbahar Vitrini ve İndirimi 11 Şubat'ta Başlıyor

lamuarte

8.2.2021 22:05:00

0
IP'lerin daha iyi gelişim sağlaması sanırım oyun karakterlerinin figürlerini yapma ya da oyuncaklardan oyun yapma tarzı şeyler anladığım kadarıyla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız