Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Company 2 İçin Güncelleme Hazır

 
 
 
     EA tarafından yapılan resmi duyuru ve detaylara göre önümüzdeki salı günü pek çok silahın ateş gücü / etki mesafesini değiştirecek ve kullanılan araçları etkileyecek olan güncelleme Xbox360 ve PS3 için geliyor.
 
Peki nedir bu güncellemeler ? Savaş kurtları için bazılarına değinelim;
 
     Otomatik ve yarı otomatik silahların yakın hedefe olan etkileri daha tutarlı olacak. Yarı otomatik tüfeklerin çok uzak mesafedeki hedeflere karşı olan yaralama oranıda arttırılacak. M16 ve G3 silahlarının uzak mesafeye olan etkileri biraz azaltılmış olacak. AEK971, F2000, AN94 ve AUG'nin de dahil olduğu Assault sınıfı tüfeklerin çok uzak mesafelere olan etkisi arttırılacak. Ayrıca bu tüfeklere ek olarak kullanılabilen  40mm tüfek bombası ve M2C'nin yakın mesafedeki ölümcül etkisi hafif bir şekilde azaltılacak. Yine Assault sınıfı tüfeklere entegre edilebilen 40 mm pompalının maksimum etki mesafesi azaltılarak diğer pompalı silahlarla eşitlenecek. PP2000 tipi yarı otomatik Engineer sınıfı silahın uzak mesafedeki yaralama oranı düşürülecek; ayrıca 9A91 kodlu silahın uzak mesafeye olan etkisi arttırılarak şarjör sayısı azaltılacak. Son seviye tabancaların açılmasıyla birlikte pekte tercih edilmeyen M9, M93 tipi tabancaların etki alanı ve yaralama oranı arttırılarak daha seçilebilir silahlar haline getirilecekler. Yine MP443 tipi tabancanın etki alanı arttırılarak 2. silah olarak tercih edilebilir bir hal alacak. Oyunda kritik bir rol sahibi olan Engineer sınıfının en önemli özelliği Power Tool artık daha kısa sürede ısınacak. Ancak tamir etme oranında herhangi bir değişiklik olmayacak. Bir diğer önemli cihaz Motion Sensor'lerin taşınabilme sayısı 3'e yükseltilecek. Ayrıca Assault sınıfının dağıttığı cephanelerden yenileri temin edilebilinecek. Bir önemli gelişmede Trace Dart için gelmiş. Artık Trace Dart'lar daha hızlı! Böylece hava araçlarına karşı daha isabetli atışlar gerçekleştirebileceğiz. Recon sınıfının kritik özelliklerinden birisi olan Mortar Strike dolum zamanı arttırılırken, ağır zırhlılara olan etkisi azaltılacak. Medic sınıfının kişiselleştirme bölümünde yer alan Medkit Heal+ özelliğinin etkisi artırılarak seçilebilir bir kişiselleştirme özelliği haline getirilecek. Vehicle Reload Speed yani araçlara mermi yükleme özelliği, diğer Vehicles kişiselleştirme özellikleriyle dengeli olması adına azaltılacak. Saldırı helikopterlerinin hasar verme gücü azaltılacak. Sabit makinalıların etkisi tüm hedeflere karşı arttırılacak.
 
 
Bahsedilen tüm bu yenilemeler daha öncede belirttiğimiz gibi Xbox360 ve PS3 platformlarında kendini gösterecekken, EA PC'cilerin de şu yeniliklere hazır olmalarını istedi;
 
 - UZI'nin uzun mesafede ki hasar oranı arttırılacak
 - AK47 güncelleme sonrasında daha çok tepecek
 - G3, VSS ve tüm yarı otomatik tüfeklerin hedefleme - ateş etme hızı yükseltilecek
 -  MG3'ün yaralama oranı diğer LMG tipi silahlarla eşit olması adına arttırılacak
 -  Saiga12'nin uzun mesafedeki düşmanlara yaptığı yüksek vuruş gücü düşürülecek ( Bu zaten bir BUG'dı)
 - SVU'nun uzak mesafedeki düşmanlara yaptığı zararsız hasar gücü düzeltilecek ( Buda zaten BUG'dı)
 - M95'in zırhlı hedefleri "Headshot" ile öldürmemesine sebep olan BUG düzeltilecek.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
Syphon Filter : Logan's Shadow PS2'ye Geliyor ! "PS3 Bu Sene Satışlarda Xbox360'ı Geçecek"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

n0.pRobLem

10.5.2010 00:57:54

0
@BSC Misafiri Siz hangi platformun oyuncususunuz ? Yani PC için oynuyorsanız, evet bu güncelleme 21 nisan tarihinde PC'ler için yayınlandı. Haberde de belirttiğim gibi bu güncelleme "Consoling the Unbalanced" başlığı altında 5 mayıs tarihinde resmi BadCompany2 sitesinden konsollara geleceği duyuruldu; "Coming Tuesday, May 11th an update introducing multiple balance adjustments will go live for the PlayStation 3 and Xbox 360 versions of Battlefield Bad Company 2. Included in this update are all the changes previously found in the Ch Ch Changes Blog Post as well as some additional tweaking and tuning based on feedback from our ever vocal PC community. You can find the list of the most recent changes below, and the full list of previous changes in the Ch Ch Changes Blog Post. Don't worry PC players, these new updates will soon be making their way to you in the very near future. Slightly increased the damage of the UZI at long range. The AKs74u now has more felt recoil when aiming. The G3, VSS, and all SemiAutomatic rifles now settle slightly faster between shots when aiming. The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory. Increased the damage of the MG3 to bring it in line with the rest of the LMGs. Fixed a bug where the Saiga12 with slugs would do too much damage at long range. Fixed a bug where the SVU would do too little damage at long range. Fixed a bug where M95 rounds would not kill armored targets with headshots." Zaten bende bu gelen güncellemenin PC için değil PS3 ve Xbox360 için olduğunu 2 defa tekrar ettim ve PC'ciler için kısa bir süre içerisinde yayınlanacak olan güncellemeleri yukarıda belirtildiği gibi takipçilere aktarmaya çalıştım. PC'ciler için 2-3 haftalık bir haber bile olsa konsolda bu deneyimi yaşayan arkadaşlar için taze bir haber ve benimde bunu aktarmam gayet doğal. Sizin sıkıntınız nedir ben onu anlayamadım ? @TR Juggernaut TR Bahsettiğim güncelleme diğer arkadaşada belirttiğim gibi zaten PC için yayınlanmıştı. PC için ayrıca yeni güncellemeler duyurulmuş oldu.

BSC Misafiri

10.5.2010 00:30:03

0
nasil bir haber bu ya ? eski güncellemedekileri yazip koymussunuz yeni haber diye. motion sensor zaten 3 tane var, diger silahlar icin yazdiklarinizda eski update'in getirileri. yeni bir haber diye koymussunuz yazik !!

TR Juggernaut TR

9.5.2010 23:32:07

0
neden pc icin farkli ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız