Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Origin'in Discovery Tour Modu Duyuruldu

Discovery Tour ücretsiz bir güncelleme ile sunulacak.
 
      Ubisoft Assassin's Creed Origins için sadece etrafta keşif yapabileceğiniz Discovery Tour isminde bir oyun modu duyurdu. İsminden de anlaşılacağı üzere bu oyun modunda etrafı keşfederken oyundaki savaş sistemi tamamen kaldırılıyor.
 
      Bu modda Antik Mısır'ın istediğiniz noktasını gezebilecek, binekleri kullanabilecek, süre kısıtlaması ve hikayeler olmadan takılabileceksiniz. Mod içerisinde sunulan gerçek tarihçilerin ve uzmanların hazırladığı turlarla birlikte sanki gerçek hayatta piramitleri görmeye gitmiş bir turist gibi takılacaksınız. Mesela size mumyalama işleminin nasıl yapıldığı anlatılacak veya Kleopatra'nın hayatının nasıl geçtiği ile ilgili bilgiler alacaksınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed Origins Ubisoft
Battlefield 1 Sunucularında Gecikme Problemi Devam Ediyor Sonic Forces İçin Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

28.9.2017 21:56:45

0
Dil desteği olsa iyiydi

2K

28.9.2017 16:39:23

+1
Bu tarz bilgiler zaten AC oyunlarında ilerledikçe açılıyor, girip okuyabiliyorsunuz fakat küçük yaşta çocuklar için çok iyi olacaktır bu mod. Derslerde bile ilgi çekmek için başvurulan bir kaynak olabilir.

BSC Misafiri

28.9.2017 16:33:46

+1
Gizliliğin dibine vurulabilecek, atmosferin biraz daha karanlık olduğu, gercekciliğin daha ön planda olduğu bi oyun yapmak yerine dark souls cakmasi bi combat sistemi, duvarlari spiderman'den daha hizli tirmanan, animasyonlarin fiyasko dediğiniz ac 3 ten kat kat daha kötü olduğu bi oyun yaomayi terciz etmisler. Helal.

chris92

28.9.2017 14:29:43

+1
eleştirmeye para mı veriyorlar size 3.oyunun nesi fiyasko korsan yüklüyorsun bug vs olunca fiyasko fiyasko adam gibi hakkıyla oynayın şu oyunları

haktan24

28.9.2017 14:20:45

+1
quote:

Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo Çok güzel oldu bu. 3 gibi bir fiyaskodan sonra hiçbir AC oyununu senaryosu için oynamadım. Zaten ortada bir senaryo da yok. Gezmek ve bilgilendiren tarihi notları okumak için oynuyordum. Bu oyunu da öyle oynayacağım.
3 cü oyun nasıl fiyasko ? bence fazlasıyla güzel ve kaliteli bir hikayeye sahipti tabiki 1 2 deki senaryoları beklemeyin rogue daki senaryo bile cok güzel ayarlanmıstı ama 3 cü oyun da okadar kötü bir senaryoya sahip degildi tabiki herkesin kendi görüşü benim begendigimi herkes begenicek diye birşey yok ama güzel bir yapımdı hem grafik hem degişiklik acısından 3 cü oyun kaliteliydi bu yeni cıkacak origins den baya ümitliyim baya geliştirilmiş gibi duruyor antik mısır olması cok iyi oldu hayırlısı en sonunda adam gibi bir ac oyunu oynayabilicez umarım...

CaSsErDoDo

28.9.2017 13:59:00

+1
Çok güzel oldu bu. 3 gibi bir fiyaskodan sonra hiçbir AC oyununu senaryosu için oynamadım. Zaten ortada bir senaryo da yok. Gezmek ve bilgilendiren tarihi notları okumak için oynuyordum. Bu oyunu da öyle oynayacağım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed Origins
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız