Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Valhalla 2020 Sonlarında PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC, Stadia için Çıkacak

 
 
Ubisoft, Assassin's Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin's Creed Valhalla'yı resmi olarak tanıttı.
 
Bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.
 
PC versiyonu Uplay ve Epic Games Store'a özel olacak ve ön siparişe açıldı. Standard sürüm 269,00 TL, Gold sürüm 449,00 TL ve Ultimate sürüm 495,00 TL. Gold sürüm Season Pass; Ultimate sürüm ise Season Pass ile birlikte Ultimate paketini içeriyor. 
 
Desteklenen diller arasında Türkçe yok.  
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Savaş ve zafer hikayeleriyle büyümüş efsanevi bir Viking savaşçısı (erkek veya kadın) olun. Valhalla'daki tanrılar arasında yer kazanmak için düşmanlarınıza baskın yapın, yerleşim yerlerinizi genişletin ve siyasi gücünüzü geliştirin.
 
Gelişmiş RPG mekanikleri, karakterinizin büyümesini şekillendirip etrafınızı saran dünyayı etkilemenizi sağlar. Siyasi ittifaklar ve savaş stratejisinden diyalog ve ekipman ilerlemesine kadar yaptığınız her seçimle, zafere doğru ilerlerken kendi yolunuzu çizeceksiniz.
 
Derin özelleştirme imkanları sunan baraka, demirci ve dövme salonu gibi pek çok bina inşa edip bunları geliştirin. Klanınıza yeni üyeler katarak Viking deneyiminizi kişiselleştirin.
 
Acımasız savaş
Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını yeniden yaşamak için iki elle kullanılan baltalar ve kılıçların yanı sıra kalkanlar gibi güçlü silahlardan faydalanın.
 
Karanlık Çağda açık dünya
Norveç'in zorlu ve gizemli sahillerinden İngiltere ve ötesindeki güzel ama tehditkar krallıklara yelken açın.
 
Destansı baskınlara öncülük edin
İngiltere genelinde büyük saldırılar başlatın. Viking yelkenlinizden başlayan sürpriz saldırılarda klanınıza öncülük edin ve ganimetleri halkınıza taşıyın. 

 
Koleksiyoncu sürümüne, ekran görüntülerine ve sinematik duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Valhalla Ubisoft Viking PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox Series X Xbox One PC Stadia
Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands Epic Games Store'da Ücretsiz Xbox Series X Oyun Sunumu 7 Mayıs'ta Düzenlenecek, Üçüncü Parti Oyunlara Odaklanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

4.5.2020 21:06:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Megathrone26 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: EnsArTRance &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Mütercim Bey &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: Megathrone26 &amp;amp;lt;blockquote class="quote"&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;i&amp;amp;gt;quote:&amp;amp;lt;/i&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br&amp;amp;gt;Orjinalden alıntı: TheNewAtilla %20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt; Önsiparişte geçerli değil %20 indirim kodu malesef ki :(&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Peki ön sipariş geçmezsek oyun çıktığı ilk gün alsak kullanılabilir mi?&lt;/blockquote&gt; %20 indirim kodu oyunun çıkışı üzerinden 3 ay geçtikten sonra kullanılabilir.</blockquote> kardeşim benim kodum var hiç kullanılmamış ama far cry 5 i de denedim ya da ac odysseyi de ama hiçbirinde çalışmıyor. Bu oyunun önsiparişinde de çalışmıyor. Daha birkaç ay önce denemiştim sırf bakmak için olup olmadığını o zaman çalışıyordu hiç hata vermiyordu. Şimdi hem ubisoft programından hem de direk sitesi üzerinden deniyorum hata veriyor. Kod kullanımını mı kaldırdılar acaba bilgin var mı?</blockquote> Kodların kullanım süresi var. Valhalla, Uplay üzerinden %20 kupon ile 215? gibi bir fiyata alınabiliyor. Arkadaşlarım bu şekilde aldı. Yakın zamanda aynı şekilde alacağım. 3 ay bekemek gibi bir sınırlama da yok zaten oyunun Uplay sayfasında 100 Uplay puanı ile %20 indirimli şekilde anında alabilirsiniz diye belirtliyor. Şu an 100 Uplay puanına sahipseniz anında kodunuzu alarak oyunu indirimle alabilirsiniz.
Uplay üzerinden oyuna girdikten sonra geri iade olmadığını biliyorsundur umarım. Daha nasıl bir oyun çıkacağını bilmeden ön siparişi basmakta ayrı bir olay.

Alkımm

3.5.2020 00:28:44

+1
Gameplay görmeden kimse sipariş filan vermesin ubi bu tokatlar adamı.Fragmana da aldanmayın ubinin hiç bir zaman kötü reklamı yada tanıtımı olmamıştır.Bekleyin bi gameplay çıksın.

BSC Misafiri

1.5.2020 22:09:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26
quote:

Orjinalden alıntı: EnsArTRance <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mütercim Bey &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Megathrone26 &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: TheNewAtilla %20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Önsiparişte geçerli değil %20 indirim kodu malesef ki :(&lt;/blockquote&gt; Peki ön sipariş geçmezsek oyun çıktığı ilk gün alsak kullanılabilir mi?</blockquote> %20 indirim kodu oyunun çıkışı üzerinden 3 ay geçtikten sonra kullanılabilir.
kardeşim benim kodum var hiç kullanılmamış ama far cry 5 i de denedim ya da ac odysseyi de ama hiçbirinde çalışmıyor. Bu oyunun önsiparişinde de çalışmıyor. Daha birkaç ay önce denemiştim sırf bakmak için olup olmadığını o zaman çalışıyordu hiç hata vermiyordu. Şimdi hem ubisoft programından hem de direk sitesi üzerinden deniyorum hata veriyor. Kod kullanımını mı kaldırdılar acaba bilgin var mı?
Kodların kullanım süresi var. Valhalla, Uplay üzerinden %20 kupon ile 215? gibi bir fiyata alınabiliyor. Arkadaşlarım bu şekilde aldı. Yakın zamanda aynı şekilde alacağım. 3 ay bekemek gibi bir sınırlama da yok zaten oyunun Uplay sayfasında 100 Uplay puanı ile %20 indirimli şekilde anında alabilirsiniz diye belirtliyor. Şu an 100 Uplay puanına sahipseniz anında kodunuzu alarak oyunu indirimle alabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2020 16:29:10

0
Odessey iyi bir oyundu 55 saat oynattı. Bu oyunu da merakla bekliyorum.

kataaay

1.5.2020 11:19:21

+1
Sinematik bir fragmana bakarak nasıl gaza geliyorsunuz, açıkçası anlamak güç arkadaşlar. Adamlar oynanışa dair tek bir şey göstermedi ki oynanış gösterse bile Ubisoft'a güven olmaz. Malum Unity'de çok güzel bir oynanış vardı ancak oyun çıktıktan sonra gördük ki oyun gelmiş geçmiş en optimize özürlü oyunlardan birisi çıktı.Yüksek ihtimalle Odyssey'in biraz geliştirilmiş hali olacak oyun. Beklentilerinizi buna göre oluşturmanızda fayda var.

BSC Misafiri

1.5.2020 09:42:25

0
yahu boşa umutlanmayın arkadaş. hala öğrenemediniz mi bu kaçıncı sazan.avi? ubisoft oyunları iyi gösterilir ama çıkınca görürüzki sıkıcı ve sıradandır. koca nesil geçti hala çözemediniz adamları pes!

BSC Misafiri

1.5.2020 08:07:48

0
Kattegat evimiz. IVARRRR babamız !!!!

Babblebabble

1.5.2020 04:31:16

0
Sırf bu yüzden uzun süredir oyun alasım yok ve almıyorum da. Yeni bir sistem toplamama sebebim bile olabilir bu ve galiba olacak. Nedense hâlâ bu duruma ısınamadım ve kabullenemiyorum açıkçası. Çok itici bu rekabet.

Niklaus1864

1.5.2020 00:37:44

0
Vallaha geliyor :D video çok güzel olmuş ama şunu hatırlatmak isterim. Bu nesil çıkarken de verilen fragmanlar şahaneydi ama Ubisoft oyunları fena downgrade yiyordu, inşallah bu sefer öyle şeyler görmeyiz. Şahsen benim için 1080p televizyonumda akıcı bir oyun oyun deneyimi versin bana o yeter :D varın başkaları 4K açşın :)

BSC Misafiri

30.4.2020 23:57:08

0
Yamalar konsollara gelmiyor ne yazık ki..

DreH

30.4.2020 23:21:56

0
Assasin serisi hizli cevrilen bir oyun Tr yama hizli gelir dostlar merak etmeyin

DreH

30.4.2020 23:15:51

0
Ceviren birde yetinmemis godless i kitapsiz diye cevirmis :D

DreH

30.4.2020 23:14:41

0
Bastaki heartless i kim Allahsız diye cevirdi ??

KuvvetMira27

30.4.2020 22:58:54

+1
Bu bir dramdır
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Celonfix

30.4.2020 22:31:08

0
Şu oyunu farklı bir adla yayınlayın, bize Assassin's Creed'imizi geri verin. AC, Syndicate'den sonra bitti. En ufak alakası yok oyunun eski haliyle şu ankinin.

Metal-Gear

30.4.2020 22:03:30

0
CGI filme bakarak oyun hakkında olumlu düşüncelere kapılmak yanlış, olumsuz düşüncelere de kapılmak yanlış. Yeni nesile giriş oyunları bu olacağından oynanış açısından da güzel yenilikçi bir şeyler getirebilirler belki. Filmi yapan Ubisoft'un kendisi bile değil zaten, daha önce CoD modern warfare gibi bazı oyunların ve terminator gibi çeşitli filmlerin CGI sahnelerini yapan Blur Studio yapıyor bu adamların CGI fragmanlarını, Unity'nin fragmanını da bunlar yapmıştı mesela, muhtemelen hala birlikte çalışıyorlardır. Yani demek istediğim oyunda göreceğimiz şeylerle uzaktan yakından alakası yok bu tip görüntülerin. http://www.blur.com/

rambocuk

30.4.2020 21:43:00

0
Bölge ele geçirme Far cry 5 ve boyanmış Odssey kokuyor püfür püfür, sıfır hype

BSC Misafiri

30.4.2020 21:16:07

0
Aklıma Amerika'da geçen Assassin's Creed geldi. Çok beğenmemiştim o oyunu. Bilmiyorum çok cezvetmedi beni.

Ornitorenk_Perry

30.4.2020 21:14:19

0
Yahu sinematik fragmandan gaza gelinebilir, tabi ki oyun için görüntüsü değil bu ama sinematik fragmanın epik olması insanı önden bir heyecanlandırıyor ve amacına ulaşıyor. Kimse yılın oyunu olacak demiyor zaten, sinematik fragman güzel olmuş işte; gameplay vs gelince de asıl oyun nasıl olmuş görürüz.

NeonGenesisEvangelion2

30.4.2020 21:12:42

0
Ben Türkçe alt yazı ekleyeceklerini düşünüyorum.

BSC Misafiri

30.4.2020 21:04:57

0
Madem Türkçe yok ne halt etmeye Türkiye ofisi açtınız? Fragnan çevirsin diye mi?

RaymonD7

30.4.2020 20:53:12

0
gameplay gelsin

Alkımm

30.4.2020 20:44:41

0
Ben çok beğendim oyunu satın alırım biraz daha bir şey çıksın.

BSC Misafiri

30.4.2020 20:43:11

0
Bu oyun iyi puanlar alacak görürsünüz.

BSC Misafiri

30.4.2020 20:41:42

0
Odessey'i çok beğenmiştim bunu da alacağım.

BSC Misafiri

30.4.2020 20:30:42

0
Ben bu oyun Witcherlaştırılmış Odyssey gibi olur diyordum ama Ultimate Pack içeriğinde ki Totem, Kutsal Ağaç ve tanıtım yazısına ( Viking akınlarını komuta et, Yerleşimlerini kişiselleştir ve genişlet) baktığımda Bannerlordlaştırılmış, Rpg öğeleri daha yoğun bir Odyssey beklentisine girdim.

Rapsody_izmir

30.4.2020 20:23:14

0
Parkur ve suikastçilik mekaniklerinin uzerine, evir çevir farkli zaman ve mekanlarda geçen oyun yapıyorlar. Yeni bir oyun çıkartin artik. Koca firma heba oluyor. Odyssey i gow ve witcher kırması yapmışlar. Bu valhallayıda sadece gow çakması yapacaklar.

Megathrone26

30.4.2020 20:07:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: EnsArTRance <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mütercim Bey &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Megathrone26 &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: TheNewAtilla %20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Önsiparişte geçerli değil %20 indirim kodu malesef ki :(&lt;/blockquote&gt; Peki ön sipariş geçmezsek oyun çıktığı ilk gün alsak kullanılabilir mi?</blockquote> %20 indirim kodu oyunun çıkışı üzerinden 3 ay geçtikten sonra kullanılabilir.
kardeşim benim kodum var hiç kullanılmamış ama far cry 5 i de denedim ya da ac odysseyi de ama hiçbirinde çalışmıyor. Bu oyunun önsiparişinde de çalışmıyor. Daha birkaç ay önce denemiştim sırf bakmak için olup olmadığını o zaman çalışıyordu hiç hata vermiyordu. Şimdi hem ubisoft programından hem de direk sitesi üzerinden deniyorum hata veriyor. Kod kullanımını mı kaldırdılar acaba bilgin var mı?

memomix

30.4.2020 20:06:17

0
Assassin's Creed Vallaha geliyor.. :)

moustapha129

30.4.2020 19:44:04

0
oyun çok renkli olmuş ne bu fortnite mı?

Nınja

30.4.2020 19:43:07

0
Türkçe alt yazı olmasını isterdim

EnsArTRance

30.4.2020 19:38:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Megathrone26 &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: TheNewAtilla %20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm&lt;/blockquote&gt; Önsiparişte geçerli değil %20 indirim kodu malesef ki :(</blockquote> Peki ön sipariş geçmezsek oyun çıktığı ilk gün alsak kullanılabilir mi?
%20 indirim kodu oyunun çıkışı üzerinden 3 ay geçtikten sonra kullanılabilir.

Aragorn Elessar

30.4.2020 19:35:48

0
Türkçe yok görünüyor ama Viking temalı oyunda İskandinav dilleride yok bu ne saçmalık? Belki sonradan yeni diller eklenecektir. Türkçe'de olabilir belli olmaz. Twitter şubesini ne diye açtılar.

Mütercim Bey

30.4.2020 19:26:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: TheNewAtilla %20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm</blockquote> Önsiparişte geçerli değil %20 indirim kodu malesef ki :(
Peki ön sipariş geçmezsek oyun çıktığı ilk gün alsak kullanılabilir mi?

JackTim

30.4.2020 19:22:06

+4
Türkçe olmamasına şaşırdık mı?

Megathrone26

30.4.2020 19:20:15

+1
quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla %20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm
Önsiparişte geçerli değil %20 indirim kodu malesef ki :(

Guest-0CCF51958

30.4.2020 19:17:17

+4
Video güzel ancak oyunun böyle görünmeyeceği, böyle etkili atmosfere sahip olmayacağı aşikâr. Oynanış görmek lazım, sinematiğe aldanmayın.

BSC Misafiri

30.4.2020 19:13:13

0
Ubisoft'un bize özel yapacağı tek şey Türkçe Dil Seçeneği sunmak. Onu da yapmıyor. Şu güzelim oyuna bak be. Ama Türkçe yoksa almayacağım

TheNewAtilla

30.4.2020 19:07:36

0
%20 indirimle 215 liraya geliyor ancak TR altyazı yok. Cyberpunk’ı kusana kadar oynarım ondan sonra hevesim olursa çıkısına yakın ön sipariş veririm

aykut291

30.4.2020 19:06:47

0
Bilmiyorum Oyun içi video gelsin hele bir.

MERNEPTAH

30.4.2020 19:06:09

+1
Çok güzel gözüküyor. "Odin is with us."

BSC Misafiri

30.4.2020 18:56:37

+7
Video cgi goruntulerden olusuyor gameplay degil yani oyunun grafiklerini yansitmiyor bu sinematik video sadece. Bircok kisi bunun farkinda degil sanirim grafiklere bak oha falan moduna girmis. Gercek gameplay beklemek lazim once.

aterikasedi

30.4.2020 18:57:18

0
Bekle olur. Odyssey için bile Origins'İn skin giydirilmiş hali dendi.Mis gibi oyunun hakkı yendi.Bu da öyle olsa demediklerini bırakmazlardı.

BSC Misafiri

30.4.2020 18:56:31

0
Bu oyunda origin ve Odyssey gibi olmasın acayip sıkıcı idi özgün olsun kopyala yapıstır olmasa güzel olur

BSC Misafiri

30.4.2020 18:56:25

+1
Kapüşon olayını özleyen bir ben miyim?

Guest-F31FE8CB4

30.4.2020 18:52:33

+2
Aynisini demin ben düşündüm, ilk ekran görüntülerinde renk paleti hobbits filmine benzemiş masal dünyası gibi gözüküyor umarım daha ciddi bir temada olur oyun. Bir de level sistemi umarım bu oyunda olmaz ac serisine hiç yakışmıyor

SH0O0GUN

30.4.2020 18:51:20

0
Steam' e gelmemesii kötü oldu, bıktım kütüphanemi bölmekten. Steam firmalardan aldığı payı Epic Store seviyesine yaklaştırmalı

Jer Aders

30.4.2020 18:50:48

0
Origins çok güzeldi en azından nasıl kardeşlik kuruldu onu öğrendik ama oddysey ve bu çıkacak oyun cılkını çıkaracak gibi.Origins atmosferi çok hoşuma gitmişti sıcak kendine çeken bir havası vardı oyunun zaten geçtiği dönemde çok iyiydi.Gönül isterdi ki bu oyunda pers imparatorluğu yahut çin imparatorluğu,feodal japonya dönemlerinde geçsin çok yakışırdı diye düşünüyorum.Bu biraz for honor 2 ye benzemiş.

Shovel Knight

30.4.2020 18:42:22

+6
karanlık bir temada çıkarsa alabilirim fragmanı izleyince ac odysseydeki cıvıl cıvıl renkli ciddiyetsiz temanın sıkıcı olduğunu fark ettim

Angel of the Lord

30.4.2020 18:42:43

0
Son 3 oyundur bu seride Assassin's Creed sadece isim olarak var. Oyunlar güzel fakat seriyle alakasız. Başka bir IP ile çıkarsalar bu oyunları bu kadar satmaz diye bu ismi kullanıyorlar sanırım.

HaciTTOR

30.4.2020 18:40:44

0
2020 sonunda çıkmaz. 2021 'e ertelenir. Ubisoft diyorsun. Çizimleri, sinematık fragmanı yeni duyurmuş ki, aynı yılda oyun beklemeyin. 2021 Şubat falan olur.

haktan24

30.4.2020 18:39:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: .Davy Jones. Sinematik fragmana bakarak çok güzel görünüyor tarzı yorum yapanlar, iyi misiniz :) AC her oyundan önce çok güzel sinematik fragman yapar gelenek bu. Oyun içi video gelmeden hiçbir şey anlaşılmaz
biz iyiyiz kardes sen iyimisin ? herkes burda kendi yorumunu yapıyor isteyen istedigi şekilde yorum yapar sen mi belirleyeceksin iyimisiniz derken ? iyi olsun veya kötü olsun adamlar video konusunda başarılılar son cıkan oyunlarıda fazlası ile tatmin etti origins ve odys den bahsediyorum kısacası burda herkesin kendi görüşü mevcut saygı duymayı ögreneceksin...

Krone

30.4.2020 18:39:12

+1
Fragman çok gaz atmosfer muhteşem. Karakter bildiğin Ragnar Lothbrok. Hatta Rollo'yu bile yapmış adamlar. Yalnız çok büyük bir eksik var o da diller arasında Türkçe yok. Hatta Türki dillerden hiçbiri yok. Ubisoft'un Türk düşmanlığı ne zaman son bulacak çok merak ediyorum. Yani lisanslı oyun satın alımlarının, dijital platformlarla birlikte son dönemde artış gösterdiği ülkemize neden Türkçe oyun getirmiyorsunuz ? Sen Avrupa'daki en büyük video oyun yapımcısısın ama iki numaradaki CD Projekt RED oyunlarını Türkçe getiriyor. Çok mu zor 3-5 tane çevirmen tutma ? Maliyeti nedir abi ?

Press a Key

30.4.2020 18:38:40

0
Yani?

Valas

30.4.2020 18:37:37

+1
Klasik Ubisoft Türkçe dil desteği yine yok.Tanıtımda Tr altyazı koyup aklınca göz boyayacak...

tunakokarcali_

30.4.2020 18:35:56

+3
Önceki 309 TL olan oyunlarını 269 TL yapma sebeplerini oyunların üzerinden birkaç sene geçmiş olması sanmıştım meğerse temelli öyle yapmışlar. Oyunların fiyatının malum sebeplerden dolayı artması gereken zamanda aksine fiyat düşüren Ubisoft bu kez kalbimi çaldı he

Guest-F31FE8CB4

30.4.2020 18:34:06

+19
Sinematik fragmana bakarak çok güzel görünüyor tarzı yorum yapanlar, iyi misiniz :) AC her oyundan önce çok güzel sinematik fragman yapar gelenek bu. Oyun içi video gelmeden hiçbir şey anlaşılmaz

Philipp_Plein

30.4.2020 18:34:03

+3
Series X+ 55” OLED TV de 4K 60fps akarım

cdk3y

30.4.2020 18:32:43

0
olsun fragman Türkçe. 2 3 oyun sonra belki oyunda Türkçe olur:D

BSC Misafiri

30.4.2020 18:30:14

0
Hiç bu kadar kanlı AC fragmanı izlememiştim umarım fragmanda ki kadar kol bacak kopmalı olur oyunda.

BSC Misafiri

30.4.2020 18:30:11

0
Valla odysseyin üzerine 2-3 şey koyup skinleseler yine olur gibi bu oyun :D

BSC Misafiri

30.4.2020 18:30:07

0
Sağlam duruyor

BSC Misafiri

30.4.2020 18:30:04

0
Odesseyi çok beğendim 7 stüdyo çalışmış. Bu oyunda 14 stüdyo çalışmış. Merakla bekliyorum

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:54

0
Liste; Ghost of Tsushima Cyberpunk 2077 Assassin’s Creed: Valhalla

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:41

+2
videoda assassins creed e dair tek emare hidden blade. ne hale getirmişler oyunu

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:38

+1
Ve birde keşke bir türkçe altyazı olsaydı..

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:36

0
harikaaa 2021 goty geliyor, hiçbir rakibi yok şu an hayırlı olsun

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:31

0
270TL para istiyor ama Türkçe yok? Alamam hiç cazip gelmiyor

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:26

0
Türkçe dil desteği yoksa Ubisoft kusura bakma alamam oyununu. Hele bu sene bir sürü türkçe destekli oyun çıkacakken hiç alamam dil desteği olmayan oyunununu.

BSC Misafiri

30.4.2020 18:29:22

0
Amanın grafiklere bak bu grafikler gerçek mi? gerçekse eğer yeni nesilde ilk alınacak oyundur. bi de sonunda Xbox gördüm sanki

Thejoker58906

30.4.2020 18:29:35

+1
Heyecanlandım ama klasik ubi işte sinematik trailerları hep iyi yapıyor oynanış gerekli..

Himurajutsu

30.4.2020 18:26:22

+1
Türkçe yok da asıl olay oyun iskandinavda geçiyor iskandinav dilleri bile yok. Eski ac oyunlarında danca-norveççe felan oluyordu ama asıl olması gereken bu oyunda yok :)

BlackBeasT

30.4.2020 18:26:17

+12
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

YildirimBuyucusu

30.4.2020 18:22:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: HaciTTOR Ön siparişe açılmış ve dil desteği kısmında TÜRKÇE YİNE YOK. Gelen Fragmanları Türkçe izlemeniz dışında Ubisoft Türkiye ofisi size farklı bişey sunmuyor.
Ofis daha yeni kuruldu kardeş, ne bu acelen? Sonraki oyunlara gelecektir. Bu oyun 3 yıldır geliştiriliyor.

deadlight54

30.4.2020 18:21:32

+1
Ubisoft’un her zaman ki gibi, yaptığı muhteşem ve gaza getiren sinematik fragmanlar ama gerçeğe bakarsak oyun bu fragmanın etkisini veremeyecek.

Guest-AEF248198

30.4.2020 18:18:56

+1
Videonun sonu

HaciTTOR

30.4.2020 18:13:45

0
Ön siparişe açılmış ve dil desteği kısmında TÜRKÇE YİNE YOK. Gelen Fragmanları Türkçe izlemeniz dışında Ubisoft Türkiye ofisi size farklı bişey sunmuyor.

Boone

30.4.2020 18:12:16

0
Bu sefer oldu galiba. Fragman harika görünüyor. Umarım oynanış da aynı şekilde güzel olur.

Sarohan

30.4.2020 18:12:06

+2
quote:

Orjinalden alıntı: chris92 steama gelmeyecek mi olmadı bu .
Ubisoft yeni oyunlarını steam'e getirmiyor maalesef.

chris92

30.4.2020 18:11:05

+2
steama gelmeyecek mi olmadı bu .

Jer Aders

30.4.2020 18:09:15

0
Bu ne ya for honor ek paketi gibi duruyor.Tek hidden blade koymuşlar.Persliler ya da çinliler olsaydı daha iyi olurdu.

haktan24

30.4.2020 18:05:42

0
Video Tek Kelime ile EFSANEEEEE sabırsızlıkla bekliyorum....

Mütercim Bey

30.4.2020 18:04:28

0
495 TL'yi gömerek bir oyuna en fazla verdiğim para rekorunu kırabilirim. Steam'e gelsin ama.

YildirimBuyucusu

30.4.2020 18:02:58

0
Fragman çok kaliteli duruyor. Ubisoft baya baya iyi çalışmış. 14 Stüdyo falan çalışıyordu üzerinde oyunun. Kaliteli olması muhtemel gibi duruyor.

Johnny Silverhand

30.4.2020 18:02:34

0
Çok güzel gözüküyor. "Odin is with us."

Sarohan

30.4.2020 18:01:30

0
Ben beğendim videoyu. Fiyatı 269 tl, 400 tl değil en azından. Ubisoft store'a göre TR desteği yok maalesef.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Valhalla ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız