Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco, PAC-MAN ve Daha Birçok Oyunun Ticari Haklarını Satın Aldı

 
 
Bandai Namco Entertainment, "Operation Memories", "Fractured Daydream", "PAC-MAN Roller", "PAC-MAN Superfast", "PAC-MAN Slider" ve "Shadow Labyrinth" oyunlarının ticari haklarını satın aldı. Bu kapsamda bu oyunların hakları Bandai şirketine ait olarak karşımıza çıkıyor.
 
Birçok oyunun hakları yenilendi
 
 
 
"Operation Memories" ve "Fractured Daydream" 6 Eylül'de Avrupa'da; "PAC-MAN Roller" 4 Eylül'de Avrupa'da - 31 Ağustos'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde; "PAC-Man Superfast" 30 Ağustos'ta Avrupa ve Japonya'da, 28 Ağustos'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde; "PAC-MAN Slider" 25 Ağustos'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde ve son olarak "Shadow Labyrinth" 30 Ağustos'ta Japonya'da, 22 Ağustos'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 21 Ağustos'ta Avrupa'da tescil edildi. 
 
İlerleyen süreçte bu oyunlara yönelik projeler karşımıza çıkabilir. Dolayısıyla bu ticari hakların satın alımı yeni bir hamlenin başlangıcını temsil ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bandai Namco
Rockstar Birçok Oyunun Crack'li Sürümünü Steam'de Satmış Starfield Tüm Dünyada Artık Oynanabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız