Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla için PC DualSense Desteği Geliyor

 
 
Metro Exodus: Enhanced Edition oyunu PC'de DualSense'i tam olarak destekleyen ilk oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum diğer büyük oyun şirketlerini de etkiledi. Şimdi ise Ubisoft , Assassin's Creed Valhalla oyununa DualSense desteğini eklemek için çalışmalara başladı. Ubisoft bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
 
Assassin's Creed Valhalla oyununa DualSense desteğinin ne zaman geleceği konusunda net bir bilgi yer almıyor. Belirtilene göre çok yakında bu destek firma tarafından sağlanacak.
 
Konu ile ilgili bir Andy Robinson Twitter'da gönderi paylaştı. Bu gönderide Assassin's Creed Valhalla oyununa eklenecek olan DualSense desteği için ufak bir kesit gösteriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
The Dark Pictures Anthology Serisinin Yeni Oyunu The Devil in Me Adında Olacak Returnal için 1.4.1 Güncellemesi Detaylandırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

betadragon

5.7.2021 23:38:21

0
Titreşim olayi tirt bi süre sonra kolun ağriyor kapatiyorsun.Xbox kollarindada rumble motorlari var ama 3-5 oyunda ya çalişiyor

keremec

5.7.2021 18:32:17

+1
Ubisoft bu işi çok iyi yapıyor. Güncel pc oyunlarının hepsi native dualshock 4 çalıştırıyor, Playstation butonları gösteriyor oyun. Xbox one/ series kontrolcüsünde ise diğer firmaların aksine (microsoft dahil) trigger titreşimini kullanıyorlar. Konsol tarafında yeni nesil ile beraber oyunlara native klavye fare desteği de vermeye başladılar. Bildiğin xbox series de klavye fare ile Ac Valhalla oynanabiliyordu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız