Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Odyssey'in Yeni DLC'sinin İlk Bölümü 1 Eylül'e Kadar Ücretsiz

 
Başarılı bir oyun serisinden, önce kötü bir seriye sonra da tekrar iyi bir seriye evrilen Assassin's Creed serisinin yeni eklenti paketinin ilk bölümü, oyuna sahip olanlar için bugünden itibaren 1 Eylül'e kadar ücretsiz. Oyun ve ek paketleri ise şu anda Ubisoft'un kendi mağazasında gayet uygun bir fiyata satılıyor. Oyunun ve ek paketin (The Fate of Atlantis) tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
The Fate of Atlantis: 
 
The Fate of Atlantis hikaye indirilebilir içeriğinde oyuncular tanrısal yaratıklarla yüzleşip efsanevi batık şehrin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyor. Oyuncular Yunan mitolojisine ve İlk Medeniyete daha da yakından bakma şansı yakalıyorlar. 
 
Assassin's Creed Odyssey:
 
Assassin's Creed Odyssey'de kendi kaderine hükmet. Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çık. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan'ın kaderini de değiştir.

ANTİK YUNANİSTAN'A SEYAHAT ET – Gür yeşil ormanlardan volkanik adalara ve kalabalık şehirlere, Yunanistan'a yelken aç. Tanrıların ve insanların savaş yorgunu ülkesini keşfederken dövüşmeye de hazır ol.

KENDİ EFSANENİ YARAT – Yapacağın seçimler yolculuğunun gidişatına ve sonucuna etki ediyor. Yeni diyalog sistemi sayesinde ve yapacağın farklı seçimlerle farklı finaller seni bekliyor. Donanımını, gemini ve özel yeteneklerini kişiselleştirerek kendinden bir efsane yarat.

MÜCADELENİN ÖLÇEĞİNİ BÜYÜT – Atina ile Sparta arasındaki yüzlerce askerle yapılan büyük ölçekli savaşlarda savaşçının yeteneklerini sergile, ya da Ege Denizindeki deniz savaşlarında düşman filolarının içine bodoslama dal.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Assassin’s Creed Assassin’s Creed Odyssey Ubisoft Antik Yunanistan
Macera Yeniden Başlıyor—World of Warcraft Classic Şimdi Yayında Mortal Kombat Filminde Sonya'yı ve Kano''yu Canlandıracak Oyuncular Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Çöp Adam

27.8.2019 23:08:26

0
oyunun konusu iyice saçmalamaya ve yunan reklamına dönüştü artık. yakında marvel evrenine de bağlar bunlar. ilk medeniyetmiş. bah!

BSC Misafiri

27.8.2019 16:45:30

0
Bende AC Odyssey'e yeni DLC geldi sandım. Meğer Fate of Atlantis'den bahsediyormuş.

BSC Misafiri

27.8.2019 15:58:14

0
Dlc fena değil ama fiyatı çok yüksek 64 tl bile etmez

:::LOSTPLANET:::

27.8.2019 12:56:05

0
Hangi platforma ücretsiz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Odyssey
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız