Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BIG Clan, XANTARES İle Olan Sözleşmesini 2021 Yılının Sonuna Kadar Uzattığını Duyurdu

 
 
     Alman elektronik spor organizasyonu BIG Clan, Counter Strike: Global Offensive takımının oyuncusu İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş ile olan sözleşmesini 2021 yılının sonuna kadar uzattığını duyurdu. 
 
     BIG Clan resmi internet sitesinde yapılan duyuruda Türk oyuncu için; "Yaklaşık iki yıl önce BIG Clan ailesine giren XANTARES, heyecan verici genç bir yetenekten, tutarlı ve şampiyonluk kazandıran performanslar yapabilen çok yönlü, elit bir oyuncuya dönüştü. XANTARES'in yardımıyla 2020'de üç DreamHack şampiyonluğu getirdik, cs_summit 6 kazandık ve 2019'un zorluklarına göğüs gerdik. Bu yıl yedi şampiyonluk kazanarak, eşi benzeri görülmemiş bir sıçrama yaptık ve dünyanın bir numaralı takımı haline geldik. Ancak o sadece inanılmaz bir oyuncu değil, aynı zamanda organizasyonun önemli bir parçası ve hepimizin vazgeçilmez arkadaşı haline gelen bir kişi." açıklaması yapıldı. 
 
     İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş ise sosyal medya hesabından takipçilerine; "Öncellikle 1 yıl boyunca bana ve takımıma olan desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. 2018 yılında katıldığım BIG ailesi ile 2020 yılında bir çok başarılar elde ettik. Sizlere bunu duyurmaktan mutluluk duyuyorum ki, takımımla yaptığım sözleşmeyi uzatma kararı aldık. Sizin desteklerinizle bu başarılarımızın 2021 yılında da devam etmesi için ben ve takımım, elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza şüpheniz olmasın. Sağlıcakla kalın." dedi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Ön Eleme Etabı Grup Karşılaşmaları Tamamlandı! John David Washington, Marvel'ın Reed Richards Karakterini Oynamak İstiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız