Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BSC Özel: Uncharted 3'ün Tam Kadro Dublaj Listesi

Ünlü sanatçılar oyunun seslendirmesinde yer alıyor.

     Sony'nin en önemli yapımlarından biri olan Uncharted serisi üçüncü oyunu ile çıkış yapmaya hazırlanıyor. Nathan Drake'in gene ortalığı birbirine katacağı bu macerası bildiğiniz gibi Türkçe olarak Türkiye'deki raflara yerini alacak. Peki Uncharted 3: Drake's Decepiton'u kimler seslendirecek?

     Oyunun Türkçe seslendirmeleri hakkında geçtiğimiz günlerde bazı dedikodular ortaya çıkmış ve Okan Yalabık ile Ege Aydan isimleri gündeme gelmişti. Bugün ise bu isimler doğrulandığı gibi oyunun Türkçe seslendirmesinde çalışacak olan tam kadrosu da belli oldu. Şimdi gelin BSC özel olarak yayınlanan bu haberde kim, kimi seslendirecek bir göz atalım.
 

     Okan Yalabık - Nathan Drake: Oyunun ana karakterini seslendirecek olan Okan Yalabık, şu sıralar oldukça popüler olan Muhteşem Yüzyıl adlı dizide yer alıyor. Başta Yılan Hikayesi, Hatırla Sevgili gibi dizilerde de rol alan ve 1974 doğumlu olan Okan Yalabık tiyatro oyunları dışında Mavi Gözlü Dev ve Av mevsimi gibi birçok sinema projesinde de rol aldı.


     Ege Aydan - Victor Sullivan: Nathan Drake'in en çok güvendiği kişilerin başında gelen ve onu türlü belalardan kurtaran Sully, üçüncü oyunda çok daha ön planda yer alacak. öyle ki oyunun ilk tanıtım videolarında da Sully ile Nathan'ı yanan bir malikaneden kaçarken görüyorduk. Sully karakterini ise ünlü oyuncu Ege Aydan seslendirecek.

     Rol aldığı tiyatro oyunları dışında Tiyatro yönetmenliği de yapan Ege Aydan, İstanbul Kanatlarımın Altında filmi ile Hazerfen Ahmet çelebi olarak karşımıza çıkmıştı. Türk izleyicisinin daha çok dizilerden tanıdığı oyuncu, birçok projede yer aldı. Son olarak behzat Ç. dizisinde Şevket Ç:'yi canlandıran Ege Aydan, özellikle buradaki performansı ile de büyük beğeni topluyor.


     Ceyda Düvenci - Elena: Uncharted serisinin daha ilk sahnelerinde karşımıza çıkan Elena ile Nathan Drake'in arasındaki ilişkiyi eminim oyunu oynayan herkes biliyordur. Üçüncü oyunda da sık sık yolumuzun kesişeceği Elena, oyunun Gamescom videosunda da hava alanı sahnesinde bize yardımcı olmuştu. Elena karakterini ise Ceyda Düvenci seslendirecek.

     1977 doğumlu olan ceyda Düvenci, Herşey Çok güzel Olacak başta olmak üzere birkaç film ve tiyatro oyununda yer aldı. Daha çok TV dizileri ve programlarında yer alan oyuncu, son dönemlerde özellikle Binbir Gece adlı dizide ön plana çıkmıştı.


     Betül Arım - Katherine Marlow: Uncharted 3'teki ana karakterlerden biri olan Marlow, oyunun ilk tanıtım videolarında da nasıl bir karakter olduğunu bizlere kanıtlamıştı. Emrinde yüzlerce adam çalıştıran ve hedefi nathan ile aynı olan Marlow'un Sully ile geçmişten da bazı hesapları kaldığı söyleniyor. Oyundaki bu karakteri ise Mehmet Ali Alabora'nın annesi olan betül arım seslendirecek. İstanbul Şehir Tiyatroları'nda da görev alan Arım, birçok dizide seyircinin karşısına çıkmıştı.


     Dolunay Soysert - Chloe: Seriye ikinci oyunda dahil olan Chloe, Drake's Deception'da da karşımıza çıkacak karakterlerden birisi. İkinci oyunun en komik sahnelerinde karşımıza çıkan Chloe'nin geçmişte nathan ile bir ilişkisi de bulunuyor. Bu nedenle Nathan - Elena - Chloe üçgeni ikinci oyunun da en eğlenceli anlarını oluşturmuştu. özellikle Nathan ve Chloe arasındaki diyaloglar eminim seriyi yakından takip eden oyuncuların hala hafızasındadır.

     Chloe karakterini oyunda Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Dolunay Soysert seslendirecek. İlk olarak Cumhuriyet filmindeki rolü ile adından söz ettiren dolunay Soysert, ayrıca Okan yalabık ile Mavi Gözlü Dev filminde de yer almıştı.


     Hakan Vanlı - Cutter: Oyunun videolarında nathan'a zor anlar yaşatan Cutter, Marlow ile birlikte önümüze taş koymaya çalışan karakterlerden birisi olacak. Oyunun ana kötülerinden biri olarak lanse edebileceğimiz Cutter'ı oyunda hakan Vanlı seslendirecek. Yan rollerde yer aldığı diziler dışında tiyatro oyunlarıyla da adından söz ettiren hakan Vanlı daha önce Bruce Wills, Brad Pitt ve Mel Gibson gibi isimlerin seslendirmesini de yapmıştı.

     İşte Uncharted 3: Drake's Deception'da yer alacak olan seslendirmenler bu şekilde. 1 Kasım'da çıkışını yapacak olan oyunun seslendirme sanatçıları için sizin fikirleriniz neler?

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
Silent Hill: HD Collection'dan SH 3 Görselleri Beyond The Labyrinth'ten İlk Video Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

scorpionnn

15.11.2015 17:34:55

0
keske fifa da turkce spiker olayi yapilsa bizim spiker maci anlatsa efsane olur ya

gfbekir

5.9.2011 10:30:55

0
kadroya bak.be cok merak ediyorum sesleri

gamerasi

5.9.2011 10:05:41

0
Sabırsızlıkla beklemeye devam...

GoldPunch

28.8.2011 00:08:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fatz Çılgınlar gibi bekliyoruz.
Sen zaten çılgiınsın.

Fatz

27.8.2011 23:48:26

0
Çılgınlar gibi bekliyoruz.

pape

27.8.2011 19:47:53

0
Boyle oyuna boyle kadro yakisirdi zaten, muthis olmus bence.

:::LOSTPLANET:::

27.8.2011 19:04:09

0
explorer editionu alıcam türkçe olmazsa bir de türkiyeden türkçe versiyonunu alıcam

TaKo

27.8.2011 18:55:17

0
Oyunu turkce altyazili ingilizce dublaj oynamak mumkun mu acaba? Yanilmiyorsam killzone da boyle bisey mumkun degildi.. Eger oynaniyorsa oyunu once turkce dublaj ile sonrada orjinal dilinde bitirmek farz oldu icim icime sigmiyor valla :)

Belluschi_16

27.8.2011 18:29:12

0
Kadro gerçekten çok iyi.Mükemmel bir oyun bizi bekliyor. Sony 110-120 civarı satarsa bandröllü alıcam.

muhammedDURGUN

27.8.2011 17:17:55

0
Her türkçe oyunu (Let's tHE Party hariç move' um yok) orjinal aldım bundan sonrada almaya devam edicem eğer almazsak türkçe dublaj oyunlar görmemiz belki zor olabilir.

Fingolfin.

27.8.2011 17:02:39

0
Kadro sağlam.

üç f

27.8.2011 04:03:07

0
23 Studios oyunu PSN'e koydurmayın.Bir kaç ay olmasın. Biz de 10-15 tl kar uğruna spotçulardan veya yabancı sitelerden almayalım. Adamlar resmen parayı su gibi akıtmış en kalitelisi olsun demişler. Hem SONY'nin Türklere verdiği değer hem 23 Studios'un aylar süren çalışması ve emeğinin karşılığını 10-15 lira kar için heba etmeyin. Paranız yoksa çıkar çıkmaz almayın bekleyin ucuzlasın, taksitle alın falan...

üç f

27.8.2011 03:56:51

0
Liste müthiş görünüyor belli ki sağlam para dökmüşler.

ares88

27.8.2011 03:30:54

0
bence infamous 2 'nin satışlarını etkileyen en önemli sebep PSN'e de çıkmasıydı. Sony nasıl bu kadar salak olur anlamış değilim. bir sürü kardeşlik oldu. o PSN'den yapılan satışları resmen 5 ile çarpmak lazım. Bu Sony'nin hatasıdır. Umarım uncharted 3 çok güzel satış başarıları yakalar. çünkü verilen emek çok sağlam. okan yalabık'ın da çok iyi seslendirmiş olduğuna inanıyorum. Bu oyunu 2 kere bitirmek farz oldu. bir türkçe sonra ikinci turda ingilizce. Ne olursa olasun 2 oyundur bazı seslere alıştık, illa ki inigilzce olarak ta oynarım gibi geliyor. Bu arada İnfamous 2 normal kutulu ve PSN'de kaç sattı acaba bilgi verebilir misiniz?

İori_Yâgami

27.8.2011 03:11:25

0
Böyle muhteşem bir oyuna'da böyle kadro yakışırdı. 23 Studios'da dediği gibi ubisoft vakasın'dan sonra sony türkiyenin kıymetini daha'da çok bilmeliyiz diye düşünüyorum.Bu arada İF2 az satmasına üzüldüm kaç satmış türkiyede rakam verebiliyormusunuz.

scylla_des

27.8.2011 03:08:13

0
quote:

Bu yüzden bu daha ünlü bu daha ünsüz düşüncelerine girip, şu daha iyi olurdu demeyelim
Hocam anlıyorum sizi ama kendi fikirlerimizi söylemeyelim mi? dolunay soysertin omuz omuza,benim annem bir melek dizilerini Mavi Gözlü Dev ve VEDA filmlerini izledim sesi güzel ama chloe'ye DEMET EVGAR daha çok yakışırdı zaten arkadaşlar da desteklemiş. Eleştiriye açık ve hoşgörülü olmak lazım bu konularda ben kendi fikrimi üstde belirttim.Bu oyunu ben kesinlikle sony shoptan alacam ve herkese bunu tavsiye ederim

GoldPunch

27.8.2011 03:07:10

0
quote:

Naughty Dog'a ilk dublajları gönderdiğimde, çok çok başarılı bir iş çıkardığımızı, diğer dillere büyük fark attığımızı söyledi. Siz hesap edin artık.
Harika.

23 Studios

27.8.2011 02:41:05

+8
Okan'ın sesi, "hımm" gibi nidalar dahil Drake ile neredeyse aynısı oldu. Şunu belirtmek istiyorum, Naughty Dog'a ilk dublajları gönderdiğimde, çok çok başarılı bir iş çıkardığımızı, diğer dillere büyük fark attığımızı söyledi. Siz hesap edin artık. Tek düşüncemiz, oyunda nasıl duracakları. Bunu kesitmek çok zor. Eğer aranızda dikkatli oyuncular varsa, İngilizce oyunlarda dahi ses uyumsuzluklarını farkeder. Bunun tek çaresi, önce oyunun yapımının bitirilmesi, sonra da üzerine dublajın yapılması. Fakat günümüzde büyük bir yarış var ve kimse oyunu bitirip, dublajı için aylarca beklemiyor. Eminim anlamışsınızdır durumu. Sizin içiniz rahat olsun. Biz ekip olarak 5 ayımızı verdik bu projeye, yeri geliyor güneş doğarken hala stüdyoda oluyoruz, ofiste oluyoruz. Bayramda dahi bir yandan çeviri, bir yandan kayıt, bir yandan mastering yapacağız. Siz sadece bu emeğin hakkını verin, yine bir kaç kişinin gazına gelip, € olayını gündeme getirerek korsan almayın. Ya orijinal alın dostlar, ya da hiç almayın, bizim de emeğimize günah olmasın. Kimse bana gidip dublajı yönetmem için para vermiyor ama ben ayda kaç defa otobüsle istanbula gidip, otelde sağda solda uyuyarak dublajın iyi olması için uğraşıyorum. Bu benim size kişisel ricam. Emin olun, Yüzüklerin efendisi'nin bütün dublajı için bile bu kadar para harcanmadı. Resmi olarak Türkiye'nin en maliyetli dublaj projelerinden birisi oldu bu. Buna Sony Türkiye ile toplantıda karar verirken, en iyi oyuncuları seçmemizin altında sadece size en iyisini sunabilmek vardı. Öyleki sony Türkiye masrafların yarısını üstlendi. Diğer firmalar altyazı bile ekleyemezken, Sony Türkiye kendi bütçesinden binlerce Euro yatırıyor Sony Europe bütçesinin üzerine. Ve tüm bunlara karar verirken satış rakamı konusunu hiç konuşmadık. Ben burada istediğim, daha doğrusu size hissettirmek istediğim, Sony Türkiye'nin bizi, yani türk oyuncuları ciddi anlamda umursadığı. Bunları duymaktan sıkıldığınızı biliyorum ama durum bu işte. Yoksa emin olun başka bir firma olsaydı, IF2'nin satış rakamlarından sonra, bırakın altyazıyı, oyunun kılavuzunu bile türkçe yapmazdı. Murat Gebeceli ve ekibi çok sağlam insanlardan oluşuyor. Murat beyin sık sık kullandığı, yardımcısına toplantıda söylediği cümle "hemen yapalım, not edin" idi. Yani arkadaşlar, hepberaber, elimizdekinin değerini bilelim. Oyun piyasası kimlerin elinde dolanıyor, siz de benim kadar iyi biliyorsunuz. Elimizdekilere sahip çıkalım ki, o taş devri günlerine geri dönmeyelim. Böyle bir dublaj kadrosu filmlerde bile yok arkadaşlar neredeyse. Not: Ne yazık ki dublajda yine karşımızda referans yok. Tek yapabildiğimiz tek tek gelen sesleri mümkün olduğunca taklit etmek. Bunun dışında sıkı bir UC hayranı olarak, tüm sahneleri hayal edip, oyunculara dublajdan hemen önce anlatıyorum. Şu sahnede böyle bir şey oluyor, adam şurada çıkıp şunu diyor gibisinden. 2. Not: Okan ses taklit etme konusunda gördüğüm en iyi oyuncu. Tonlamalar ve ah uh hımm sesleri birebir. 3. Not: Bay bayan hiç bir oyuncu konusunda şüpheniz olmasın. Biz bu insanları sadece oyunculuklarından dolayı değil, seslendirmen yönlerini ölçerek de seçtik. Bu yüzden bu daha ünlü bu daha ünsüz düşüncelerine girip, şu daha iyi olurdu demeyelim. Sizin içiniz rahat olsun. O kadrodaki herkesi Sony TR ile oturup, özenle, günler boyu değerlendirken sonra seçtik.

blizzard3

27.8.2011 02:08:11

0
oofff tadından yenmicek hemde turkce :)

BSC Misafiri

27.8.2011 01:48:32

0
Okan Yalabık ha hımmm sesi oturcakmı ?

Oziko

26.8.2011 20:38:14

0
İster istemez oyunu oynarken bi gülme olur bende ya oyun gibi gelmedi şimdi, yabancılar nasıl oynuyormuş kendi dillerinde.

BSC Misafiri

26.8.2011 16:23:32

0
bizim burdaki ps cafelere bu oyun glene kadar bu oyunun 4-5 i çıkar :)

geoxid

26.8.2011 14:24:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi kadro çok güçlüde okan yalabıkın sesi pek uymaz gibi
Bence de kadro harika ama sanki karakterler ile sesler uymayacak gibi. Ceyda Düvenci ve Ege aydan iyi seçim.

cssbaycelebi

26.8.2011 14:14:04

0
kadro çok güçlüde okan yalabıkın sesi pek uymaz gibi

khan_1903

26.8.2011 13:18:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr elena karakterini seslendiren ceyda duvenci disinda tum kadroyu begenmis bulunmaktayim keske elena karakterini baska biri seslendirseydi
Aynen valla, yine de bu kadro güzel tabi.Özellikle Okan Yalabık'ın olmasına çok sevindim, her rolün oyuncusu.Dublaj işinin de altından başarıyla kalkacaktır. Umarım fiyatı ülkemizde çok yüksek olmaz oyunun, döviz de zaten uçmuş durumda.

Carcharot

26.8.2011 13:17:08

0
Süper bir seslendirme kadrosu. Çok başarılı olacak çoook.

BSC Misafiri

26.8.2011 09:36:52

0
Seslendirme yapılırsa böyle yapılmalı. Başarılı bir kadro, oyuna gerçekçilik katacaktır. Maalesef PS3 olmadığından oyunu deneme şansım olmayacak.

Dennis Jr

26.8.2011 02:34:26

0
elena karakterini seslendiren ceyda duvenci disinda tum kadroyu begenmis bulunmaktayim keske elena karakterini baska biri seslendirseydi

marfoglu

26.8.2011 02:31:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Keşke oyuncu seçmeden önce bir anket yapılsaymış
Suanda o kadinin sesini dinliyorum televizyonda ve o karakter icin sesi cok canli ama yinede fena degil obur karakterler kadar olmasada yinede cok guzel. Bu oyunu turkce oynayamayacagim galiba turkiyeden mi alsam?

scylla_des

26.8.2011 01:42:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: muhammedDURGUN

aynen katılıyorum demet evgar olsa daha iyi olurdu
Keşke oyuncu seçmeden önce bir anket yapılsaymış

scylla_des

26.8.2011 01:41:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Lansman icin tekrar gidecegim sen de gel ama.
Lansmana ben de katılmak isterim

ControlYourDream

26.8.2011 01:12:32

+1
Büyük beklentim var UC3 için , inşallah beklentilerimizi karşılar . Kadro çok iyi , oyun gümbür gümbür geliyor . Eğer bir aksilik çıkmazsa GOTY olacaktır .

rambocuk

26.8.2011 01:03:18

0
inanmıyorum ya böyle birşey olamaz ya vallahi çıldırıcam bu ne güzelliktir hayaldi gerçekmi oldu şimdi helal olsun sony 2 cisini oynamıştım bu oyunun bence gelmiş geçmiş en iyi oyundu 3 cüsü dahada iyi olucaktır birde böyle bir seslendirmeyle çıldırıcam allahımmm:))))))))))))))))

BSC Misafiri

26.8.2011 00:58:37

0
Point Hotel 'in yanındaki ev bizim.. 2 Dakika sürüyor yürüyerek. Keşke gidebilsek :D

marfoglu

26.8.2011 00:49:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bilmiyorum Start the Party gibi Türkçe sürümü özel diske bastırırlarsa korsan yönünden daha iyi olur.
Benim icin yurtdisinda turkce olmasi cok onemli bilirsin sanmistim ama yinede sagol keske turkce dublaj yapsa sony gt5te yapmisti acikcasi satislari pek etkilemeyecektir cunku Sony fiyatllari cok ucuk yapmadikca insanlarda destek diye Sonyden alirlar oyunu eger fiyat uygunsa gidip hickimse yurtdisindan almaz. Bu yoldan cikarak halen umudum var.

GoldPunch

26.8.2011 00:45:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Oyun heryerde turkce mi gt5te yurtdisinda turkceydi bundada olma ihtimali var mi avrupada?
Bilmiyorum Start the Party gibi Türkçe sürümü özel diske bastırırlarsa korsan yönünden daha iyi olur.

marfoglu

26.8.2011 00:44:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Tabii ama zaten oyunun çıkış tarihinde oluyor lansman. O zamana DH den birçok kişinin eline oyun geçecektir. Hepsisony, inFamous 2 ve KZ3 de olduğu gibi bir gün önceden kargolar.
Oyun heryerde turkce mi gt5te yurtdisinda turkceydi bundada olma ihtimali var mi avrupada?

ugrcan1

26.8.2011 00:42:40

0
kadro çok iyi bence hepsi üstüsinden gelir verilen görevin bizde oynarken büyük bi zevk alırız..

GoldPunch

26.8.2011 00:41:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

Gameplay türkçe video çekersen çok makbule geçersin :)
Tabii ama zaten oyunun çıkış tarihinde oluyor lansman. O zamana DH den birçok kişinin eline oyun geçecektir. Hepsisony, inFamous 2 ve KZ3 de olduğu gibi bir gün önceden kargolar.

Guest-A98986428

26.8.2011 00:38:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

UC3 lansmanı olacak The Game'de. Ben orada olacağım.
Gameplay türkçe video çekersen çok makbule geçersin :)

GoldPunch

26.8.2011 00:37:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: muhammedDURGUN the game demi olcak ibrahim
UC3 lansmanı olacak The Game'de. Ben orada olacağım.

muhammedDURGUN

26.8.2011 00:35:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs alıntı: Orijinalden alıntı: GoldPunch alıntı: Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Kadro guzel olmus ama oyunun fıyatı ne olacak gorecegız en az 140 TL fıyat beklıyorum. Lansman icin tekrar gidecegim sen de gel ama. İbrahim , dostum .Lansman İSTANBUL'da mı yapılacak ? Eğer İstanbulda yapılacaksa bende gelmek istiyorum , geçen KillZone 3 lansman davetiyesine katılmak istedim -çekilişe - ama olmadı .Acaba bu lansmanda mı aynı şekilde olacak ? Buyuk ihtimal evet. Point hotel sisli de olacak.
İbrahim the game demi olacak

muhammedDURGUN

26.8.2011 00:33:18

0
the game demi olcak ibrahim

Yûnus

25.8.2011 23:03:51

0
Kadro süper umarım beklentileri karşılar dublaj olarak. :)

marfoglu

25.8.2011 23:02:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80 Hakan Vanlı Mükemmel bir seçim olmuş.Sanırım İnFamous 2 de Zeke karakterini seslendirmişti. 29.Saniyede konuşan herif,Hakan Vanlı nın sesi
Cok iyi bir ses. Ayrica tanidikta.Yanliz bir problem var ben turkce oynayamayacagim bir sony yetkilisi bir bigli versin bu konuda oyun heryerde Turkce mi?

Ali_80

25.8.2011 22:59:22

0
Hakan Vanlı Mükemmel bir seçim olmuş.Sanırım İnFamous 2 de Zeke karakterini seslendirmişti. 29.Saniyede konuşan herif,Hakan Vanlı nın sesi

mertvontrier

25.8.2011 22:57:15

0
Kaliteli bir iş çıkaracaklarına eminim.

nForcer

25.8.2011 22:36:39

0
Okan Yalabık'ın sesini çok beğeniyorum. Yılan Hikayesi'nde oynarken sesi çok dikkatimi çekmişti.

ae2096

25.8.2011 21:58:08

0
Profesyonel bir kadro. Mükemmel bir oyun bizi bekliyor

ZelHaS

25.8.2011 21:51:56

0
Kesinlikle müthiş, keşke her oyunu yapılsa.

muhammedDURGUN

25.8.2011 21:50:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des Kadro güzel de dolunay soyser 40 yaşında kadın.Tamam çok güzel kadın sesi de çok güzel ama chloe daha genç ve daha seksi sesi olan bir kız. Onun yerine Demet Evgar daha iyi olabilirdi. Okan Yalabık sesini değiştirebilen bir oyuncu Dizideki sesi daha kalınken av mevsiminde ise ince bir sesi vardı.O yüzden merakla bekliyorum Hakan vanlı ve betül arım ise çok iyi olmuş. Ege aydan yerine biraz daha yaşlı ve daha kalın bir ses tercih edilse daha iyi olabilir miydi diye düşünüyorum ama o da fena olmamış. Bence tek yakışmayan dolunay soysert olmuş ama belki de bu oyunda chloe çekici yönüyle karşımızda olmaya da bilir.
aynen katılıyorum demet evgar olsa daha iyi olurdu

marfoglu

25.8.2011 21:32:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

warface nedir neden bedava. psn'ye çıkacakmı
Warface crytekin yeni oyunu oyun bedava ve turkce kalitesi crytek gibi olacakmis ama itemlerin bazilari parali age of empires online gibi. Bedava olmasi bence korsanin onune gecsin diye yapiyor crytek.[:'(] Edit:Psnye cikacak mi bilmiyorum.[:'(]

drejtc

25.8.2011 21:30:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Zaten crytek her oyununa turkce koyacak ayrica warface bedava buda buyuk darbe vuracak korsana hem bedava hem turkce.Sonra blizzard cevirmen ariyor onlarin butun olmasada turkce oyunlari var sonydende simdilik bir move oyunu daha var dedi Turkce ama sony turkceyi keserse sasirmam.
warface nedir neden bedava. psn'ye çıkacakmı

aydogdu1453

25.8.2011 21:23:08

0
Kadro sağlam.Hayırlısı diyelim ve oyunun 75 liradan aşşagı gelmemesi için dua edin haaa.Belki sony sesinizi duyar. :) Okan yalabık ses tonu olarak nate'i pek yansıtmaz gibi ama görecez.Yüzümü kara çıkartır iişallah.

Tancredi

25.8.2011 21:08:39

0
Kadro gayet iyi,bu müthiş oyunu Türkçe oynamak gerçekten çok zevkli olacak.

hell77

25.8.2011 21:00:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: hell77 Güzel oyuna güzel ekip orjinal almazsanız yazık olur. Oyun zaten ps3 e çıkıyor korsan istesende alamazsın :D:D:D
Alay mı ediyosun?online oynamayan ne kadar çok ps3 kullanıcısı var haberin yok galiba.Hal böyle olunca orjinal alma zorunluluğu ortadan kalkıyor. Demekki senin gibiler pc oyuncuları korsancı ,konsol oyuncuları orjinalci deyip duruyor.Sen cevap verme tartışma uzamasın sayfa yeterince temiz.Cevap yerine google'a PS3 JB yaz oku.

GoldPunch

25.8.2011 20:57:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

İbrahim , dostum .Lansman İSTANBUL'da mı yapılacak ? Eğer İstanbulda yapılacaksa bende gelmek istiyorum , geçen KillZone 3 lansman davetiyesine katılmak istedim -çekilişe - ama olmadı .Acaba bu lansmanda mı aynı şekilde olacak ?
Buyuk ihtimal evet. Point hotel sisli de olacak.

TheMarjinaLs

25.8.2011 20:55:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Lansman icin tekrar gidecegim sen de gel ama.
İbrahim , dostum .Lansman İSTANBUL'da mı yapılacak ? Eğer İstanbulda yapılacaksa bende gelmek istiyorum , geçen KillZone 3 lansman davetiyesine katılmak istedim -çekilişe - ama olmadı .Acaba bu lansmanda mı aynı şekilde olacak ?

BSC Misafiri

25.8.2011 20:52:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: hell77 Güzel oyuna güzel ekip orjinal almazsanız yazık olur.
Oyun zaten ps3 e çıkıyor korsan istesende alamazsın :D:D:D

BSC Misafiri

25.8.2011 20:51:52

0
Süper kadro :)

BSC Misafiri

25.8.2011 20:51:50

0
bence bu kadro uncharted ın filmini çeksin :D

GoldPunch

25.8.2011 20:46:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: d.croft Nate dışındakiler güzel. Gerçi tanımadıklarım da var ama ben Nate'i seslendiricek kişinin bi başkası olabiliceğini düşünmüştüm.. Özellikle Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert ve Ege Aydan tam uymuş diyebilirim. Küfürleri nasıl yapıcaklar çok merak ediyorum :D Umarım "F**k you"yu "Canın Cehenneme" olarak çevirmezler :D
Kufurleri yerellestirmisler diger oyunlarda oldugu gibi. Zaten bu tip cevirilere Semih abi de karşı.

d.croft

25.8.2011 20:40:35

0
Nate dışındakiler güzel. Gerçi tanımadıklarım da var ama ben Nate'i seslendiricek kişinin bi başkası olabiliceğini düşünmüştüm.. Özellikle Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert ve Ege Aydan tam uymuş diyebilirim. Küfürleri nasıl yapıcaklar çok merak ediyorum :D Umarım "F**k you"yu "Canın Cehenneme" olarak çevirmezler :D

mmert138

25.8.2011 20:18:07

0
Müthiş kadro ama ilk iki oyununu oynamadım henüz, şimdi onları bul baştan bitir falan, uzun iş T.T

hell77

25.8.2011 19:27:51

0
Güzel oyuna güzel ekip orjinal almazsanız yazık olur.

K1N6

25.8.2011 19:05:51

0
Kadro çok iyiymiş. Çıktığı gibi almak lazım, kaçmaz

No-One

25.8.2011 19:04:29

0
Harbiden 23 Studios'a büyük tebrikler. Bu kadroyla kusursuz iş çıkarmışlardır. :)

pcheveslisi

25.8.2011 19:03:03

0
Onların yerinde olmak isterdim.

BSC Misafiri

25.8.2011 19:01:53

-2
Ben daha iyi bir kadro beklerdim ama yoldan toplamadıklarına şükredelim.

marfoglu

25.8.2011 19:01:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Son degil. Warface Türkçe, blizzardin tum oyunlari da Türkçe olacak. Daha aciklanmamis Türkçe oyunlar var fakar sirketin gizlilik haklari geregi aciklayamiyorum.
Zaten crytek her oyununa turkce koyacak ayrica warface bedava buda buyuk darbe vuracak korsana hem bedava hem turkce.Sonra blizzard cevirmen ariyor onlarin butun olmasada turkce oyunlari var sonydende simdilik bir move oyunu daha var dedi Turkce ama sony turkceyi keserse sasirmam.

Guest-A98986428

25.8.2011 18:55:09

0
Herkes Sonyde çalışyor galiba.Nerden biliyorsun son Türkçe oyun oldduğunu

GoldPunch

25.8.2011 18:46:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri İnşallah oyun infamous 2'de olduğu gibi sadece türkiyede satılan oyunlarda türkçe olurda kimse spotcu vs yerlerden almaz mecburen bandrollü alırlar Son türkçe oyunumuz korsancılar çok mutludur herhalde şimdi dimi ?
Son degil. Warface Türkçe, blizzardin tum oyunlari da Türkçe olacak. Daha aciklanmamis Türkçe oyunlar var fakar sirketin gizlilik haklari geregi aciklayamiyorum.

marfoglu

25.8.2011 18:45:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: SilentMuroTR

dostum savunduğun için sağol ama maddi durumum ile alakası yok sadece uncharted 3'için ps3 almıyorum o kadar yoksa pc topladım 2 ay önce ama ginede çok teşekkür ederim savunduğun için sağol
Sana laf yok bosuna savunmus zaten kimseyi yadirgamam ps cafeye gidiyor diye.

SilentMuroTR

25.8.2011 18:39:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

asıl sana ne var ps3 cafeye gıtmekte adamın maddı durumu musaıt degıldır.herkes senın gıbı sanslı dogmuyor.keske yakın otursaydı banada gelıp benım evde beraber oynardık.emınım ps3um seker degıl a tukenmezdı.
dostum savunduğun için sağol ama maddi durumum ile alakası yok sadece uncharted 3'için ps3 almıyorum o kadar yoksa pc topladım 2 ay önce ama ginede çok teşekkür ederim savunduğun için sağol

BSC Misafiri

25.8.2011 18:39:17

0
İnşallah oyun infamous 2'de olduğu gibi sadece türkiyede satılan oyunlarda türkçe olurda kimse spotcu vs yerlerden almaz mecburen bandrollü alırlar Son türkçe oyunumuz korsancılar çok mutludur herhalde şimdi dimi ?

marfoglu

25.8.2011 18:32:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

Çok ozur dılerım o zaman ben yanlıs anladım.SilentMuroTR nıklı kısının mesajına guldun zannettım.Tekrar ozur.[:'(]
Birsey degil. Edit:Benim mesajlarim cato16yaydi.[:'(]

os_izmir

25.8.2011 18:26:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Ben arkadasa gulmedim benim oynayamadigimi zannettigi icin guldum.
Çok ozur dılerım o zaman ben yanlıs anladım.SilentMuroTR nıklı kısının mesajına guldun zannettım.Tekrar ozur.

marfoglu

25.8.2011 18:20:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

sen arkadas ps3 cafede bıtırırım dedıgınde adama gulmedınmı ps3 cafeye gıdıyor dıye.asıl sana gulerım ben boyle dusundugun ıcın dedım.dıyorumkı herkesın durumu sahane olmayabılır ps3 cafeye gıdıyor dıye kımseye gulunmez,saygılı olmak lazım .keske ızmır'de oturuyor olsaydıda benım ps3umle beraber bıtırseydık dedım.
Ben arkadasa gulmedim benim oynayamadigimi zannettigi icin guldum.

PlayforFun

25.8.2011 18:19:51

0
inFamous 2'de Zack'i seslendiren kişi Hakan Vanlı değil mi?

GoldPunch

25.8.2011 18:16:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu. Kadro sağlam, umarım ölü gibi seslendirme değil de, olayların içindeymiş gibi gerçek bi seslendirme olur. Bizimkiler seslendiriken oyunu falan görmüyormu acaba ?
En buyuk sorun bu, oyunu gormuyorlar parca parca seslendiriyorlar. Sonradan testerlar ise oyunu deniyorlar fakat testerlarda pek is yokmus. Kz3 de ki bazi dublaj hatalari da bundan kaynaklaniyordu.

os_izmir

25.8.2011 18:14:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Gitmemek komik mi. Ihtiyac duymadim pre order yaptirmasam turkiyeden alirdim ama gelmesi ayri dert burda ilk ciktigi zaman oynar bitirim oyun gelene kadar. Ama bir gun gelecek turkce butun oyunarda standart olacak.
sen arkadas ps3 cafede bıtırırım dedıgınde adama gulmedınmı ps3 cafeye gıdıyor dıye.asıl sana gulerım ben boyle dusundugun ıcın dedım.dıyorumkı herkesın durumu sahane olmayabılır ps3 cafeye gıdıyor dıye kımseye gulunmez,saygılı olmak lazım .keske ızmır'de oturuyor olsaydıda benım ps3umle beraber bıtırseydık dedım.

Ginga Bishounen

25.8.2011 18:12:45

0
Kadro 10 numara. Bu kadro haberi oyunun değerini 10 kat daha arttırdı gözümde. Hele Hakan Vanlı'nın olmasına çok sevindim. Kendisi ciddi anlamda en sevdiğim seslendirme sanatçılarındandır.

Karpuzcu.

25.8.2011 18:10:07

0
Kadro sağlam, umarım ölü gibi seslendirme değil de, olayların içindeymiş gibi gerçek bi seslendirme olur. Bizimkiler seslendiriken oyunu falan görmüyormu acaba ?

marfoglu

25.8.2011 18:07:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

asıl sana ne var ps3 cafeye gıtmekte adamın maddı durumu musaıt degıldır.herkes senın gıbı sanslı dogmuyor.keske yakın otursaydı banada gelıp benım evde beraber oynardık.emınım ps3um seker degıl a tukenmezdı.
Gitmemek komik mi. Ihtiyac duymadim pre order yaptirmasam turkiyeden alirdim ama gelmesi ayri dert burda ilk ciktigi zaman oynar bitirim oyun gelene kadar. Ama bir gun gelecek turkce butun oyunarda standart olacak.

GoldPunch

25.8.2011 18:06:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Kadro guzel olmus ama oyunun fıyatı ne olacak gorecegız en az 140 TL fıyat beklıyorum.
Lansman icin tekrar gidecegim sen de gel ama.

os_izmir

25.8.2011 18:04:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu Ben ps cafeye gitmedim bile hic. Oyunu alacagim ama yurtdisinda turkce destek vermez sony.Pre order yapmasaydim turkiyeden alabilirdim belki.
asıl sana ne var ps3 cafeye gıtmekte adamın maddı durumu musaıt degıldır.herkes senın gıbı sanslı dogmuyor.keske yakın otursaydı banada gelıp benım evde beraber oynardık.emınım ps3um seker degıl a tukenmezdı.

bloodTime

25.8.2011 18:03:44

0
Kadro oyuna yakışmış....

Project Scorpio

25.8.2011 17:57:54

-1
Kadro guzel olmus ama oyunun fıyatı ne olacak gorecegız en az 140 TL fıyat beklıyorum.

alasterkasor

25.8.2011 17:55:38

0
hayırlı olur umarım ayrıca devamı gelsin bu türkçe oyun yapımlarının

TheMarjinaLs

25.8.2011 17:54:55

0
Çoğu mesleğinin gereğini en iyi şekilde yerine getirenler...SONY TEŞEKKÜRLER

ares88

25.8.2011 17:53:56

0
bence de demet evgar olsa kral olurdu, tam onun sesine uygundu. Ya tek korkum bu oyuna killzone 3'ün başına gelenlerin gelmesi. 1 hafta önceden internete düşme gibi saçmalıklar olmazsa ,yeni bir güncellemeyle en azından bir süre kırılamaz hale gelirse ps3 ve bu oyunu oynamak isteyenler mecbur orjinal almak zorunda kalırsa bu oyun ölümcül satar.

Gny*

25.8.2011 17:53:12

0
Mükemmel kadro!

scylla_des

25.8.2011 17:48:10

0
Kadro güzel de dolunay soyser 40 yaşında kadın.Tamam çok güzel kadın sesi de çok güzel ama chloe daha genç ve daha seksi sesi olan bir kız. Onun yerine Demet Evgar daha iyi olabilirdi. Okan Yalabık sesini değiştirebilen bir oyuncu Dizideki sesi daha kalınken av mevsiminde ise ince bir sesi vardı.O yüzden merakla bekliyorum Hakan vanlı ve betül arım ise çok iyi olmuş. Ege aydan yerine biraz daha yaşlı ve daha kalın bir ses tercih edilse daha iyi olabilir miydi diye düşünüyorum ama o da fena olmamış. Bence tek yakışmayan dolunay soysert olmuş ama belki de bu oyunda chloe çekici yönüyle karşımızda olmaya da bilir.

zarifaydin

25.8.2011 17:43:21

0
Hakan Vanlı Crysis 2 'de Albay Barclay'i çok iyi seslendirmişti...

JonnyCaqe

25.8.2011 17:40:22

0
hakan vanlı'nın sesi çok güzel bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya

Buckiex

25.8.2011 17:36:00

0
Kadro çok süper olmuş yahu. Kesinlikle arşivin baş köşesine geçmeli bu oyun.

marfoglu

25.8.2011 17:29:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: cato16 Belki yurtdışı için Türkçe seçeneği de olur. Bekleyip, görelim. :)
Sanmam ama umarim olur dublaj olmayacagi kesin ama altyazi olsa iyi olur kendi dilinde oynamak gibisi yok.

cato16

25.8.2011 17:26:37

0
Belki yurtdışı için Türkçe seçeneği de olur. Bekleyip, görelim. :)

mericgenc

25.8.2011 17:25:17

0
Ooo kadro iyiymiş

marfoglu

25.8.2011 17:24:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: cato16 Evet, Türkçe destek vermeyebilir.. Ama dil dosyalarını alıp, atabilirsin belki. Ps3'ün buna izin verip vermediğini bilmiyorum sadece fikir yürütüyorum. :)
Kopyada oluyor o ben orjinal kullaniyorum.

cato16

25.8.2011 17:22:45

0
Evet, Türkçe destek vermeyebilir.. Ama dil dosyalarını alıp, atabilirsin belki. Ps3'ün buna izin verip vermediğini bilmiyorum sadece fikir yürütüyorum. :)

marfoglu

25.8.2011 17:21:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: cato16 Anladım şimdi :) Ben de ps3'ün olmadığını sanmıştım. :)
5 oyun alacagim ps3 altin zamanlarini yasiyor imzama koyunca bekledigim oyunlari imza disi dedi.Uc3,bf3,fifa 2012,Batman ve ac.

marfoglu

25.8.2011 17:18:40

0
Ben ps cafeye gitmedim bile hic. Oyunu alacagim ama yurtdisinda turkce destek vermez sony.Pre order yapmasaydim turkiyeden alabilirdim belki.

cato16

25.8.2011 17:18:31

0
Anladım şimdi :) Ben de ps3'ün olmadığını sanmıştım. :)

MertLIVE

25.8.2011 17:18:28

0
Sony, iyi iş başarmış gerçekten tebrik ediyorum :)

SilentMuroTR

25.8.2011 17:17:00

0
aynen'bende pscafe'de bitirmeyi düşünüyorum

marfoglu

25.8.2011 17:16:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: cato16 Marfoglu, ps cafe'ye gidersin orada bitirirsin artık. :D
Yanlis anladin. Oyunu alacagim ama yurtdisinda yasiyorum.

cato16

25.8.2011 17:15:42

0
Marfoglu, ps cafe'ye gidersin orada bitirirsin artık. :D

kassatura

25.8.2011 17:15:29

0
Ohaa kadroyu böyle beklemiyordum ben.Cidden çok iyi.

marfoglu

25.8.2011 17:14:18

0
Kadro harika ama bu oyunu turkce oynayamayacak olmam cok kotu.

SilentMuroTR

25.8.2011 17:13:53

0
okan yalabık nathan'la uyumlu olursa süper olur

Armag3d0N

25.8.2011 17:13:46

0
Kadro müthiş ama Euro yükseldi diye uçuk fiyattan satarlarsa harcanan bu kadar emek ve para boşa gider.

Orkun_

25.8.2011 17:12:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir PlaystatıonTurkıye tarafından resmı olarak duyurulmustur.

tatbkath

25.8.2011 17:12:02

-2
Ege Aydan çok sağlam oyuncu işin altından kalkar ayrıca Hakan Vanlı da aynı şekilde kalkar işin altından ama bağyan oyuncular ve Nathan'ı seslendiren Okan Yalabık pek olmaz gibi geliyor bana.Birde dikkatimi çekti oyundaki tiplerle seslendirenlerin tipleri (erkekler için) baya benziyor.Sanırım buna göre seçtiler ses sanatçılarını ama önce TRT dublaja uğramaları lazım öyle armut gibi iş yapacaklarına çok iyi dublaj sanatçıları var TRT'nin onlardan yararlansınlar,illa tanıdık,bildik oyuncu olması gerekmez.

frostxxx07

25.8.2011 17:11:57

0
harika oyuna harika liste bence çok başarılı olucak seslendirme inş. oyun tr'de hak ettigi değeri bulur

YasamakDirenmektir

25.8.2011 17:11:05

0
Sabirsizlandim iyice , hayirli olsun

feriox

25.8.2011 17:10:03

0
Harika oyuna harika kadro, alkışlar Sony'e

ZacDoUrden

25.8.2011 17:07:27

0
Sağlam kadro cidden

BSC Misafiri

25.8.2011 17:07:03

+2
Beklediğimden çok daha kaliteli bir liste.Herkese hayırlı olsun...

cato16

25.8.2011 17:05:37

0
Kadro sağlam. :)

os_izmir

25.8.2011 17:03:28

0
PlaystatıonTurkıye tarafından resmı olarak duyurulmustur.

Guest-73EC99CC3

25.8.2011 17:02:54

0
Mehmet Ali Erbıl Yok ! Ahahah

Barxxx

25.8.2011 17:02:15

0
Bu oyuncular eğer oyundaki karakterlerin nasıl bir havası olduğunu anlarlarsa oyunculuk yetenekleriyle seslendirmenin üstesinden gelirler çok iyi bir seslendirme yapabilicek bir kadro umarım güzel olur.

GoldPunch

25.8.2011 17:01:40

+1
Liste super, hayirli olsun herkese.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız