Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atari VCS Sistem Mimarisi Rob Wyatt Maaşlarını Alamadığı için Atari'ye Dava Açtı

 
Atari VCS konsolunun sistem mimarisi Rob Wyatt, altı aydan fazla bir süredir maaşının ödenmemesi sebebiyle Atari'ye dava açtı.

Orijinal Xbox konsolunun da sistem mimarisi olan Rob Wyatt, Atari'nin yeni konsolu üzerinde çalışmaya başlamış ve maaşlarının ödenmemesinden sonra Ekim 2019'da şirketten bağlarını tamamen koparmıştı.

Bu olaydan sonra Atari, Atari VCS konsolunun yanlış yönetimi ve gecikmesi sebebiyle Rob Wyatt'ı suçladı. Rob Wyatt da projeyi sonuna kadar tamamlamak istediğini fakat maaş alamadığı için elinde ayrılmaktan başka bir seçenek olmadığını dile getirdi.

Rob Wyatt ayrılışından altı ay sonra sözleşme ihlali ve adını lekeleme sebebiyle Colorado'daki federal mahkemede şirkete dava açtı.

VentureBeat'in haberine göre, Atari'nin Rob Wyatt'a olan toplam borcu $261,720.

"Retro esintili ancak retro kutusu olmayan" şeklinde tanıtılan konsolun 2019'da piyasaya sunulması planlanıyordu fakat 2020'ye ertelendi. 389.99 dolar fiyattan ön siparişte. Resmi websitesini atarivcs.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 3 Remake Kaç Saat Sürüyor Biped 8 Nisan'da PS4'e Geliyor

BSC Misafiri

5.4.2020 17:14:23

0
Atari neden konsol yaptırıyor onu bile anlamış değilim. Sanki piyasadaki konsol devleri Xbox, Playstation, Nintendo ile yarışabilirmiş gibi bu sektöre girmesi hata. Rob Wyatt'ı işe alıp maaş vermemesi ise şaka gibi birşey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız