Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avrupa'nın En Çok Satan Konsolu PS3


     Her bölgenin oyun anlayışı da farklı, tercih ettikleri konsollar da. Genelde bölgeler ve popülerlik adına Asya'da Nintendo'yu, Avrupa'da Sony'i ve Amerika'da da Microsoft'u görürüz. Son raporlara göre bu durum değişmemiş gözüküyor.
 
     Nintendo'nun dün yayınladığı raporlara göre 2012 yılı içerisinde şimdiye kadar yapılan Avrupa konsol satışlarının en büyük payı, Sony ve Playstation 3'e ait. Belirtilenlere göre Playstation 3, Avrupa kıtasının genelinde her hafta en az 50.000 adet satıyor. Raporda yer alan bilgilerde, Avrupa'da PS3'ü 3DS'in ve ardından da X360'ın takip ettiği gözüküyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MCV playstation 3 PS3 ps3 slim Sony 3ds nintendo microsoft xbox 360 satış avrupa
Dragon's Dogma Demosunda Konsol Farkı Lineage II'den Phoenix Agathion Hediyesi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alemburda34

3.5.2012 22:19:54

0
Sony Ps3 herkes gibi aynı düşüncedeyim Sony Türkiye'yi destekliyorsa birşey çabalıyorsa benden onun hakkını veririm giderim konsolumu alırım misler gibi oynarım daha gele dursun Xbox. Gelecek dediler hala gelecek ben anlamadım gitti tırlar dolusu Xbox sanırım Türkiye'ye geliyor xD

rambocuk

28.4.2012 20:55:08

0
sony türkiyeye desteğini sürdürdükçe diğerleri mucize yaratsalar sonyi geçemezler benim için

LucasAuAn

28.4.2012 18:10:13

0
Yine taraflı yorumlar gelecektir konuya, Ben Türkiye'de yaşadığım için buraya göre cevap vereceğim. Sony Türkiye'ye destek verdiği sürece ben Sony'nin yanındayım, özellikle konsol ve oyun platformunda. Çünkü Türkiye'dede ciddi anlamda profesyonel oyuncu var ve bu tip hizmetlere önem veriyorlar..

CTR_JackaL

28.4.2012 12:23:39

+1
Xbox'da PS3'de ikiside çok iyi konsollar. Çıktıkları an itabariyle sundukları Görsellik Ve Online seçenekleri hepimizi büyülemişti :)) Tabi çıkışlarının üsütüne epey zaman geçti ve insanlar artık Bu konsolların Gücünün doyurucu olmadığına daha yeni ve güçlü bir konsolun çıkması gerektiğini bütün forumlarda dile getirilen temel konulardan birisi. Ama Ben bir TÜRK olarak Microsoftun daha yeni yeni Türkiye'ye değer vermesinden dolayı bide biliyorsunuz XBOX ülkemizde yasal olarak Satılmıyordu çıktığı zaman, ben açıkcası Playstation'a herzaman daha sıcak bakmısımdır. Her 2 konsolda var bende ama Xboxu oynamıyorum desem daha doğru olur. Birde Sony'nin Son dönemlerde yaşadığı krizi (6 milyar dolar borç) Atlata bilmesi için Konsol tarafına daha fazla yatırım yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünki Çok Büyük bir kitlesi var. Ve artık Televizyon veya diğer elektronik satışlarında rakip firmalrıda çok güçlendiği için Rekabet Sonynin belini epey büktü, Yeni nesil konsolunu Microsofttan önce çıkarması en büyük dileğimdir Umarım Sony Konsol ve oyun Stüdyolarına daha çok yoğunlaşır ve biz oyuncular daha kaliteli oyunlar ve konsollarla hizmet alırız, Sony Forever :))

creed87

28.4.2012 12:23:17

0
xbox360 türkiyeye yatırım yapmadıktan sonra niye alıyım korsan oynuycaksam başka ben orjinal takılıyorum derseniz tabiki sony ps3 türkçe destek te cabası

DeepestMirror

28.4.2012 03:58:53

-7
xbox 360. o bazlarının tercihi.. herkesin değil...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız