Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Auto Chess 31 Ekim'de PS4'e Geliyor

 
Auto Chess Epic Games Store ve mobil cihazlardan sonra PlayStation 4'e de geliyor.
 
Geliştirici Dragonest, Auto Chess PlayStation 4 versiyonunun 31 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun hakkında:
 

Oyunun Amacı
Lobideki diğer oyuncuları yenecek ideal satranç ordusunu konuşlandırmak için strateji geliştirin. Kendi takımınızı kurmak için ortak bir havuzdaki satranç taşlarını kullanacaksınız ve ardından bu taşlar savaş aşamasına girerek otomatik olarak birbirleriyle savaşacak. Her karşılaşmada yedi satranç oyuncusuna karşı kendi satranç tahtanızı savunmaya çalışacaksınız. Bu sırada askerleriniz de düşmanın kendi satranç tahtasındaki ordusuna saldıracak. Amacınız ayakta kalan son kişi olmak.

Satranç Taşları Başrolde
Bir takım kurmak için ilk adımınız taşlarınızı güçlendirmek olmalı. Oyundaki taşlar sınıf sinerjisine sahip olduğu ve 1 yıldızlı, 2 yıldızlı ve 3 yıldızlı kademelere ayrıldığı için satranç taşlarının seviyesini yükseltmeniz gerekiyor. Yükseltme kuralı genellikle “3 taneye 1” şeklindedir, yani üç adet 1 yıldızlı taş birleştirilerek bir adet 2 yıldızlı taş yapılabilir. Üç adet 2 yıldızlı taş birleştirilerek bir adet 3 yıldızlı taş yapılabilir. Mağaza'daki favori satranç taşınızı seçin ve kullanmayı deneyin!

Takım ve Sinerjiler
Rakibinizi yenmek için takımınızla maksimum faydaya ulaşmanız gerekiyor. Satranç taşları, yıldız seviyelerinin yanı sıra renk ve sınıf sinerjilerine sahip. Aynı renkten veya sınıftan farklı satranç taşları belirli bir sinerjiyi aktifleştirerek satranç taşlarınızın daha etkili ve güçlü olmasına yardımcı olabilir. Örnek olarak Cave Clan'i inceleyelim. Satranç tahtasına Cave Clan'den iki satranç taşı konuşlandırılırsa, her ikisi de tüm müttefiklerinin HP'sini 100 artırır. Savaş alanına daha fazla satranç taşı girdikçe, oyuncular sinerjileri birleştirerek eşsiz satranç takımlarını kurabilir.

Oyun modları: Dereceli Mod, Eğlence Modu, Fantezi Modu ve Hızlı Mod.

 
State of Play fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Control'ün İkinci Genişlemesi AWE 27 Ağustos'ta Çıkıyor The Pedestrian 2021'in Başında PS4'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız