Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed IV Haritaları Mikro Ödemeler Sayesinde Ücretsiz


     Son dönemlerde oyunlar için çıkan DLC eklentilerinin çoğunu, oyunu multiplayer modunda oynayanlar için çıkartılan yeni haritalar oluşturuyor. Eğer yeni bir haritada insanlara karşı oynamak istiyorsanız, bunun için o haritayı satın almanız gerekiyor.
 
     Assassin's Creed IV: Black Flag oyuna yeni gelen multiplayer haritalarını ücretsiz olarak yayınlayarak, alıştığımızın dışında bir harekette bulundu. GDC sırasında oyun hakkında konuşan Damien Kieken, mikro ödemelerin nasıl ücretsiz haritalar çıkartmasına yardımcı olduğunu anlattı.
 
     AC4 için yayınlanan bütün multiplayer haritalarının ücretsiz olmasının en büyük sebebinin topluluğu ayırmamak olduğunu söyleyen Kieken, "Oyuncuların sadece DLC sahibi olanlarla oynamasını istemiyoruz. Eğer bir dostunda DLC yoksa ve sende varsa onunla oynayamaman hiç mantıklı değil" diyor.
 
     Kieken, AC topluluğunun aynı içerikleri oynayabilmesini sağlamak için, paranın harcanacağı yerlerin farklı olması gerektğine inanıyor. "Biz herkesin oyundan keyif alabilmesini, hep beraber oyunu oynayabilmesini ve parayı kostüm ve benzeri başka şeylere harcamasını istiyoruz."
 
     Ubisoft, Ücretsiz haritaların gelmesi ile birlikte oyunun mikro ödemelerinde süpriz bir yükselme gördüklerini açıkladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MP1IST Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
Dragon Age: Inquisition'dan Yeni Ekran Görüntüleri Dead Nation: Apocalypse Edition'ın 1.02 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CrazyToonz

24.3.2014 14:43:19

0
Riot Games ve Valve'ın politikası mantıklı gelmiş adamlara. Keşke hepsi öyle yapsa ki öyle yapacaklardır muhtemelen. Bu stratejiyi kullanarak alışılmışın dışında bir satış elde etmişler zaten.

popkolik25

24.3.2014 12:25:36

0
GERÇEKTEN ÇOK İYİ OLMUŞ.MESELA BEN AC REVELATIONS İÇİN HARİTA SATIN ALMIŞTIM.ÇOĞU KİMSEDE OLMADIĞI İÇİN ÇOK NADİREN O HARİTALARDA OYNAYA BİLİYORDUM.

ae2096

24.3.2014 11:30:13

0
Duymaya alışık olmadığımız açıklamalar bunlar. Kostüm ya da harita arasında bir seçim yapıp kendileri için de mantıklı olanı seçmişler ama biz EA politikasına alışmıştık hem kostüm hem de harita paralı olmalıydı. Böyle gördük hep. Takdir edilesi bir politika olmuş Ubi'ninki.

alike03

24.3.2014 09:32:31

+1
Samet Ubisoftu en sonda Ubisfot olarak yazmissin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız