Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco Cyberpunk 2077'nin Avrupa'daki Dağıtımını Üstlenecek

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin 20'den fazla Avrupa ülkesinde Bandai Namco Entertainment Europe tarafından dağıtılacağını duyurdu.

Bu ülkeler:

Andorra, Avusturya, Belçika, Kıbrıs, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Monako, Malta, Norveç, Portekiz, San Marino, İspanya, İsveç, İsviçre, Hollanda ve Birleşik Krallık.
 
CD Projekt RED Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Michal Nowakowski:

"Bandai Namco ile olan mevcut dağıtım ortaklığımız, önceki projelerimizde geliştirilen güçlü temel ve güven üzerine kurulmuştur. The Witcher 2: Assassins of Kings ve The Witcher 3: Wild Hunt oyunlarında başarılı bir işbirliği gerçekleştirdik ve Bandai Namco'nun Cyberpunk 2077'ye iyi bakacağına eminim."
 
Bandai Namco Entertainment Europe Güney Avrupa ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Alberto Gonzalez Lorca:

"CD Projekt RED her bir oyununa gerçek anlamda yenilikçi bir yaklaşım uygulayarak sadece birkaç sene içerisinde bu sektörün önde gelen stüdyolarından biri haline geldi ve Cyberpunk 2077 projesinin bir parçası olacağımızı doğrulamaktan dolayı gururlu ve heyecanlıyız. Cyberpunk 2077'yi Avrupa'da dağıtarak önümüzdeki yılların en merakla beklenen oyunlarından birine birinci sınıf hizmet sunmak için CD Projekt RED ile bir kez daha beraber çalışmayı dört gözle bekliyoruz."
 
Cyberpunk 2077'nin Türkiye'deki dağıtımını Bilkom, Kuzey Amerika'daki dağıtımını ise Warner Bros. Interactive Entertainment üstlenecek.

Fütüristik RPG PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cyberpunk CDProjekt PC RPG
The Quiet Man'i İkinci Oynayışınızda Sesler ve Konuşma Açılacak Crysis, Crysis 2 ve Crysis 3 Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

Queen Hentai

17.10.2018 01:30:00

0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız