Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Oyun Geliştiricisi Matt Stark'tan Enteresan Bir Oyun

 
Bağımsız oyun geliştiricisi Matt Stark, Twitter üzerinden enteresan bir paylaşım yaptı. Üzerinde çalıştığı bu yeni oyun Portal'ı andıran oyun mekaniği ile Twitter'da bir hayli ilgi çekti.
 
Polaroid bir cihaz ile fotoğraflar çekerek, çektiğiniz fotoğrafı boş bir duvara koyuyorsunuz ve çektiğiniz fotoğraf, o duvar üzerinde gerçeğe dönüyor, oyunun haritası haliyle büyüyor. Perspektif üzerinden oyunun mekanikleri yaratılmış diyebiliriz. Yine bu oyuna benzetebileceğimiz "Superliminal" adlı oyuna da bir göz atabilirsiniz.
 
Matt Stark'ın bir tasarım öğrencisi olduğunu da hatırlatalım. Portal'ın hikayesi de aynı bu şekilde başlamıştı. Aşağıdan bahsi geçen videoyu izleyebilirsiniz. İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer matt stark portal benzeri yeni oyuni mekanik enteresan mekanik fotoğraf makinesi polaroid oyun
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (29 Aralık - 4 Ocak) Minecraft'ın Yaratıcısı Notch, Tekrar Oyun veya Oyunlar Geliştirebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

6.1.2020 01:08:54

0
Zamanında çok isterdim Polaroid fotoğrak makinesi..Ama kısmet olmamıştı..Şimdi gerek var mı bence var..direkt eline geçen kağıda basılmış fotoğraf güzel olurdu..Ama kim dönüp bakıyor ki artık eski resimlerine..

tiestoly

5.1.2020 10:53:17

0
Değişikmiş

Curtius

5.1.2020 01:01:59

0
*cough* antichamber *couch*
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız