Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Avrupa'da Bu Yılın En Çok Satan Kutulu Oyunları FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe

 
FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe Avrupa'da şu ana kadar bu yılın en çok satan kutulu oyunları.
 
GfK Entertainment'ın raporuna göre, FIFA 19 Danimarka, İtalya, Polonya, Portekiz, Rusya, İspanya, İsveç ve Birleşik Krallık'ta daha iyi satış performansı sergiledi; New Super Mario Bros. U ise Avusturya, Fransa, Almanya ve İsviçre'de.
 
Grand Theft Auto V çıkışından altı yıl geçmesine rağmen halen markette dominant bir güç olmaya devam ediyor. Oyun beş ülkede ilk üçte.
 
Red Dead Redemption 2, Days Gone, Minecraft ve Mario Kart 8 Deluxe oyunları da sırasıyla yedi, beş ve üçüncü sırada yer alıyor.
 
GfK Entertainment sadece kutulu oyun satışlarının raporunu sağlıyor, dijital satış verilerini içermiyor. Verilerin baz alındığı ülkeler: Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, İsveç, İsviçre, İspanya ve Birleşik Krallık.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry.biz
NES – Nintendo Switch Online Ağustos 2019 Oyunları SteamWorld Quest 2.0 Güncellemesi New Game Plus ve Daha Fazlasını Getiriyor

dubtoshi

12.8.2019 10:30:39

0
İlginç, NSMBU Deluxe'nin bu kadar satmasını beklememiştim, yabancılar hep aynı şey diyor. Ama heralde Switch'in 2 Boyutlu mario kıtlığı sayesinde bu kadar satmıştır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız