Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BBL Esports, AimDLL Transferi Hakkında Duyuru Yayınladı!

 
     BBL Esports VALORANT oyuncusu Hüseyin "aimdll" Kabişteke'nin bir süre önce başka takımlar ile görüşmeye açık olduğunu belirtmesi üzerine bugün, Digital Athletics takımı profesyonel oyuncuyu kendi kadrosuna dahil ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.
 
     Bu duyurunun ardından BBL Esports ise "Kurulduğu günden bu yana tüm ilişkilerinde kişi ve kurumlara saygıyı öncelikli tutan BBL Esports olarak henüz görüşme aşamasında olunan sözleşme ve finansal süreci tamamlanmamış Hüseyin "aimdll" Kabişteke transfer haberinin duyurulmasını doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye’de espor’un köklü kulüplerinden Digital Athletics’ten ivedi olarak bu yanlış anlaşılmayı düzelterek sürecin etik kurallar dahilinde devamını sağlamalarını rica ediyoruz." açıklama duyurusu yayımladı. AimDLL ise konu hakkında henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı. Böylelikle Digital Athletics'in henüz sözleşmesi olan bir oyuncuyu süreç tamamlanmadan duyurduğu ortaya çıkmış oldu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Açık Dünya Macera Oyunu Infinity Nikki Duyuruldu Borderlands 3, Avrupa'da Switch Konsolu için Derecelendirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.12.2022 10:17:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: JaReD22 Aman ne haber ne haber
Ne diyorsun kardeşim adamlar daha transfer tamamlanmadan görüşme aşamasında olan oyuncuyu yeni oyuncumuz diye duyurmuş başka takımlarla hiç görüşmediler mi sence o zaman görüşülen her takım deseydi yeni oyuncumuz aimDLL diye.

JaReD22

1.12.2022 02:29:49

0
Aman ne haber ne haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız