Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baldur's Gate, Icewind Dale, Planetscape Torment ve Neverwinter Nights Konsollara Geliyor

 
Yayıncı Skybound Games ve geliştirici stüdyo Beamdog; Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment ve Neverwinter Nights oyunlarının Enhanced sürümlerini ilk defa konsollara getireceğini duyurdu. Bu yıl içinde çıkış yapacaklar.

Konsollardaki platformlar, net çıkış tarihi, kutu içerikleri ve konsol versiyonları hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki aylarda açıklanacak.

Ayrıca Beamdog'un oyunlarının bazılarının 28 - 31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan PAX East 2019 etkinliğinde gösterileceği de duyuruldu.

Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale ve Planescape: Torment oyunlarının Enhanced sürümleri şu anda Windows PC, macOS, Linux, iOS ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Neverwinter Nights Enhanced Edition ise Windows PC, macOS, Linux ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Axiom Verge Epic Games Store'da Ücretsiz Shenmue III'ten İki Yeni Ekran Görüntüsü, Kapsamlı Fragman MAGIC 2019'da Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.2.2019 00:30:33

0
Herşeyi geçtim şu monster Hunter world oyunu bi Switch için gelmiyor ne ayak yahu sanki Switch de hiç satmayacak en fazla Switch de satarsa sasmazdım asıl ama nasıl politika izleniyor anlamadım Resident Evil 2 gibi getirilmedi Switch için, grafikler mi yetmez hayli hayli yeter adalet olsun artık ok exclusıve oyunlar gelmesin başka konsollara ama hem pcye hem xbox one hem ps4 çıkarılan oyun Switch için de çıkarılma ki o zmn bi görelim satısları!!!

Wayward Son

8.2.2019 08:40:26

0
Bu aralar gaza gelip PC'de tekrar başladım BG'ye. Bilmem kaçıncı oynayışım olacak ancak klasik RPG'lerin tadı hiçbir şeyde yok. BG'den başlayıp NW'ye, oradan IW'den devam edip Gothic vs'den çıkma planım var. Daha önce oynamamış konsol oyuncuları kaçırmasın. Türkçe çevirisi/dil desteği de gayet eğlenceli ve akıcı.

BSC Misafiri

7.2.2019 23:10:35

0
Konsola 500 tl den gelir

İdrak İstimlak

7.2.2019 22:55:26

0
Süper bir haber, ayrı ayrı mı gelir bunlar, yoksa tek pakette gelme ihtimali var mıdır?

choyrn

7.2.2019 22:40:59

0
Baldur's gate Steam'de Türkçeydi umarım konsollarda da Türkçe olur.

BSC Misafiri

7.2.2019 22:22:16

0
Swifch’de akar gider bu oyunlar mükemmel

MakaveLiVII

7.2.2019 21:37:19

0
Androidde gayet zevkli indirimde 7 8 liraya alinabiliyor tanesi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız