Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Valhalla'ya Level Scaling Özelliği Geliyor

 
 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'ya 27 Temmuz'da yeni bir güncellemenin geleceğini duyurdu. Bu güncelleme ile beraber Level Scaling özelliği oyuna dahil olacak.
 
Level Scaling'i kısaca özetlemek gerekirse, oyun içerisinde siz ne kadar güçlenirseniz düşmanlar da buna oranla kuvvetlenecektir. Bu özellik içerisinde 5 farklı seçenek yer alacak. Böylece ne denli bir zorluk istediğinizi seçebileceksiniz.
 
 
 
Bu özellik bir Twitter gönderisiyle oyunculara sunuldu. Gönderiye ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Olympic Games Tokyo 2020 Bu Hafta Sonu Xbox'ta Ücretsiz NieR Re[in]carnation için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

24.7.2021 22:14:35

0
oyunu en zor seviyede oynadım. oynadığım benzeri oyunların normal zorluğundan daha kolaydı. oyun sizi hiçbir şekilde düşünmeye taktik geliştirmeye yöneltmiyor. dümdüz dal saldırı tuşuna bas devam. oyunda oynanabilirlikde yok doğru düzgün hikayede yok. aynı tas aynı hamam yürüyor. torrent olmasa oynamazdım zaten para verilmez.

JaReD22

24.7.2021 16:21:03

0
Güzel bir indirim görse de alsak Ne kadar copy paste olsada yine de kendisini oynatıyor

BSC Misafiri

24.7.2021 15:01:29

0
Jer Aders , hocam en azından alternatif üretmişsiniz, koskoca oyun firmaları bunu bile bile bir önlem almıyor, level scalling olayını da AC topluluğu kaç aydır uyarıyor, oyunda 1000 level olma muhabbeti olursa oyun ister istemez dengesiz hale gelir, halbuki belli bir seviyeye kadar olsa, mesela 50 level, 50 levelden sonra daha fazla ability ile daha fazla damage ya da daha iyi koruma sağlayan eklentiler olabilir, bir yerden sonra anime karakteri gibi level arttıkça artmasının bir anlamı yok, daha fazla isteyen olursa ng+ ya da level seviyesinin oyun sonunda sınırsız hale getirebilirler, şuradan daha çok fazla fikir çıkabilir, insan neden yapmıyorlar diye tepki veriyor, isteyince bununla, tek uptade ile eklediler mesela...

TheNewAtilla

24.7.2021 14:49:00

0
Yav bu oyunda zaten neden rpg öğeleri kaldırmışlar anlayamıyorum.

Firoles

24.7.2021 14:00:58

0
Bence level olmayacak herkesin bir güç barı olacak.

Jer Aders

24.7.2021 12:50:57

+2
Level scaling olsa da kötü olmasa da kötü.Bence bunun bir orta yolu olmalı.Misal her 5 seviyede bir düşmanlarda 2 seviye artacak ve bazı yüksek levellerden sonra bu artış daha fazla olacak.Yine örnek vereyim bir oyunda seviye sınırı 50 olsun sen 30'u geçince düşmanlarda her seviye atladığında 2 değil 3,4 seviye atlayacak.Tabii bu konuştuğum leveli çok düşük kalmış düşmanlar için.Böylelikle oyun içi denge sağlanabilir diye düşünüyorum.Hem biz oyuncular karakterimizin gücünü ve gelişmesini hissederiz hem de oyun çok kolay olmaz.Bilmiyorum belki de çoğu oyun böyle bir yol izliyordur çok bilgim yok.Eğer öyleyse kusura bakmayın kafa ütüledim boşuna :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız