Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Company 2'nin Üçüncü Harita Paketi Bu Ay




      EA/DICE'ın resmi Battlefield: Bad Company 2 blogu üçüncü harita paketi olan VIP Map Pack 3'ün 'Nisan ayında bir gün' geleceğini açıkladı.

      Bu yeni harita paketini konsollarda Battlefield Bad Company 2 kullanıcıları VIP kodunu girerek ücretsiz olarak, PC'de ise hiçbirşeye gerek kalmadan edinebilecek.

      VIP Map Pack 3'te de, ikincisinde olduğu gibi tamamen yeni haritalar değil, var olan haritalar oyuna farklı bir mod ile aktarılacak. Laguna Alta haritasında Squad Rush, Nelson Bay haritasında da Squad Deathmatch modları oynanabilecek.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
Activision, Tony Hawk: Shred'i Duyurdu M.A.G.'e Bedava Bir İçerik Daha
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hasan1986

24.4.2010 20:48:12

0
Senin bişey yapmana gerek yok. Oyuna giereken versiyon taraması yapiyor. İhtiyaç olursa otomatik olarak pacht yüklüyor.

centro34

24.4.2010 20:22:30

0
arkadaşlar bu haritaları ayrıyetten indirmemiz gerekiyor mu yoksa yamaylamı geliyor

arathorn55

24.4.2010 13:29:26

0
Tamam yaptıkları güzel bir şey oyunla ilgileniyorlar falan ama , 1-2 konsepti farklı harita da ekleselerdi uzun vadede fena olmazdı, hatta 10-20 lira parası neyse verirdik

un4saken

24.4.2010 03:03:07

0
quote:

Benden BF3 e para çıkar. Ama BC2 için gelecek ücretli herhangi bir muhabette para çıkmaz.

hasan1986

24.4.2010 02:28:41

0
@Azure Wrath Ewet o iki harita sonradan geldi. Nerdeyse oyun piyasaya cıktıktan, bir kaç gün sonra. Hatta çoğu kişi daha oyunu oynamadan pacht yükledi. Çoğu kişi oyunun yetişmediğini düşünüyor. Ewet yetişmedi. ama daha fazlasıda var. BUnlar ileriye yatırım yapiyor. Arkaşlarının aklını daha fazla para bürümüş. Sizce bir mantığı var mı? Bence yok. Bakın size bedevadan harita ve mod veriyoruz hesabı yapıyorlar. Oyuncuların gözüne girmeye çalişiyorlar. Harbiden akıllı geçiniyorlar. Bizim hükümet gibi. İşleri düştümü milletin ağzina nerdeyse 1 yıl önceden bal çalmaya başliyorlar. İşleri görülsün verdiklerini yavaş yavaş geri aliyorlar. .(Hükemetin olumlu düşündüğüm yanlarıda var. Sadece örnek verdim. Konumuz siyaset değil.) Bunlarda şimdeden BF3 için iyi izlenim yaratmaya çalişiyorlar. Bu oyunda ne kadar çok göze girerlerse BF3 alacak adam sayısı o kadar artacak. Örnek; MW2. O firmaya bir daha para vs işlemez benden. 90 lira verdik. Ama oyun hackerdan geçilmiyor. Problemleri çözseler gam yemem. Oda yok. Üzerine yeni harita çıkarmışlar. Para ile satıyorlar. Siz bir daha aynı firmanın yaptiği oyunu alırmısınız?? Ben o oyuna verdiğim 90 lira için kendimi enayi olarak görüyorum. Allahı sevgili kuluymuşum 55 liraya zar zor sattım oyunu. Ewet bc2 yapimciları göze girmeye çalişiyor. Bence yöntemleri yalnış. Gözünü para bürüyen topluluğun yönteminin doğru olmasınıda beklemiyorum zaten. Doğru düzgün düşünemiyorlar. En baştan oyunun hatalarını düzeltip, koyacakları haritaları her mod için adam gibi koysalardı daha çok göze girerlerdi. Tabiki bu zamana kadar hatasız oyun piyasaya çıkmadı. Bu hatalar yavaş yavaş düzaeltiliyor. O konuda yapimcilara saygım sonsuz. MW2 gibi oyunu piyasaya sürüp başı boş birakmadılar. Benden BF3 e para çıkar. Ama BC2 için gelecek ücretli herhangi bir muhabette para çıkmaz. Artık yapimcilar, daha oynun kendisi piyasaya cıkmadan, para ile satacakaları diğer ek paket, harita vs. hazır ediyorlar. Üstüne Pazarlama taktiği olarak yukarda yazdıklarımı yapiyorlar. Buda insnaları bir şekilde enayi yerine koymak. Neyin ne olduğunu anlayamıyacağimızı zannediyorlar. Yanıldıklarını bir gün anlarlar.

un4saken

23.4.2010 23:58:23

0
mw2'deki gibi nuke koymasınlar da :D

MavéRicK_09

23.4.2010 23:54:09

0
Daha iyi grafik, daha çok tank-helikopter-zırhlı-uçak süper bi oyun olcak.2011 de çıkar sanırın.

un4saken

23.4.2010 23:52:35

0
Nelson Bay'dan hiç zevk alamıyorum nedense. Zaten ortalık börtü böcek ağaç dolu, üstelik gece ve karanlık. Çoğu zaman killerim de deathlerim de rastgele oluyor birebir kalmadıkça ya da spot edilmedikçe. bol bol HG ve GL sallıyorsun. BF2'nin haritalarını özlüyorum, sıkıldıkça açıp oynuyorum da. Karkand gibi bir harita olsa, allah allah diye gitsek :) Ama şuraya yazıyorum, glitchler falan çıkmazsa ve dice şu son yamadan sonra olan hataları düzeltirse işte o zaman tadından yenmeyecek oyun.

The Echoes

23.4.2010 22:55:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Avrim Bana göre şimdiden var olan haritalar üzerinden bir şey yaptıkları yok.Eminim ki tüm bu yenilikler zaten ellerinde hazırdı ama taksit taksit sunup oyuncuların gönlünü alıyorlar. Görün yakın zamanda Nelson Bay'ın Conquesti,Atacama Desert ve White Pass'ın Rush modları çıkacak.Ki bunları yapmak -bayrağı kaldırıp yerine M-COM koymak- bir mod programı sayesinde o kadarda zor olan şeyler değil. Haritaların çoğu dikkat ederseniz otoban misali uzun ince bir şekilde sunulmuş halde bunun nedenide DICE'ın haritaların ilerde diğer modlara port edilmesini kolaylaştırma düşüncesi.Özellikle bu uzun ince harita yapıları Conquest(Panama Canal dışında) modu benim gözümde can sıkıcı yapıyor,arkaya sızma noktaları sınırlı bu yüzden bayrak kapmaktan çok cephe savaşı gibi bir şey oluyor "conq" modlar. Yani DICE bana göre gayet basit şeyleri oyunculara beleşe verip,"çakallık" ederek oyuncuların gönlünü alıyor. Düzenleme:37 saniye geç kalmışım yukarıda demek istediklerim yazılmış.
şunu okuyunca aklıma bf2 den operation Road Rage geldi...Gerçekten muhteşem bir mapti..çok oyunuc olmuyordu ama bana göre en iyi maplardan birisiydi Karkanddan sonra.. bf3 nasıl olcak bakalım..bf2 ye ne kadar benzerse o kadar güzel olur..

MavéRicK_09

23.4.2010 22:07:40

0
Olsun, hiç olmassa, MW2ciler gibi, 2 tane Cod4den map 3 tane mape 15$ istemiyorlar.

MyPLanet

23.4.2010 21:21:53

0
@Hasan1986@ ve @Avrim@ Size Sonuna kadar katılıyorum Adamlar milyarlarca para sırtlıyolar hala doymuyolar hepsi çakal bunların ama yeni haritalar paralı çıksın alırsam şere.....zim

ACND

23.4.2010 19:31:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986 Uyguladıkları sistem çok saçma. En baştan bütün haritalar, bütün modlar için oynanabiliyor olmalıydı. Bu şekilde ayar yapmak çok zordu sanıırm. Düşünün Laguna presa haritasını rush oynamak için yama felan gerekmedi. Sadece laguna presa oynan bir haritaya girmek yeterli. ZAten o harita var. Zaten biz oyunu alirken o haritayıda aldık. Tabiki para istemicekler. Oyunda var olan bir haritaya para isteseler kıyamet kopar. Sadece ufak bir cod girip Rush moduna ayarlıyorlar. BUnu bu şekilde yapmanın mantığı nedir acaba?? Bence ayak yapiyorlar. Bakın biz su haritayı, su moda ayarladık. Para almadık. Allah akıl fikir verin. Ne diyim. Çoğu kişi Rush oynuyor. Millet sıkıldı artık dönüp dolaşiıp aynı haritaları oynamaktan. Hiç uğraşmasınlar. Bir an önce ilk başta söylediğim olayı gerçekleştirsinler.
Hcam 260 küsür saat oynamışsın tabii sıkılacan.

Avrim

23.4.2010 17:54:24

0
Bana göre şimdiden var olan haritalar üzerinden bir şey yaptıkları yok.Eminim ki tüm bu yenilikler zaten ellerinde hazırdı ama taksit taksit sunup oyuncuların gönlünü alıyorlar. Görün yakın zamanda Nelson Bay'ın Conquesti,Atacama Desert ve White Pass'ın Rush modları çıkacak.Ki bunları yapmak -bayrağı kaldırıp yerine M-COM koymak- bir mod programı sayesinde o kadarda zor olan şeyler değil. Haritaların çoğu dikkat ederseniz otoban misali uzun ince bir şekilde sunulmuş halde bunun nedenide DICE'ın haritaların ilerde diğer modlara port edilmesini kolaylaştırma düşüncesi.Özellikle bu uzun ince harita yapıları Conquest(Panama Canal dışında) modu benim gözümde can sıkıcı yapıyor,arkaya sızma noktaları sınırlı bu yüzden bayrak kapmaktan çok cephe savaşı gibi bir şey oluyor "conq" modlar. Yani DICE bana göre gayet basit şeyleri oyunculara beleşe verip,"çakallık" ederek oyuncuların gönlünü alıyor. Düzenleme:37 saniye geç kalmışım yukarıda demek istediklerim yazılmış.

Quirah

23.4.2010 17:51:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986 Uyguladıkları sistem çok saçma. En baştan bütün haritalar, bütün modlar için oynanabiliyor olmalıydı. Bu şekilde ayar yapmak çok zordu sanıırm. Düşünün Laguna presa haritasını rush oynamak için yama felan gerekmedi. Sadece laguna presa oynan bir haritaya girmek yeterli. ZAten o harita var. Zaten biz oyunu alirken o haritayıda aldık. Tabiki para istemicekler. Oyunda var olan bir haritaya para isteseler kıyamet kopar. Sadece ufak bir cod girip Rush moduna ayarlıyorlar. BUnu bu şekilde yapmanın mantığı nedir acaba?? Bence ayak yapiyorlar. Bakın biz su haritayı, su moda ayarladık. Para almadık. Allah akıl fikir verin. Ne diyim. Çoğu kişi Rush oynuyor. Millet sıkıldı artık dönüp dolaşiıp aynı haritaları oynamaktan. Hiç uğraşmasınlar. Bir an önce ilk başta söylediğim olayı gerçekleştirsinler.
VIP Map Pack 1'deki Nelson Bay ve Laguna Alta oyuna dahil olmayan haritalardı.

hasan1986

23.4.2010 17:48:42

0
Uyguladıkları sistem çok saçma. En baştan bütün haritalar, bütün modlar için oynanabiliyor olmalıydı. Bu şekilde ayar yapmak çok zordu sanıırm. Düşünün Laguna presa haritasını rush oynamak için yama felan gerekmedi. Sadece laguna presa oynan bir haritaya girmek yeterli. ZAten o harita var. Zaten biz oyunu alirken o haritayıda aldık. Tabiki para istemicekler. Oyunda var olan bir haritaya para isteseler kıyamet kopar. Sadece ufak bir cod girip Rush moduna ayarlıyorlar. BUnu bu şekilde yapmanın mantığı nedir acaba?? Bence ayak yapiyorlar. Bakın biz su haritayı, su moda ayarladık. Para almadık. Allah akıl fikir verin. Ne diyim. Çoğu kişi Rush oynuyor. Millet sıkıldı artık dönüp dolaşiıp aynı haritaları oynamaktan. Hiç uğraşmasınlar. Bir an önce ilk başta söylediğim olayı gerçekleştirsinler.

JCB

23.4.2010 17:25:05

0
Şimdilik varolan haritalar üzerinden bir şeyler yapıyorlar, bu da güzel, ancak yeni bir harita daha önce oyunda olmayan bir harita olduğunda paralı olacaktır :)

KaraMaraT

23.4.2010 16:10:41

0
olsun gene hic yoktan iyidir

MyPLanet

23.4.2010 15:09:20

0
Keşke var olan haritalardan değilde yeni harita olsaydı daha iyi olurdu

KaraMaraT

23.4.2010 14:24:29

0
cok güzel ya.1 hafta icinde yeni mapler gelicek o zaman tabi nisanda cıkartabilirse

DemBabus

23.4.2010 12:28:31

0
Yeni harita istiyoruz gerçi MW2 deki gibi 3-4 ay bekletmiyor bu bizi..İyi firma.

The Echoes

23.4.2010 11:54:26

0
güzel haber..Dice gerçekten işini yapıyor gibi..mw2 gibi 5 ay geçtikten sonra 15 dolara 5 tane map satmayı hedeflemiyor...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız