Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla – Dokuz Dakikalık Xbox Series X Oynanış Videosu (4K 60FPS)

 
Microsft ve Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla için Xbox Series X üzerinden kaydedilmiş dokuz dakika uzunluğunda oynanış videosu yayınladı.

Oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X'te upscale 4K ve 60FPS olarak çalışacak.
 
Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım'da Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için; 12 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak. 
 
 
Assassin's Creed Valhalla'da zafere giden görevinde, efsanevi bir Viking savaşçısı olan Eivor olarak oynayın. İngiltere'nin Karanlık Çağlarındaki ölümcül bir ortamda dinamik ve güzel bir açık dünyayı keşfedin. Düşmanlarınıza saldırın, yerleşim yerinizi büyütün ve Valhalla'daki tanrıların arasında yerinizi kazanmak için siyasi gücünüzü oluşturun.

Kendi Viking efsanenizi yazın
Gelişmiş RPG mekanikleriyle İngiltere topraklarında kendi yolunuzu çizin. Zafer elde etmek için acımasız savaşlara katılın, coşkulu akınları yönetin veya stratejinizi ve diğer liderlerle olan ittifaklarınızı kullanın. Savaşta ve diyaloglarda yaptığınız her seçim, zafere giden yolda atılan bir adımdır.

Destansı akınları yönetin
Sakson ordularına ve kalelerine karşı akıncı ekiplerini yönetin ve hızlı sürpriz saldırılar düzenleyin. Düşmanlarınızın topraklarındaki zenginlikleri klanınız için ele geçirin ve etkinizi, büyümekte olan yerleşim yerinizin ötesine genişletin.

Acımasız savaşa katılın
İnsafsız düşmanlara karşı çift baltanızla, kılıçlarınızla ve hatta kalkanlarınızla Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini ortaya çıkarın. Yakın mesafeli savaşlarda rakiplerin kafalarını uçurun, ok atarak karmaşa yaratın veya Gizli Hançerinizle suikast yapın.

Karanlık çağda bir açık dünya
İngiltere'nin çökmüş krallıklarını keşfedin ve fethedin. Avcılık, bar oyunları gibi aktivitelere katılın veya geleneksel İskandinav müsabakalarından olan söz düellolarında ya da rakipleri sözlü olarak mahveden Viking rap savaşlarında yer alın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Konami Müdahale Edene Kadar P.T. PS5'te Sorunsuz Çalışıyormuş The Medium 28 Ocak 2021'e Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

furandor

7.11.2020 07:20:59

0
Komikli insan seni.

Antikaruh

7.11.2020 02:30:25

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Antikaruh <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: musAKka Özellike Ghost of Tsushima oynadıktan sonra Valhalla'nın saldırı animasyonları bir tek bana mı mobil oyun gibi geldi?</blockquote> Reboot olduktan sonra hepsi öyleydi ... Odyssey, Origins. Motion Blur yoktu, değişik bir animasyon sistemi vardı, at sürüşü, saldırı animasyonları, vuruş hissi, düşman karakterlerin yürüyüşü, böyle hepsi birer karton kutu, eklemsizlermiş gibi hissettiriyor.</blockquote> Reboot mu? Hangi oyunu o reboot olan? Anlamını bilmiyorsun herhalde. Unity için diyorsan reboot hiç oynamamışsın alakası yok. Ubisoft bir ana oyun 1 yan oyun çıkarır genelde. brotherhood ve revelations ile bu durum 3 oldu ama onlarda 1'er sene arayla çıktılar.
"Seriyi baştan ele alıyoruz, bir reboot gibi" demişlerdi ya Syndicate sonrası oyunlarda. Dolayısı ile Origins, Odyssey gibi oyunlar var oldu. Tamamen oynanışı, dünyası, dövüş mekanikleri, hafif rpg tarzı mekanikleri baştan yaratılan son oyunlardan bahsediyorum. Eleştrilere kulak verdik, ıvır zıvır falan demişlerdi. Animasyonlar önceki oyunlarda daha elegant daha akıcıydı. Ancak şu son 2 oyunda ps2 dönemi oyunları aratabilecek sahnelere imza atabiliyor (animasyon konusunda). Dolayısı ile eleştiriyi yapan arkadaşa katıldım.

BSC Misafiri

7.11.2020 00:30:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh
quote:

Orjinalden alıntı: musAKka Özellike Ghost of Tsushima oynadıktan sonra Valhalla'nın saldırı animasyonları bir tek bana mı mobil oyun gibi geldi?
Reboot olduktan sonra hepsi öyleydi ... Odyssey, Origins. Motion Blur yoktu, değişik bir animasyon sistemi vardı, at sürüşü, saldırı animasyonları, vuruş hissi, düşman karakterlerin yürüyüşü, böyle hepsi birer karton kutu, eklemsizlermiş gibi hissettiriyor.
Reboot mu? Hangi oyunu o reboot olan? Anlamını bilmiyorsun herhalde. Unity için diyorsan reboot hiç oynamamışsın alakası yok. Ubisoft bir ana oyun 1 yan oyun çıkarır genelde. brotherhood ve revelations ile bu durum 3 oldu ama onlarda 1'er sene arayla çıktılar.

Antikaruh

7.11.2020 00:18:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: musAKka Özellike Ghost of Tsushima oynadıktan sonra Valhalla'nın saldırı animasyonları bir tek bana mı mobil oyun gibi geldi?
Reboot olduktan sonra hepsi öyleydi ... Odyssey, Origins. Motion Blur yoktu, değişik bir animasyon sistemi vardı, at sürüşü, saldırı animasyonları, vuruş hissi, düşman karakterlerin yürüyüşü, böyle hepsi birer karton kutu, eklemsizlermiş gibi hissettiriyor.

Gkn89

6.11.2020 23:25:31

0
Çözünürlük umrumda değilde, 60 FPS görünce o kadar mutlu oluyorum ki...

BSC Misafiri

6.11.2020 23:03:23

0
Ps1 görselleri ps5 xbox serisi iki konsol görsellerin iyi olmadığı belirtilmiş oyunu deniyimleyenlerde yakın zamanda ps5 pro ve xbox series x gelir pc göre gene konsollar kotü ve çok yetersiz

musAKka

6.11.2020 21:08:12

+2
Özellike Ghost of Tsushima oynadıktan sonra Valhalla'nın saldırı animasyonları bir tek bana mı mobil oyun gibi geldi?

gamer-x

6.11.2020 20:30:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: fitamino Abi gec bunlari bu alet zaten guclu series s te nasil gorunecek onu de hele:)))
Series S gameplay gösterse karşılaştırma yapılsa series x ile kimse almaz o konsolu ondan korkuyorlar

Sarohan

6.11.2020 20:28:20

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri witcher 3 ten çok daha güzel duruyor her açıdan.
Her açıdan birde hahaha. Bu misafirler kafası normalken bir şey yazamıyor galiba.

BSC Misafiri

6.11.2020 20:26:19

0
witcher 3 ten çok daha güzel duruyor her açıdan.

fitamino

6.11.2020 20:11:39

0
Abi gec bunlari bu alet zaten guclu series s te nasil gorunecek onu de hele:)))

Varolussal Sancı

6.11.2020 20:01:58

0
Görsel olarak çok iyi duruyor. Manzaraları ve müzikleri sayesinde atmosferi de çok iyi olacak diye düşünüyorum ama asla bir Assassin's Creed oyunu gibi hissettirmeyecek. Hikaye ve karakterler yine orta halli olacak.

Psychotechnic

6.11.2020 19:55:02

0
Native 4k'ya gerek yok 1440p olsun daha yüksek grafik olsun
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız