Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BLAST Premier 2020 Global Finalleri Başlıyor!

 
     BLAST organizasyonu tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen "BLAST Premier" Counter Strike: Global Offensive turnuva serisinin 2020 yılı Global Finalleri başlıyor!
 
     1 milyon Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuva, BLAST Fall (Sonbahar) ve BLAST Spring (İlkbahar) 2020 olarak 2 etaptan oluştu. Etapları başarıyla tamamlayan ve puanlama sistemine tabi tutulan 8 takım Global Finallere katılmaya hak kazandı.
 
     BLAST Premier: 2020 Global Finalleri'nde mücadele edecek takımlar; Complexity, Team Vitality, Evil Geniuses, Astralis, Natus Vincere, G2 Esports, Team Liquid ve FURIA oldu. 
  
     19 Ocak Salı günü 18:30'da başlayacak olan karşılaşmalar, 3 maçlık seri formatında oynanacak. Turnuvanın açılış karşılaşmaları organizasyon tarafından duyuruldu. Duyuruya göre; 19 Ocak Salı günü saat 18:30'da Astralis – Evil Geniuses ve 21:30'da G2 Esports – FURIA karşı karşıya gelecek. 20 Ocak Çarşamba günü ise 15:30'da Vitality – Complexity ve 18:30'da Natus Vincere – Liquid karşılaşması oynanacak. Mağlup olan takımlar 21:30'da eşleşecek ve üst tura çıkmak adına mücadele edecek. 
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
The King of Fighters XV Shun'ei Fragmanı New Pokemon Snap 30 Nisan'da Switch için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız